/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
[video=youtube;smvKcdgfGgg]http://www.youtube.com/watch?v=smvKcdgfGgg[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=smvKcdgfGgg
bunu 2 saat çal burn -in yap ne olucak? tabi dinlemen gerekmiyor video download helper ile mp3 olarak indirip çal.
burn-in yap demiş arkadaş, sen sanırım bu konuda bilgili değilsin. Kaliteli kulaklıklar birkaç gün kullandıktan sonra verimli çalışmaya başlar. Hemen taktım güzel ses çıkıyor diye bir olay yoktur kulaklıkta. Bir süre sabırla kullanmalısın yada kenarda açık bırakmalısın.Gayet iyi baslar ama sesler normal kulaklıklardaki gibi kaliteli çıkmıyor, ayrıca sol kulaktan daha fazla ses geliyor.
burn-in yap demiş arkadaş, sen sanırım bu konuda bilgili değilsin. Kaliteli kulaklıklar birkaç gün kullandıktan sonra verimli çalışmaya başlar. Hemen taktım güzel ses çıkıyor diye bir olay yoktur kulaklıkta. Bir süre sabırla kullanmalısın yada kenarda açık bırakmalısın.
Bende de var o leke.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar çok pimpirikliyim ama sizde desol kulaktan daha fazla ses gelmiyor mu?
O lekeler dikkatimi çekti, acaba diyorum teşhir ürünleri mi bunlar? o kadar da ucuz olunca.. .
O lekeler dikkatimi çekti, acaba diyorum teşhir ürünleri mi bunlar? o kadar da ucuz olunca.. .
Sadece lekelerde sikinti ürünün daha önce kullanilmadigi belli yani tertemiz ciziksiz falan
inşAllah, konuyu açan ben olduğum için vebali kalmasın boynuma
Lekeler aynı yerde, bana biraz saçma geldi. İşin garip ve sinir bozucu bir yanı var, sol kulaktan daha fazla ses geliyor. Telefonumda Poweramp kullanarak dengeliyorum.
Sen bence biraz yükle, farklı ortamlarda kullan olmasa iade et. Tek taraftan fazla ses gelmesi pek normal değil. Genelde ikisi de ilk başta cansızdır zamanla açılır.
http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/creative-hs-120-hs-120-mikrofonlu-kulakici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=50907
bu nasıl? 29-31lira burası bana daha iyi gibi.
Farklı ses geliyorsa senin jack oturmuyordur tam yerine bence, farklı cihazlarda dene. Bir de diğer kablosuyla da dene.Hani böyle sol taraf ağır basar, sağ taraf çelimsiz kalır ya, öyle değil. Çok böyle milimetrik bir fark var yani. Monoya aldığımda daha da anlayabiliyorum. Biraz kullanayım, öyle kalırsa da poweramp var telefonda, bir kademe sağa çekerim olur biter.
Farklı ses geliyorsa senin jack oturmuyordur tam yerine bence, farklı cihazlarda dene. Bir de diğer kablosuyla da dene.
Jak tam oturuyor, onunla alakası yok, ayrıca sorun değil, poweramp ile sorun kalmıyor, sesi bir tık daha fazla veriyorum sağ tarafa. Pc de de denedim, sol taraf daha fazla veriyor. Diğer kabloya hiç bulaşmıyorum çünkü o symbian lar için. Sesi boğuk veriyor.
Jak tam oturuyor, onunla alakası yok, ayrıca sorun değil, poweramp ile sorun kalmıyor, sesi bir tık daha fazla veriyorum sağ tarafa. Pc de de denedim, sol taraf daha fazla veriyor. Diğer kabloya hiç bulaşmıyorum çünkü o symbian lar için. Sesi boğuk veriyor.
o kabloda mikrofon ve cevap-play stop tuşu var başka farkı yok onu iphone2g,3g,3gs,4,4s,5 ve 5s'e de takar kullanırsın telefonla konuşma ve ses kaydında kullanabilirsin senin kulaklık sorunlu geri ver değiştirsinler.
o kabloda mikrofon ve cevap-play stop tuşu var başka farkı yok onu iphone2g,3g,3gs,4,4s,5 ve 5s'e de takar kullanırsın telefonla konuşma ve ses kaydında kullanabilirsin senin kulaklık sorunlu geri ver değiştirsinler.