Nokia Monster WH-930 kulaklık şok fiyata!

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
sen genede bir servise göster insan yapıyor sonuçta hatasız olması zor.
https://docs.google.com/viewer?url=...ereo_Headphone/HTC_Headphones_RC_E240_TRK.pdf

ve normalde ne marka olursa olsun çalışması gerek düzgün ses vermeli şuan earpods ch@t527'ye takılı sesi iyi ...
Uploaded with ImageShack.us
http://htcaksesuar.web.tr/urun/906-HTC-One-X-Audio-Sens-Kumandali-Stereo-Mikrofonlu-Kulaklik.html
batan geminin malları!

Hocam anlatamıyorum ben galiba. Bu 2. verdikleri ve sadece mikrofonlu olan kulaklık boğuk veriyor bende, diğer çalışıyor. Üstüne de yazmışlar zaten, for Symbian S40, Meego diye. Yani kulaklıkta bir şey yok.

Bu arada, o resimdeki urbeats ama sitedeki çakma.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bana da öyle bir izlenim verdi onu nokia ile kullanmıyon? eğer kablosu nokia dışında çalışmaz yaptıysalar o kafa ile zor satarlar.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bana da öyle bir izlenim verdi onu nokia ile kullanmıyon? eğer kablosu nokia dışında çalışmaz yaptıysalar o kafa ile zor satarlar.

zaten o nedenle 2 kablo var kutunun içerisinde... ayrıca kullanım kılavuzunda telefonunuzun özelliğine göre telefon görüşmesinde ve müzik dinlerken kullanabilirsiniz demiş... büyük ihtimalle bizde sadece ses için kullanılabiliyorken nokianın cihazlarında bütün işlevleri çalışıyordur...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
apple earpods ise her telde çalışıyor arama red,kabul kanal atlatma şarkıyı durdurma çalışıyor nokia'nın daha 40 fırın ekmek yemesi gerek earpods'da ses tuşları çalışmıyor sadece sesi iyi yani nokia bu konuda sınıfta kaldı earpods çakma üstelik.

mahmutuslu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aldım lumia 920 de kullanıyorum ilk defa telefondan müzik dinlerken zevk aldım :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende sol tarafin kulaklik ayarlamasi cok gevsek elime alinca asagi iniyor bir de mavi leke cikinca degisimi gondercem artik

nsglc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Beyaz olanından ben de aldım, her iki pedde de leke var, sanırım ucuz olma sebebi bu lekeler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hey Allahim degisimini istedik para iadesi yaptilar bu nasil is ya

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu bana bizim bimeks'ten tp-link access point aldğımız zamanı anımsattı ertesi gün bimeks'e geri götürdük değiştirmek için çünkü ilk günü çıkartamadan bozuldu bimeks değişim yerine para iadesi yaptı hiç cart curt yapmadılar ben biraz direniş bekliyordum servise git falan filan bu monster'da öyle olmuş hatalı kulaklıkları ucuza kakalamışlar ellerinde kalmamış demek ki operasyon başarılı olmuş kimbilir kaç mağzanın teşhirdeki ürünleri kakaladılar?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar şimdi bunu bir s4 e veya s4 miniye yada nokiyaya taksak nasıl olur. Ayrıca kulaklık farkı ses kalitesini nasıl etkileyebilirki. Yani normal ota düzey bir telefona yada müzik çalara beats yada bu kulakluğı taksak ne değişir nasl değişir anlamadım. Ama kulaklık iyimiş :)

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Aukadaşlar araştırdım ama hala anlamış değilim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar şimdi bunu bir s4 e veya s4 miniye yada nokiyaya taksak nasıl olur. Ayrıca kulaklık farkı ses kalitesini nasıl etkileyebilirki. Yani normal ota düzey bir telefona yada müzik çalara beats yada bu kulakluğı taksak ne değişir nasl değişir anlamadım. Ama kulaklık iyimiş :)

chipset üzerindeki ses kartının iyi olması fark oluşturur ne kadar güçlü olursa o kadar iyidir... sadece müzik dinlerim ben diyen kişi için yine pek bir şey değişmez ama ben bu kulaklıkta film izlerken kendimi sinemadaymış gibi hissediyorum...

