Note 2 mİ S3 mü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu niye note 2 ki seenin şine yarıyacak ozellikler multi window gibi 4.1.2 ile s3 de gelio rahat s3 kulanıyoyorum tafsiye ediyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3e tek geçerim kardeşim note 2 büyük elinde kaba durur ilk aydan sonra tel hevesin kaçıcakzaten bunalıcaksın taşırken ;)

hilmi0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzuun bir zahmetten sonra foruma üye olmayı başarabildim. Karakola düşsem daha az uğraşırdım herhalde :) Üye olmak için bu prosedürleri uygulmayan siteler ne kaybediyor merak ediyorum doğrusu.

Neyse biz gelelim konumuza,
Kardeşim ben de hem S3 hem de Note 2 var. Evet S3 bir telefon için tam kıvamında. Özellikle boyut itibariyle.
Note 2 ise ilk bakışta baya bi büyük gözüküyor. Bi benimseme sıkıntısı çekiyorsun ilk günlerde. Ama zamanla alşıyorsun.

Note 2 deki işlemci kağıt üzerinde kalmıyor. Uygulama yükledikçe S3 yorulmaya başlamıştı ama Note 2 de böyle bir durum yok. Herşeyiyle S3 gibi ama S3 ten baya bi önde note 2.

Benim tek sıkıntım bir mekanda masanın üzerine koymaya utanıyorum. Hani birileri görmemiş der mi diye. Böyle bir sorun olur dersen sana gri modelini tavsiye ederim. İnan gözle görülür bir şekilde gri modeli göze daha küçük geliyor. Zaten gri de baya bi siyaha yakın. Ben de beyaz var. Her iki rengi de kullandım. Ekran kapalı iken gri daha şık duruyor gibi ama ekran açıkken elbette mermer beyazı daha şık.

Bu cebe sığmama muhabbetini de anlamadım bir türlü. Her türlü pantolon giyiyorum. Kot, kumaş, keten, böyle bir sorun yaşamadım. Bozuk para cebini mi kastediyorlar acaba. Hele ceketin cebine cuk diye oturuyor Note 2

Note 2 deki tüm özellikler S3 e gelse bile S3 asla bir note 2 nin yerini tutamaz. Tutsa zaten samsung bu özellikleri S3 e getirip note 2 pazarını öldürmez. S3 le doyuma ulaşmış zaten. Neden daha yeni bir telefonun özelliklerini daha eski bir telefona üstelik pazarda doyuma ulaşmış yeni satışlar getirmeyecek bir telefona getirip yeni modelinin satışını düşürsün ki. Üstelik ben bu multiwindow olayının androidle bir alakasının olmadığını tamamen telefon modelinden kaynaklanan bir özellik olduğunu biliyorum. Hatta google ın yapamadığı samsung yaptı diye haberler çıkmıştı. Ha samsungdan sonra google de yeni sürümlerde farklı bir multiwindow özelliği geliştirebilir.

Sen al bir note 2 pişman olmazsın....

Ama o telefonu öğretmenine gösterme. Gururu kırılır. Çünkü öğretmeninin bir maaşı yetmiyor o telefona...Ha okulun temizlikçisine gösterebilirsin. Onun maaşı yetiyor. :)

muratpinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen 3 yıl kullanacagım dıyorsun ama her turlu seyını karsılamaz o senın yakın zamanda pıyasaaya s4 surulecek yanı ama madem ekran boyutu sorunun var ozaman s3 al hem daha ufak note 2 daha ıyı bır cıhaz ama ekran boyutu sorunundan dolayı bence s
3 al yanı derım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence s3 al note bana büyük geliyo samsung onu ne amaçla yapıyo anlamıyorum ben telefon olarak s3 alırdım ama büyük ekran bir samsung istiyorsam galaxy note 2 10.1 alırdım tablet olan hee bide ben s3 te almam artık herkeste var bence htc one x plus alırdım herşey bakımından s3 yener hız ekran dayanıklılık kamera bence htc al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum Kimsenin Ne aldığı kimseyi ilgilendirmez adam istediği teleofnu alır parayı senmi kazandın ? da böyle kınıyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de 14 yaşınayım cuma günü note 2 almıştım çok memnunum bütün a rkadaşlarım başıma toblanıyo cebine sığmaz filan dediler almadan önce ama cebe iyi sığıo note 2 biraz da boş yer kalıo okul pantolonunda mesela bende sığmaz sandım ama aldım oyun konusuna gelirsek s3 ü çözünürlik olarak geçemiyo fakat daha zevk alıyosun zaten o fark büyüteçle baksan bile fark edemezsin :D ama ben çok memnunum 6 gün oluyor telefonu alalı hiç donma olmadı hatta video izlerken oyun açtım hiç donma olmadı ama ses az çıkıo volume up uygulamasıyla iyileşiyo ses düzeyi bence note 2 : 2GB ram sayesinde laglarla karşılaşmıyorsun fakat telefonu kapatıp tekrar açınca ilk 2-3 dk donu o çünkü sayfalar ve sistem yükleniyor herealde hafıza konusu ise ilk aldığımda 16 GB dedi aldığım yer ama telefonu açtım 10 gB küsür var dı şuan 7 Gb harca harca bıtmez:D bide 100 tlye sigortalattım çalınsa bile telefonunun yarısıının yarsı parasını veriyolarmıymış ne kırılırsa bedavaya yapılıyormuş eğer sigortalatacaksan telefonu teknosadan alderim

ZIPKIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu iki telefon arasında bende seçim yapmaya çalışıyorum ancak hala karara varamadım. Bir kere hangisini alırsanız alın illaki kılıf gerekicek. E Note 2 zaten çok büyük birde kılıf olunca iyice kocaman olacak. Ama diğer yandan özellikleri müthiş. Samsung bizi zor durumda bırakıyor valla. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alacağın telefonun cebine sığıp sığmayacağını buradaki seni hiç tanımamış insanlara mı soruyorsun?
Git Turkcell'de al eline bak cebine sığıyor mu sığmıyor mu kendin gör.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ben 18 yaşıma kadar babamın, abimin eski telefonlarını kullandım ...

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
doğal ankarada küçük çocukların elinde iphone 4s , s3 gibi telefonlar var bence kimseyi ilgilendirmez yaşı ve hangi telefonu alacağı parası vardır ki alabiliyordur..
yaşı 14 diye kısıtlama yapmayalım kardeşimize

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşımda var kalemi manyak donanımsal olarakta manyak 2 yıl daha eskimez o telefon modası geçmez. Cebede sığıyo elede abartmayın be

gorza01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hacı Note2 Aldım Cebede Elede Sığıyor 1 gün Elimden Düşürmedim Hiç Akşam 9 a kadar şarzı Çıkardı Bu arada madi durum filan demeyin 1200 tl sini ben biriktirdim bur da bilmeden yorum yapıyorsunuz Annem Öğretmen Babamda Doktor Size ne Yardım Eden Arkadaşlar Olmuş Onlara Tşkler Ama

Çöpçü olsalardı Ne Oluya Yani Note2 aLDIM Mutluyum Herkese Teşekkürler

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
S3, 14 yaşında birinin cebine sığar mı ki? :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 2 nin özellikleri daha cazip geliyor herkese. ama S3 de yabana atılacak bir telefon değil hele hele samsung firması hala S3 bizim amiral gemimizdir diyorlarken. note2 deki çogu özellik android 4.1.2 versiyonu ile S3'e gelecek. ama ekranı daha büyük olsun diyorsan o zaman Note2 almanızı tavsiye ederim. NOTE2'nin tek eksi yanı ekranının büyüklüğüne uygun bir kamera konulmamış olmasıdır. 8 mp değilde 12 mp bir kamera olsaydı note2 tadından yenmezdi. ama bence şu haliyle S3 derim.

hodor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jb guncellemesinden sonra s3un note2 ye gore performans farki yok neredeyse bnde s3 arkadasta note2 var butun gun okulda takilioz daha tuh keske note 2 alsaydim dedigim olmadi acaip buyuk bu bnce avntj deil banane s penden fln diosan s3 derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
büyüklük sorun olmazsa note 2 al kardeş s3 ün fiyatı telefona göre çok note 2 uygun..:):)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Uzuun bir zahmetten sonra foruma üye olmayı başarabildim. Karakola düşsem daha az uğraşırdım herhalde :) Üye olmak için bu prosedürleri uygulmayan siteler ne kaybediyor merak ediyorum doğrusu.

Neyse biz gelelim konumuza,
Kardeşim ben de hem S3 hem de Note 2 var. Evet S3 bir telefon için tam kıvamında. Özellikle boyut itibariyle.
Note 2 ise ilk bakışta baya bi büyük gözüküyor. Bi benimseme sıkıntısı çekiyorsun ilk günlerde. Ama zamanla alşıyorsun.

Note 2 deki işlemci kağıt üzerinde kalmıyor. Uygulama yükledikçe S3 yorulmaya başlamıştı ama Note 2 de böyle bir durum yok. Herşeyiyle S3 gibi ama S3 ten baya bi önde note 2.

Benim tek sıkıntım bir mekanda masanın üzerine koymaya utanıyorum. Hani birileri görmemiş der mi diye. Böyle bir sorun olur dersen sana gri modelini tavsiye ederim. İnan gözle görülür bir şekilde gri modeli göze daha küçük geliyor. Zaten gri de baya bi siyaha yakın. Ben de beyaz var. Her iki rengi de kullandım. Ekran kapalı iken gri daha şık duruyor gibi ama ekran açıkken elbette mermer beyazı daha şık.

