NFS MostWanted vs Asphalt 7 Heat

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar geçenlerde mostwantedin videosunu yayınlamıştım(bkz).Bugünde asphalt 7 yi indirdim ve olan olayları anlatacağım ve farklarını söyleyeceğim.

Dosya boyutları;
Asphlat7 nin dosya boyutu resmen Mostwantedin dosya boyutunu katlamış durumda.Heleki oyuna başladıktan sonra.:drool:Telefonunuzun hafıza kartını resmen işgal ediyor.

Grafikler;
Grafikler bakımından asphalt 7 yarışları caddelerde ve sokaklarda geçtiği için ve buna uygun(grafik) puan verilecek olsa 10 üzerinden 8 alırdı(nedenini yaacağım).Diğer yandan Mostwanted yarışları otobanda geçtiği grafikleri baz alırsak çok iyi seviyede.Her iki oyundada kendi bölgesinde iyi.Fakat ülkemizde herkezin elinde "dual core" olmadığı için asphalt 7 çok fazla grafiklere sahip olduğundan sorun çıkartabiliyor.Ve az önce yüklediğim asphalt 7yi açarken bile sorunlar yaşadım bekle bekle bekle. :mrgreen:Malesef Mostwanted puanlamasıda 10 üzerinden 10 alırdı hem harika efecktler hem arabanın gidişatı.Reality :hammer:

Oynanış(Playing);

Oynanış bakımından her iki oyunda çok harika düzeyde.Hiçbir oyuna söz denemez.Bende ikisininde bir eksisini görmedim.Göreniniz varmı bilmiyorum ama her iki yapıtta muhteşem.Most wantedda yollar , asphalt 7 de aniden atlanan yükseklikler,köprülerden uçmalar.Mostwanted gerçek hayat baz alınmış ve gerçeğe bir adım yaklaşılmaya çalışılmış.Asphalt 7 oyun olduğunu çok hissettiriyor.

Gpu Ve Cpu kullanımı;(Kesin değildir,oyun sırasındaki kasılmalar baz alınmıştır);

Oyun oynarken "grafikler" de belirttiğim gibi asphalt 7 çok yük bindiriyor.Ve telefonu çok ısıtıyor.Yeni nesil telefonlar çok rahat kaldırabileceğine inanıyorum fakat benimkisi sanırım yaşlandı (OneV).Diğer yandan Mostwanted gayet stabil bir uygulama.Isınma sorunu tabi bundada oluyor fakat abartılacak seviyede değil.Andero 205 gpu kullanıyor telefonum.Birçok özellik yönünden yetersiz fakat karşılaştırma yaptığımız için önemi yok.

İçerik;

Oyun içeriği yönünden asphalt 7 mostwanted'ı geride bırakıyor.Parçalar olsun modifiye olsun önde.Mostwantedde arabaları sadece olduğu gibi kullanabiliyoruz ve her yarış için ayrıyetten özellik satın almalıyız fakat hiç bir sıkıntım olmadı o yana.

Yanlışımı görürseniz uyarın lütfen. :thumbup:
Ve sırf ben bu oyunları oynamak için overclock yapıp telefonumu tehlikeye atıyorum . Herkezin fantezisi vardır. [MENTION=126564]re13el[/MENTION] :laugh:

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iphone 4s'te asphalt 7 üzerine tanımam, geçenlerde ücretsiz dağıtılmıştı hala ücretsiz mi bilmiyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bende bir yerlerden yukleyip telin performansına bakmam lazim. play storeda da bedava satilsa cok iyi olur.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
iPhone 5'te ikisi de güzel ancak most wanted'da sadece direksiyon var dokunmatik olarak o kötü onun haricinde ne ısınma var ne de kasma :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
iphone 4s'te asphalt 7 üzerine tanımam, geçenlerde ücretsiz dağıtılmıştı hala ücretsiz mi bilmiyorum.
İphone falan bilmem ama android biliyorsunuzki agir bir sistem.Bu yuzden olabilir.Buyuk ekranda mostwanted gibisi yok :)