mobil chipset ve pc üzerindeki chipset farklı olduğundan ayrıca arada vücut farkı olduğundan pc den daha güçlü ses alırsınız... HTC cihazların bazılarında beats le ortaklık yaparken dahili mobil amfi kullanıldı ki kulaklıkla müzik dinlediğinizde mükemmel bir kalite ve ses ile karşılaşıyorduk. kulaklık farkı ses kalitesini nasıl etkiler dersek insanlar arabalarında hoparlörlerle yetinmeyip müzik setleri amfiler alıyorlar :) iş küçülüyor taa kulağımızın içine giriyor ama fikirler hep aynı..

teknik olarak bakılırsa da desibel değerleri frekans aralıkları gibi önemli unsurlar var... ama pazarda bile satılan 5 liralık kulaklıkta bu değerlerin iyi olmasını beklemek mümkün değil :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ucuz kulaklık she1350 philips alacan avec,snopy falan filan fos earpods'u ch@t527 güzel sürebiliyor bu monster fiyatina göre o kadar iyi değil kalitesi bakımından değilf/p oranı kötü.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
ucuz kulaklık she1350 philips alacan avec,snopy falan filan fos earpods'u ch@t527 güzel sürebiliyor bu monster fiyatina göre o kadar iyi değil kalitesi bakımından değilf/p oranı kötü.

250 tl verip aldığım philips uptown dan daha iyi zed veriyor. Film izlerken sinemada gibi oluyor insan. Ayrıca beats ile çalışan dünyanın en kaliteli kulaklıklarını yapan bir firmaya iyi değil demek garip biraz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
250 tl verip aldığım philips uptown dan daha iyi zed veriyor. Film izlerken sinemada gibi oluyor insan. Ayrıca beats ile çalışan dünyanın en kaliteli kulaklıklarını yapan bir firmaya iyi değil demek garip biraz.

kalitesiz demedim sadece çok pahalı ve sadece nokia ile çalışan mikrofonlu kablosunun olması iyi değil earpods bile ch@t527 ile gayet güzel kullanılırken bunun naz yapması garip avec av-686 diye kulaklık görürsen bedava verselerde alma .

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar bu indirim ne kadar sürer sizce.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
telefonun lumia yada nokia'nın müzik serisi değilse hiç almayın hele asha ise hiç bulaşmayın.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Peki 100-130 tlye mikrofonlu kulaklık tavsiyesi olan. Ama kulak üstü olacak.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hakkaten şok fiyat :scared:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar sol taraftan az da olsa daha fazla zes geliyor ve bu da sinirlerimi bozmaya başladı. Heosiburada fişi duruyor bende, acaba nasıl garantisine yollarım bilginiz var mı? Hepsiburada dan ilk alışverişim, fazla bilgiye sahip değilim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Lumıa 925 tavsiye ederım bu kulaklıga en iyi o gider Ses aralıkları yükseltildi diye biliyorum . . .

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Benim ki lumia :D alsam mı bende kaçırmadan

bu var ucuz yollu bak almak istiyorsan kaçırma onu bunada bak:
http://www.hepsiburada.com/liste/ph..._2147483642_371967_16117%7d&fh_refview=lister
Bilgisayar_1437846.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kulak içi pek sevmiyorum yoksa lumianın kutusundan çıkan kulaklık var o da iyi ses veriyor ama dediğim gibi kulak içi bana göre değil

Telefon_1951210.jpg

buna çok yakın kopya earpods buldum 25lira orjinali 85-105lira iken igreen olunca 25lira kredi kartım jazz yaınca alamadım bu monster çok uzak bana bence telin kendinden pahalı kulaklık almak mantıklı değil ch@t527:250lira monster 300lira.