Bu cebe sığmama muhabbetini de anlamadım bir türlü. Her türlü pantolon giyiyorum. Kot, kumaş, keten, böyle bir sorun yaşamadım. Bozuk para cebini mi kastediyorlar acaba. Hele ceketin cebine cuk diye oturuyor Note 2

Note 2 deki tüm özellikler S3 e gelse bile S3 asla bir note 2 nin yerini tutamaz. Tutsa zaten samsung bu özellikleri S3 e getirip note 2 pazarını öldürmez. S3 le doyuma ulaşmış zaten. Neden daha yeni bir telefonun özelliklerini daha eski bir telefona üstelik pazarda doyuma ulaşmış yeni satışlar getirmeyecek bir telefona getirip yeni modelinin satışını düşürsün ki. Üstelik ben bu multiwindow olayının androidle bir alakasının olmadığını tamamen telefon modelinden kaynaklanan bir özellik olduğunu biliyorum. Hatta google ın yapamadığı samsung yaptı diye haberler çıkmıştı. Ha samsungdan sonra google de yeni sürümlerde farklı bir multiwindow özelliği geliştirebilir.

Sen al bir note 2 pişman olmazsın....

Ama o telefonu öğretmenine gösterme. Gururu kırılır. Çünkü öğretmeninin bir maaşı yetmiyor o telefona...Ha okulun temizlikçisine gösterebilirsin. Onun maaşı yetiyor. :)

çok güzel açıklamışsın ama son paragrafındaki yazıların hiç yakışmamış üstteki yazdıklarına, öğretmenleri ve yardımcı personeli bu şekilde hor görmen doğru değil. asgari ücretle çalışan temizlikçi olarak aşşağıladığın Hizmetliler sonuçta onlar eğitim emekçisi. emek veren insanları aşalıyamazsın.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben olsam ikisi arasında s3 ü alırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
millet ciddi ciddi cevap vermiş yahu? adam şuan hafifce tebessüm ediyor ve gülüyordur.
akıl var mantık var. hangi doğru anne baba 14 yaşındaki çocuğa bu telefonu alır?
pembe toz

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
millet ciddi ciddi cevap vermiş yahu? adam şuan hafifce tebessüm ediyor ve gülüyordur.
akıl var mantık var. hangi doğru anne baba 14 yaşındaki çocuğa bu telefonu alır?
pembe toz

Ben öyle anne babalar gördüm ki 15 yaşındaki çocuğuna A3 alıyor, bu hiç birşey :)

*Bunu imrendiğim için değil, sonradan görmeyle alakalı bir durum olduğunu gördüğüm için söylüyorum.

Zen17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Note2 diyenler siz neyin kafasindasiniz? Eğer samsung bir önceki modelle aynı özelliklerde bir cihaz çıkarmış olsaydı kim satın alırdı ki? Şimdi araya bi kalem bi de boyut sokunca note 2 iyi telefon mu oldu? Tabiki Hayır! Bunu fiyatla oranlamaniz gerek. Ha arkadaş sormuş kendi gönlüne ne hoş geliyorsa onu alsın ama ben hangi telefon daha iyi diye sorarsanız şunu derim; note2 de bir telefon için çok gereksiz bir buyukluk var. Bu en fazla 5.0 inç olmalıydı. Ayrıca herkesin merak ettiği soru: Note 2 cebe sığar mi? Bunun cevabı evet sığar ama biraz zorlanırsınız. Peki sizin 5.5 inçlik ekran 4.8 yanında ne katacak? Ciddi anlamda HİÇBİR ŞEY. Gelelim RAM e 2GB gerçekten yüksek bir rakam ama dikkatinizi çekerim 1GB RAM i olan s3 kasmıyor, donmuyor, yavaslamiyor bile. Bu sadece sizden para koparmak icin yapılmış yoksa hiz farkı oluşturduğu yok. Peki almisin eline bi çubuk ne yapılır ki? Şu an bütün bu yazdiklarimi kalemle not aldığımı Düşünsenize! Klavye dururken ne gerek var? Jelly beanolayı da S3'te var. Yani telefonu aldıktan en fazla 2 hafta sonra Multi-Screen yapabiliyor. Yani Birkaç gereksiz özellik için 400 Tl'yi sokağa atmaya çok meraklıysanız note2 alın derim. Bu özellikleri fiyatla oranlamaniz gerek.

Anlatmak istediğim mantık çerçevesinde telefon alacaksanız S3 alın derim.

TheTruth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 derim ben öğrenci için ideal 2 sene sonra samsung desteğini çekse bile custom rom falan çıkar rahat ol sen