Bende bir yerlerden yukleyip telin performansına bakmam lazim. play storeda da bedava satilsa cok iyi olur.
Oncelikle bedava satilmaz :) :) Bedava olsa satilmis olmaz :) Apk maniada mevcut bulabilirsin :)

iPhone 5'te ikisi de güzel ancak most wanted'da sadece direksiyon var dokunmatik olarak o kötü onun haricinde ne ısınma var ne de kasma :D
Ben bi ara direksiyonu aciyim dedimde cok kotu yapmislar direksiyonu yav :D Masallah nazar degmesin iphone5 ine :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
İphone falan bilmem ama android biliyorsunuzki agir bir sistem.Bu yuzden olabilir.Buyuk ekranda mostwanted gibisi yok :)

Oncelikle bedava satilmaz :) :) Bedava olsa satilmis olmaz :) Apk maniada mevcut bulabilirsin :)

Ben bi ara direksiyonu aciyim dedimde cok kotu yapmislar direksiyonu yav :D Masallah nazar degmesin iphone5 ine :)

Eyvallah inşallah bir gün herkesin iPhone'u olur :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
MW yi indirip oynadıktan sonra Asphalt7 gerçekçi gelmemeye başladı yav :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Most Wanted kontrol sistemini değiştirmediği sürece Asphalt 7 diyorum..

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
mw kontrolleri işkence yahu direksiyon desen kesinlikle rezalet dokunmatik direksiyonla yarışı bitirebilen varmı bilmiyorum sensör desen ya fazla dönüyor yada az dönüyor virajlarda tosluyosun bence ekranda gta da olduğu gibi gaz fren sağ sol tuşları çıksa süper olurdu ama grafikler muhteşem yahu kontrolleri dışında müthiş olmuş

mw kontrolleri işkence yahu direksiyon desen kesinlikle rezalet dokunmatik direksiyonla yarışı bitirebilen varmı bilmiyorum sensör desen ya fazla dönüyor yada az dönüyor virajlarda tosluyosun bence ekranda gta da olduğu gibi gaz fren sağ sol tuşları çıksa süper olurdu ama grafikler muhteşem yahu kontrolleri dışında müthiş olmuş

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
asphalt 7 yi şuan kuruyorum bu arada oyunları bedava ve torrent şekilde nerden buluruz gençler önerisi olan:)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Eyvallah inşallah bir gün herkesin iPhone'u olur :)
Biz androidde rahatiz :) (!) Olsada bi keyfini yasasak :)
Most Wanted'ı gördükten sonra Asphalt'ı indirmedim. :D
Ben denemekte fayda var dedim indirdim eger internetin hizliysa bakmani ve test etmeni oneririm :) Gorusmeyeli nasilsin Deaglecim :D

MW yi indirip oynadıktan sonra Asphalt7 gerçekçi gelmemeye başladı yav :D
Kesinlikle dogru adamlar cok ugrasmislar :)

Most Wanted kontrol sistemini değiştirmediği sürece Asphalt 7 diyorum..
Bende sorunsuz calisiyordu hatta cok zevk aliyordum sensorden sizde neden boyle oldu bilmiyorum.

Kontrollerde ben cok iyiyim yav videoma bakin bir cok rahat oynaniyor bende :D

asphalt 7 yi şuan kuruyorum bu arada oyunları bedava ve torrent şekilde nerden buluruz gençler önerisi olan:)
Ben tum uygulamalari apk maniadan yukluyorum tabi ama kredi kartim olmadigindan :) Apk maniadan hic kotu bir duyum almadim suana kadarda telefonuma birsey olmadi tavsiyemdir. :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249

Ben denemekte fayda var dedim indirdim eger internetin hizliysa bakmani ve test etmeni oneririm :) Gorusmeyeli nasilsin Deaglecim :D

Bende sorunsuz calisiyordu hatta cok zevk aliyordum sensorden sizde neden boyle oldu bilmiyorum.

