Nokia Monster WH-930 kulaklık şok fiyata!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ve nokia'nın çakallığını tespit ettim bu kulaklık s40,s60 ve wp8 li nokialarda çalışıyor mikrofonlu kablosuyla ona göre alın inanmazdım buna deneme fırsatım oldu ch@t527 sesini çok kötü verdi vasat defolu ...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kampanya değil bu hocam. Defolu ya da kullanılmış Ürünleri kakaladılar bize, başkalarının da canı yanmasın. Ben ile birlikte 4 kişi daha şikayet etti bu siteden.

Sitede öyle bir ibare yok. Hepsiburada'dan beklenmeyecek hareketler.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sitede öyle bir ibare yok. Hepsiburada'dan beklenmeyecek hareketler.

Hocam sadece bana kaç kişi mesaj yolladı hatırlamıyorum bile, nasıl öğrendilerse bilemiyorum ama Sdn den bana 3 kişi nasıl geri yolladığımı sordu. Onların da kulaklıkları sorunlu çıkmış. Tek kulaktan fazla ses gelmesi, beyaz kulak pedlerinin mavi gelmesi gibi sorunlar var. Ben yurtiçi Kargo ile yolladım, onarım talep ettim. Tamir etmediler, hepsiburada çeki verdiler. O çek hala duruyor sitede.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hocam sadece bana kaç kişi mesaj yolladı hatırlamıyorum bile, nasıl öğrendilerse bilemiyorum ama Sdn den bana 3 kişi nasıl geri yolladığımı sordu. Onların da kulaklıkları sorunlu çıkmış. Tek kulaktan fazla ses gelmesi, beyaz kulak pedlerinin mavi gelmesi gibi sorunlar var. Ben yurtiçi Kargo ile yolladım, onarım talep ettim. Tamir etmediler, hepsiburada çeki verdiler. O çek hala duruyor sitede.

Facebook'dan mesaj yazdım. Böyle böyle. Bakalım kale alan olacak mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende direk iade almislardi pedlerdeki mavilik icin gondermistim