Nokia Monster WH-930 kulaklık şok fiyata!

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
evegabu3.jpg

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Gayet iyi baslar ama sesler normal kulaklıklardaki gibi kaliteli çıkmıyor, ayrıca sol kulaktan daha fazla ses geliyor.
burn-in yap demiş arkadaş, sen sanırım bu konuda bilgili değilsin. :) Kaliteli kulaklıklar birkaç gün kullandıktan sonra verimli çalışmaya başlar. Hemen taktım güzel ses çıkıyor diye bir olay yoktur kulaklıkta. Bir süre sabırla kullanmalısın yada kenarda açık bırakmalısın. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
benim ep50 de öyle 1ay hd3030 ise 17yıl oldu oyoutube'taki bass test'i indirdim mp4 player 7/24 saat onu çalıyor.
ep50'yi nasıl bilirsiniz? teknosa onu 9,90lira'ya satıyor gerçi görüntüsüne bakıp iyi birşey sanıp aldım ama kötü ile iyi arasında iyi sayılır.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
burn-in yap demiş arkadaş, sen sanırım bu konuda bilgili değilsin. :) Kaliteli kulaklıklar birkaç gün kullandıktan sonra verimli çalışmaya başlar. Hemen taktım güzel ses çıkıyor diye bir olay yoktur kulaklıkta. Bir süre sabırla kullanmalısın yada kenarda açık bırakmalısın. :)

Kulaklıktan fazla anlamıyorum. Öğrenciyim, madem bu monster beats le çalışıyor, nokia ile neler yapmış öğreneyim, 2 sene kullanayım en az dedim. Fiyat da 380 tl düşünce aldım. Youtube dan burn in track buldum 1 saatlik, bakalım işe yarayacak mı. Şu anda hala sol taraftan daha fazla ses geliyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
a4amy7e6.jpg

Benim
Ki de geldi ama pedinde goruluyormu bilmiyorum mavi bir leke var degisime ya da iadeye gonderiyim mi diger arkadaslarda var mi?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
4uvupe9a.jpg

Bende de var o leke.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar çok pimpirikliyim ama sizde desol kulaktan daha fazla ses gelmiyor mu?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
4uvupe9a.jpg

Bende de var o leke.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar çok pimpirikliyim ama sizde desol kulaktan daha fazla ses gelmiyor mu?

Ben lekeyi kafaya taktim ama genelde var demek ki ya fazla ses gelmiyor sana oyle geliyordur arkadasin verdigi linkteki sarkiyi ac calsin kulaklik acilsin iyice ve ürün orijinal bence kutu acilislarini inceledim garanti belgesi falan hep nokianin zaten

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
O lekeler dikkatimi çekti, acaba diyorum teşhir ürünleri mi bunlar? o kadar da ucuz olunca.. .

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
O lekeler dikkatimi çekti, acaba diyorum teşhir ürünleri mi bunlar? o kadar da ucuz olunca.. .

Lekeler aynı yerde, bana biraz saçma geldi. İşin garip ve sinir bozucu bir yanı var, sol kulaktan daha fazla ses geliyor. Telefonumda Poweramp kullanarak dengeliyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
inşAllah, konuyu açan ben olduğum için vebali kalmasın boynuma :P

Artik iade alirsin :D ya kulakligin goruntusu falan cok guzel ama kafama takilan iste o lekeler belki fabrika cikisindan birde masaustundeki ses kalitesi pek guzel degildi ama telde begendim

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Lekeler aynı yerde, bana biraz saçma geldi. İşin garip ve sinir bozucu bir yanı var, sol kulaktan daha fazla ses geliyor. Telefonumda Poweramp kullanarak dengeliyorum.

Sen bence biraz yükle, farklı ortamlarda kullan olmasa iade et. Tek taraftan fazla ses gelmesi pek normal değil. Genelde ikisi de ilk başta cansızdır zamanla açılır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
çok rahatsız ediyorsa değişim isteyin bizim sektör farklı ama vatandaşın biri takograf aldı bizden 3-5 kere değiştirmiştik yani bunu da sen olur diyene kadar değiştirmek zorundalar.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sen bence biraz yükle, farklı ortamlarda kullan olmasa iade et. Tek taraftan fazla ses gelmesi pek normal değil. Genelde ikisi de ilk başta cansızdır zamanla açılır.

