umut19030303
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Arkadaşlar sınıftaki birisi beni dövmekle tehdit ediyor, ne yapmalıyım ?
8.sınıfKaçıncı sınıfsın, olay ne? Durduk yere yanına gelip "seni dövücem he" dememiştir yani herhalde.
Neden seni dövmekle tehdit etti? Ne olay yaşandı?8.sınıf
PUBG oynuyorduk arkadaşımdı benim anneme küfür etti bende onun kardeşine mal dedim tehdit etmeye başladı.Neden seni dövmekle tehdit etti? Ne olay yaşandı?
Muhtemelen hiçbir şey yaşanmayacak, korkmana gerek yok. Kendini ezdirme yeterli. Öyle lafta asıp kesen kim varsa hepsi gerçek kavgada rezalet oluyorlar. Yakın olduğun arkadaşların varsa 2-3 gün topluca gezin gelemesin yanınıza. Yine devam ederse hocana şikayet et, boşuna kavgaya girme.PUBG oynuyorduk arkadaşımdı benim anneme küfür etti bende onun kardeşine mal dedim tehdit etmeye başladı.
yarını sen bekle diyor hocam, döverse ne yapacağım?Muhtemelen hiçbir şey yaşanmayacak, korkmana gerek yok. Kendini ezdirme yeterli. Öyle lafta asıp kesen kim varsa hepsi gerçek kavgada rezalet oluyorlar. Yakın olduğun arkadaşların varsa 2-3 gün topluca gezin gelemesin yanınıza. Yine devam ederse hocana şikayet et, boşuna kavgaya girme.
Annene küfür ettiyse zaten en başta o haksız. Yakın arkadaşların varsa toplu gezin, 2-3 kişiyi de tek başına dövemez herhalde. Çok böyle iri yarı büyük bir tip mi?yarını sen bekle diyor hocam, döverse ne yapacağım?
Çevrende birkaç kişi bulundur yeter. Kavga için önüne çıkarsa kavga edersin artık, kaçışı yok.yarını sen bekle diyor hocam, döverse ne yapacağım?
Ben 1,56 boyum var onun 1,65 nasıl döveceğim?Annene küfür ettiyse zaten en başta o haksız. Yakın arkadaşların varsa toplu gezin, 2-3 kişiyi de tek başına dövemez herhalde. Çok böyle iri yarı büyük bir tip mi?
Hocam 2-3 kişi topluca takılın bir süre. O da yoksa git hocana söyle, bize anlattığına göre zaten eleman tamamen haksız. Böyle durumlarda öğretmenlere şikayet etmek utanç verici bir şey değil.Ben 1,56 boyum var onun 1,65 nasıl döveceğim?
boyum cok kısa o sorunHocam 2-3 kişi topluca takılın bir süre. O da yoksa git hocana söyle, bize anlattığına göre zaten eleman tamamen haksız. Böyle durumlarda öğretmenlere şikayet etmek utanç verici bir şey değil.
O da çok büyük değilmiş, 3 kişiyi dövemeyecektir merak etme.boyum cok kısa o sorun
Hocam şikayet ediceğim seni savcılığa tehditlerin elimde idareye ve savcılığa şikayet ediceğim dedim özür dilemeye korkmaya başladı.O da çok büyük değilmiş, 3 kişiyi dövemeyecektir merak etme.
Arkadaşla barıştık. Erkeklerin max kavgalı kalma süresi.O da çok büyük değilmiş, 3 kişiyi dövemeyecektir merak etme.
Sende pubg oynamayı bırak artıkHocam şikayet ediceğim seni savcılığa tehditlerin elimde idareye ve savcılığa şikayet ediceğim dedim özür dilemeye korkmaya başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşla barıştık. Erkeklerin max kavgalı kalma süresi.