Monster Purity HD - Basit İnceleme

Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;ssl7INqORIA]https://www.youtube.com/watch?v=ssl7INqORIA[/video]​

Herkese merhaba, bu incelememde Monster’ın Purity HD kafaüstü kulaklığını inceleyeceğim. Ürün şık bir kutu tasarımına sahip. Seyahatlerde kullanmanız için şık bir mini seyahat çantası ile geliyor. Çantanın malzemesi oldukça güzel. Seyahat çantasının içine kulaklığı katlayarak koyuyoruz. Kulaklığın kablosu için astarlı bir bölme yapılmış. Yalnız bu seyahat çantasının bir sorunu beyaz renge astarının renk vermesi. Bunun önüne geçmek için ben büyük bir gözlük bezi aldım ve ürünün üstüne koydum. Bu şekilde astar ile ürün birbirine temas etmiyor. Monster Purity HD, Nokia’nın Lumia ailesini duyurması ile hemen hemen aynı anda çıktı. Nokia ve Monster’ın ortaklığı ile çıkan bu ürün Lumia renkleri ile pazarlandı. Ürünün ses yalıtımı muazzam. Ne dış sesi size aktarıyor, ne de iç sesi dışarı. Ürünün kulaklık pedleri deri ve oldukça yumuşak. Fakat uzun süreli kullanımda kulak üstünde kaldığı için kulakta ağrıma yapabiliyor. Üst süngeri de pedler kadar yumuşak. Kablonun üstünde ses açma/kapama, müzik başlatma ve çağrı yanıtlama butonları mevcut. Ürün standart 3,5 mm kulaklık jakı ile geliyor. Eski Nokia cihazlar için ayrı bir kablosu daha var. Seyahatlerinizde Purity HD iyi bir yol arkadaşınız olacak.

Ürünün bir diğer adı: Nokia WH-930