Note 2 Performansı

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Merhabalar, bir arkadaşımla eski telefonum olan HTC Desire S de denediğimiz "Vector" adlı oyunu şimdi Smasung Galaxy Note 2 telefonuma indirip denedim ve oyunun akıcılığı beni cidden şaşırttı çünkü çoğu telefonda fps değeri oldukça düşük. Note 2 ise pürüzsüzce oynatıyor diyebilirim. Alttaki videoyu ben çektim ordan izleyebilirsiniz oynanışı:
[video=youtube;vVvEgVNlJbU]http://www.youtube.com/watch?v=vVvEgVNlJbU[/video]
Ek olarak bir de fotoğraf kalitesini değerlendirmek istiyorum:

Bu görsel Note 2 ile çekildi ve gerçekten de tatmin edici. Renkler biraz uyumsuz açıkçası. Olması gereken doğru renkler ve DSLR ile çekilmiş görüntü bu:

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dslr ile note 2 yimi karşılaştırıyorsun :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bugün bende Note 2 aldım,aslında S4 alacaktım ama bekleyemedim ve aldım.Artık Note 3 veya S5'i bekleriz.:)

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İpod touch 4 üm var note 2 den çok daha hızlı ve akıcı. Hemen yükleniyor bu kadar beklemiyor. Android asla bir ios cihazını geçemez oyun, program vs. hızında.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
dslr ile note 2 yimi karşılaştırıyorsun :)
Olması gerekeni nasıl aktarabilirdim dslr fotoğrafı olmadan :D arkası beyaz çıkmış ama şimdi onu sen hafif sarı düşün , lens daha koyu bir renkte hayal et falan... Karşılaştırma değil bu Note 2 ne kadar iyi bir kameraya sahip onun görseli ;) [MENTION=269996]Liweru[/MENTION] hayırlı olsun doğru bir seçim s4 ile farkları neredeyse olmayacak. Note kavramı da zaten müthiş ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İpod touch 4 üm var note 2 den çok daha hızlı ve akıcı. Hemen yükleniyor bu kadar beklemiyor. Android asla bir ios cihazını geçemez oyun, program vs. hızında.
iosu geçemez dediğin zaman bunu mesela bir iphone 3g için de söylemiş oluyorsun. Muhtemelen 3g bu oyunu 2 günde anca açar... Karşılaştırma videosu hazırlayabilirsin sen de ;)

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Olması gerekeni nasıl aktarabilirdim dslr fotoğrafı olmadan :D arkası beyaz çıkmış ama şimdi onu sen hafif sarı düşün , lens daha koyu bir renkte hayal et falan... Karşılaştırma değil bu Note 2 ne kadar iyi bir kameraya sahip onun görseli ;) @Liweru hayırlı olsun doğru bir seçim s4 ile farkları neredeyse olmayacak. Note kavramı da zaten müthiş ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iosu geçemez dediğin zaman bunu mesela bir iphone 3g için de söylemiş oluyorsun. Muhtemelen 3g bu oyunu 2 günde anca açar... Karşılaştırma videosu hazırlayabilirsin sen de ;)

Emin olmamakla beraber iddaa ediyorum o da en az note 2 kadar hızlı açar :)

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun doğru seçimi yapmıssın bende s4 alacaktım onun yerine note 2 aldım ve güzel bir cihaz kullandıkça anlarsın özellikle batarya