kafana göre takıl kardes. Telefon dediğin nedirki gençlik en iyisinie layık. bizim zamanımız da telefon bile yoktu türkiyede =Yardım Edin 1-2 saat Sonra Tam Turcell Kapanmaya Doğru Gidip Telefon Alıcam :lol: Note 2 mİ S3 MÜ ÖĞRENCİYİM yaşım 14 Buyuk ekran sorun olmazda Cebe Filan Sığarmı NOte2
Hacı Para benden çıkmıo babam doktor işi geregi gold paket kullancısıPaketine ek 20 tl ye fln gelio Note 2 Alsam Cebime sıgrmı
Ya bakalım Belki bugun Çıkamam Yarına Akısya Bilir YAarım Sabah erkenden alırım Ya Note 2 YADA S3
Note 2'nin cebine sığacağını sanmam.
Note 2 alacaksan anca elinde taşırsın.
O yüzden bence S3 al.![]()
3 yıl kullanıcaksın geleğin teknolojisini karşılıycak öyle telefon bulmak zorBide NExus 4 VAR ama Oda biraz Zor gelirTürkiyeye Bide Ben 3 Yıl Daha Kullanıcam O teli yani gelecein teknolojısını karsılaması gerek
Cevap Yazanlara 4 rep gelio
Note2 için cepe sıgmıyor diyenler S3'ünden Not 2 den sadece 0.7' fark var daglar kadar fark yok ama;
Note2 ile S3 arasında Teknik bakımdan Daglar kadar Fark Var okey
Note 2 Candır Can <3![]()
![]()
bir telefona 1700 lira verenleri anlamıyorum.
pakete ek şu kadara geliyor, bu kadara geliyor diyeceksinizi de, neticede 1700 lira be!
bu memleketteki 2 aylık asgari ücretin 14 yaşındaki veledin cebinde gezmesi ! halimize bakın...