S
SDN Okuru
SDN Okuru
yahu niye note 2 ki seenin şine yarıyacak ozellikler multi window gibi 4.1.2 ile s3 de gelio rahat s3 kulanıyoyorum tafsiye ediyorum..
Bende Galaxy y var. 14 yaşındaki çocuğa bu parayı veren aileyede Galaxy s3deki işlemciden takmak lazım.S3 al öğrenciysen.14 yaşında paraya bak =)
Haklısın.Bende Galaxy y var. 14 yaşındaki çocuğa bu parayı veren aileyede Galaxy s3deki işlemciden takmak lazım.
Bende Galaxy y var. 14 yaşındaki çocuğa bu parayı veren aileyede Galaxy s3deki işlemciden takmak lazım.
Uzuun bir zahmetten sonra foruma üye olmayı başarabildim. Karakola düşsem daha az uğraşırdım herhaldeÜye olmak için bu prosedürleri uygulmayan siteler ne kaybediyor merak ediyorum doğrusu.
Neyse biz gelelim konumuza,
Kardeşim ben de hem S3 hem de Note 2 var. Evet S3 bir telefon için tam kıvamında. Özellikle boyut itibariyle.
Note 2 ise ilk bakışta baya bi büyük gözüküyor. Bi benimseme sıkıntısı çekiyorsun ilk günlerde. Ama zamanla alşıyorsun.
Note 2 deki işlemci kağıt üzerinde kalmıyor. Uygulama yükledikçe S3 yorulmaya başlamıştı ama Note 2 de böyle bir durum yok. Herşeyiyle S3 gibi ama S3 ten baya bi önde note 2.
Benim tek sıkıntım bir mekanda masanın üzerine koymaya utanıyorum. Hani birileri görmemiş der mi diye. Böyle bir sorun olur dersen sana gri modelini tavsiye ederim. İnan gözle görülür bir şekilde gri modeli göze daha küçük geliyor. Zaten gri de baya bi siyaha yakın. Ben de beyaz var. Her iki rengi de kullandım. Ekran kapalı iken gri daha şık duruyor gibi ama ekran açıkken elbette mermer beyazı daha şık.
Bu cebe sığmama muhabbetini de anlamadım bir türlü. Her türlü pantolon giyiyorum. Kot, kumaş, keten, böyle bir sorun yaşamadım. Bozuk para cebini mi kastediyorlar acaba. Hele ceketin cebine cuk diye oturuyor Note 2
Note 2 deki tüm özellikler S3 e gelse bile S3 asla bir note 2 nin yerini tutamaz. Tutsa zaten samsung bu özellikleri S3 e getirip note 2 pazarını öldürmez. S3 le doyuma ulaşmış zaten. Neden daha yeni bir telefonun özelliklerini daha eski bir telefona üstelik pazarda doyuma ulaşmış yeni satışlar getirmeyecek bir telefona getirip yeni modelinin satışını düşürsün ki. Üstelik ben bu multiwindow olayının androidle bir alakasının olmadığını tamamen telefon modelinden kaynaklanan bir özellik olduğunu biliyorum. Hatta google ın yapamadığı samsung yaptı diye haberler çıkmıştı. Ha samsungdan sonra google de yeni sürümlerde farklı bir multiwindow özelliği geliştirebilir.
Sen al bir note 2 pişman olmazsın....
Ama o telefonu öğretmenine gösterme. Gururu kırılır. Çünkü öğretmeninin bir maaşı yetmiyor o telefona...Ha okulun temizlikçisine gösterebilirsin. Onun maaşı yetiyor.![]()
millet ciddi ciddi cevap vermiş yahu? adam şuan hafifce tebessüm ediyor ve gülüyordur.
akıl var mantık var. hangi doğru anne baba 14 yaşındaki çocuğa bu telefonu alır?
pembe toz