Paketine ek 20 tl ye fln gelio Note 2 Alsam Cebime sıgrmı
 Paketine ek 20 tl ye fln gelio Note 2 Alsam Cebime sıgrmı 
kafana göre takıl kardes. Telefon dediğin nedirki gençlik en iyisinie layık. bizim zamanımız da telefon bile yoktu türkiyede =Yardım Edin 1-2 saat Sonra Tam Turcell Kapanmaya Doğru Gidip Telefon Alıcam :lol: Note 2 mİ S3 MÜ ÖĞRENCİYİM yaşım 14 Buyuk ekran sorun olmazda Cebe Filan Sığarmı NOte2
Hacı Para benden çıkmıo babam doktor işi geregi gold paket kullancısıPaketine ek 20 tl ye fln gelio Note 2 Alsam Cebime sıgrmı
Ya bakalım Belki bugun Çıkamam Yarına Akısya Bilir YAarım Sabah erkenden alırım Ya Note 2 YADA S3

Note 2'nin cebine sığacağını sanmam.
Note 2 alacaksan anca elinde taşırsın.
O yüzden bence S3 al.
 ancak elde taşırsın
 ancak elde taşırsın3 yıl kullanıcaksın geleğin teknolojisini karşılıycak öyle telefon bulmak zorBide NExus 4 VAR ama Oda biraz Zor gelirTürkiyeye Bide Ben 3 Yıl Daha Kullanıcam O teli yani gelecein teknolojısını karsılaması gerek
Cevap Yazanlara 4 rep gelio

Note2 için cepe sıgmıyor diyenler S3'ünden Not 2 den sadece 0.7' fark var daglar kadar fark yok ama;
Note2 ile S3 arasında Teknik bakımdan Daglar kadar Fark Var okey
Note 2 Candır Can <3

ordan yarın Note 2 almayı dusunuyorum Eğer fikrimi değiştimesem elimede sığdı not elimde küçük tür bilakis cebime deneyemedim Yarın Görüşmek dileğiyle
 ordan yarın Note 2 almayı dusunuyorum Eğer fikrimi değiştimesem elimede sığdı not elimde küçük tür bilakis cebime deneyemedim Yarın Görüşmek dileğiylebir telefona 1700 lira verenleri anlamıyorum.
pakete ek şu kadara geliyor, bu kadara geliyor diyeceksinizi de, neticede 1700 lira be!
bu memleketteki 2 aylık asgari ücretin 14 yaşındaki veledin cebinde gezmesi ! halimize bakın...
 düşünsenize bir elinizde anahtar, çizmesin diye öteki elinizde telefon, kapı açarken hayal edin kendinizi.
 düşünsenize bir elinizde anahtar, çizmesin diye öteki elinizde telefon, kapı açarken hayal edin kendinizi.