Hani böyle sol taraf ağır basar, sağ taraf çelimsiz kalır ya, öyle değil. Çok böyle milimetrik bir fark var yani. Monoya aldığımda daha da anlayabiliyorum. Biraz kullanayım, öyle kalırsa da poweramp var telefonda, bir kademe sağa çekerim olur biter.

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anlamadığım nokta şudur, 7
Tamam bir firma elinde kalan ürünü, daha iyi satmak için bunlarda bir indirim yapabilir..
Fakat indirilimi yapılan bir ürün neden indirim tarihi bittikten sonra, normal fiyatından satıldığını bana kimse açıklayamaz...
Bilmiyorum ben tip indirimlere her zaman hepsiburada.com gibi büyük firmalar da yapsa şüphe ile yaklaşmış biriyim...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ep630 bana pek hitap etmiyor ve mikrofonlu olması daha iyi ch@t527 norlmal kulaklık takınca mikrofonunu devreye sokmuyor bu kulaklığı algıla bunda yok ep 630 52lira bu 31lira gidip bakıcam tipinden belli olur sesi diye düşünüyorum she1350 o konuda şaşırtmadı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Hani böyle sol taraf ağır basar, sağ taraf çelimsiz kalır ya, öyle değil. Çok böyle milimetrik bir fark var yani. Monoya aldığımda daha da anlayabiliyorum. Biraz kullanayım, öyle kalırsa da poweramp var telefonda, bir kademe sağa çekerim olur biter.
Farklı ses geliyorsa senin jack oturmuyordur tam yerine bence, farklı cihazlarda dene. Bir de diğer kablosuyla da dene.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Farklı ses geliyorsa senin jack oturmuyordur tam yerine bence, farklı cihazlarda dene. Bir de diğer kablosuyla da dene.

Jak tam oturuyor, onunla alakası yok, ayrıca sorun değil, poweramp ile sorun kalmıyor, sesi bir tık daha fazla veriyorum sağ tarafa. Pc de de denedim, sol taraf daha fazla veriyor. Diğer kabloya hiç bulaşmıyorum çünkü o symbian lar için. Sesi boğuk veriyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Jak tam oturuyor, onunla alakası yok, ayrıca sorun değil, poweramp ile sorun kalmıyor, sesi bir tık daha fazla veriyorum sağ tarafa. Pc de de denedim, sol taraf daha fazla veriyor. Diğer kabloya hiç bulaşmıyorum çünkü o symbian lar için. Sesi boğuk veriyor.

Windows Phone diyecektin sanırım. :) Fazladan bir halka var altı-üstü, bazı yerlerde daha iyi bile oturabilir :wink:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

o kabloda mikrofon ve cevap-play stop tuşu var başka farkı yok onu iphone2g,3g,3gs,4,4s,5 ve 5s'e de takar kullanırsın telefonla konuşma ve ses kaydında kullanabilirsin senin kulaklık sorunlu geri ver değiştirsinler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
o kabloda mikrofon ve cevap-play stop tuşu var başka farkı yok onu iphone2g,3g,3gs,4,4s,5 ve 5s'e de takar kullanırsın telefonla konuşma ve ses kaydında kullanabilirsin senin kulaklık sorunlu geri ver değiştirsinler.

Bende telefon tusu acmaya yaramiypr sadece muzik acip kapiyor birde ses ayarlama tusu var diger kabloda ise sadece mikrofon var

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Hadi canım başka fark yok mu? Şaka mısın kardeşim? Kablonun uzerinde Symbian S60 falan yazıyor. Galaxy note a takınca boğuk, iğrenç çıkıyor ses. Diğer universal kablo ise her cihaz ile uyumlu. Kulaklığı almadan senin cihaz bozuk, farkı yok demek kolay.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127