- Reaksiyon puanı
- 242
Arkadaşlar öncelikle bu konu, hangisini alsam konusu değil. Kullandığım Redmi Note 8 cihaz var 128/4 özellikte. 6 ay oldu alalı. Ben bu cihazı satıp ıphone 11 almak istiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. Soracağım çok soru var, düzensiz olmaması için madde halinde sıralayacagim. Özellikle iPhone 11 kullananlar da sorularıma bakarsa sevinirim.
1) Redmi Note 8 android 11 alacak mı ?
2) Redmi Note 8 Android 11 almıyorsa çöp olur mu kısa sürede ?
3) Redmi Note 8 bir android cihaz. Android cihazlar genelde 1-2 sene sonra çöp oluyor. Sizce 2 yıldan fazla kullanılır mı bu cihaz ?
4) Redmi Note 8 cihazıma bir telefoncu 1800 lira vereceğini söylüyor. Telefonumda hiç sıkıntı yok. Her şeyi tam. Sizce 1800'e satmali miyim yoksa çok mu az ? 2750 TL'ye almıştım.
5) iOS 14.5 güncellemesinde yavaşlamalar olduğu dedikodusu var. Özellikle iPhone 11 kullanıcılarına soruyorum; cihazınızda bu güncelleme ile birlikte yavaşlama oldu mu ?
6) iPhone 11 almalı mıyım ?
7) iPhone 11 kullanıcıları, cihazdan memnun musunuz
8) iPhone 11 sizce beni 7-8 sene götürür mü ?
9) İkinci el iPhone lara göz gezdirdim bugün. Çoğunun parmak izi okuyucusu vs. bozulmuş. Sizce iPhone 11 kolay bozulan bir cihaz mı ?
10) Yeni cihaza çok ihtiyacım yok ama iPhone sevdiğimden alıyorum. İlk kez ios kullanacağım. Sizce redmi note 8 cihazımı satıp ıphone 11 alayım mı ? Almayayım mi ?
11) iPhone kullananlar, model farketmeksizin iPhone'dan memnun musunuz ?
Süreniz 50 dakikadır.
BAŞARILAR ?
1) Redmi Note 8 android 11 alacak mı ?
2) Redmi Note 8 Android 11 almıyorsa çöp olur mu kısa sürede ?
3) Redmi Note 8 bir android cihaz. Android cihazlar genelde 1-2 sene sonra çöp oluyor. Sizce 2 yıldan fazla kullanılır mı bu cihaz ?
4) Redmi Note 8 cihazıma bir telefoncu 1800 lira vereceğini söylüyor. Telefonumda hiç sıkıntı yok. Her şeyi tam. Sizce 1800'e satmali miyim yoksa çok mu az ? 2750 TL'ye almıştım.
5) iOS 14.5 güncellemesinde yavaşlamalar olduğu dedikodusu var. Özellikle iPhone 11 kullanıcılarına soruyorum; cihazınızda bu güncelleme ile birlikte yavaşlama oldu mu ?
6) iPhone 11 almalı mıyım ?
7) iPhone 11 kullanıcıları, cihazdan memnun musunuz
8) iPhone 11 sizce beni 7-8 sene götürür mü ?
9) İkinci el iPhone lara göz gezdirdim bugün. Çoğunun parmak izi okuyucusu vs. bozulmuş. Sizce iPhone 11 kolay bozulan bir cihaz mı ?
10) Yeni cihaza çok ihtiyacım yok ama iPhone sevdiğimden alıyorum. İlk kez ios kullanacağım. Sizce redmi note 8 cihazımı satıp ıphone 11 alayım mı ? Almayayım mi ?
11) iPhone kullananlar, model farketmeksizin iPhone'dan memnun musunuz ?
Süreniz 50 dakikadır.
BAŞARILAR ?