Ben tum uygulamalari apk maniadan yukluyorum tabi ama kredi kartim olmadigindan :) Apk maniadan hic kotu bir duyum almadim suana kadarda telefonuma birsey olmadi tavsiyemdir. :)

Sensörle oynamayı sevmiyorum ben direksiyon kötü oldu diyorum :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

bende ordan ama çok reklam var sövüyorum bu arada iki oyunuda oynadım mw tek attı:D
haa bu arada asphalt 7 yüklicekler 1.03 yüklesin 1.04 de kasma ve optimizasyon sorunuyla karşılaştım(wonder cihaza sahibim:))

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sensörle oynamayı sevmiyorum ben direksiyon kötü oldu diyorum :)
Olmadı telefona joystic takarız küçücük ekranda oynarız :) Bu arada telefonun ekranını televizyona verme hakkında bilgin varmı :)

bende ordan ama çok reklam var sövüyorum bu arada iki oyunuda oynadım mw tek attı:D
haa bu arada asphalt 7 yüklicekler 1.03 yüklesin 1.04 de kasma ve optimizasyon sorunuyla karşılaştım(wonder cihaza sahibim:))
Çok derinlere giriyosun yav yükle gitsin :D Bi tane program vardı reklamları kapatıyordu.Add-free miydi neydi :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Olmadı telefona joystic takarız küçücük ekranda oynarız :) Bu arada telefonun ekranını televizyona verme hakkında bilgin varmı :)

Çok derinlere giriyosun yav yükle gitsin :D Bi tane program vardı reklamları kapatıyordu.Add-free miydi neydi :)
haci ben bu asphalt 7 de hala kasma sorunuyla karsilasiyorum arada takiliyor sonra devam ediyor ayrica grafikler sanki berbat qsphalt 6 bile daha iyidi sanki binalar kutudqn mis gibi sen ne dersin bu konuda sendede kasma ve grafiklerin amele gibi olmasi konusunda sorununvar mi

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
haci ben bu asphalt 7 de hala kasma sorunuyla karsilasiyorum arada takiliyor sonra devam ediyor ayrica grafikler sanki berbat qsphalt 6 bile daha iyidi sanki binalar kutudqn mis gibi sen ne dersin bu konuda sendede kasma ve grafiklerin amele gibi olmasi konusunda sorununvar mi

Valla kardeş Allah size sabır versin.Bizim bi arkadaşta var Galaxy W . Telefonun hafızası hemen doluyor üstelik Asphalt 6 kasa kasa bi hale gelmişti

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bende görüntüde bir problem yoktu tek sorun kasmasıydı :) Sanırım ayarlarda grafik ayarları değişik veyahut gpu dan kaynaklı bir sorun telefonuna uyumlu değil :)

Valla kardeş Allah size sabır versin.Bizim bi arkadaşta var Galaxy W . Telefonun hafızası hemen doluyor üstelik Asphalt 6 kasa kasa bi hale gelmişti
Ben gene iyiyim yav one ve ile :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Asphalt 7yi bayağı oynadım arada kasma oluyor ama most wanted harika.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Asphalt 7 olmadı haritalar berbat Asphalt 6 gibi akıcı değil belirli bir süre sonra sıkılıyorsun oyundan

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

Ben hafiza sorununu sdswap yontemiyle astim :)
Ancak asphalt 6 nin hic kasmamasi lazim sahsen ben onu c7 de bitirmistim benim arkadastada wonder var onda kasmiyordu asphalt 6

Bende görüntüde bir problem yoktu tek sorun kasmasıydı :) Sanırım ayarlarda grafik ayarları değişik veyahut gpu dan kaynaklı bir sorun telefonuna uyumlu değil :)

Ben gene iyiyim yav one ve ile :)
arabalarda sorun yok ama binalar mal gibi ne bililm asphalt 6 daha mi iyidi ne

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben hafiza sorununu sdswap yontemiyle astim :)
Ancak asphalt 6 nin hic kasmamasi lazim sahsen ben onu c7 de bitirmistim benim arkadastada wonder var onda kasmiyordu asphalt 6

arabalarda sorun yok ama binalar mal gibi ne bililm asphalt 6 daha mi iyidi ne

Custom Rom attık acaba ondan mı :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Custom Rom attık acaba ondan mı :D
Guclu bu rom atmanda fayda olabilir belki :D Bende sapper kullaniyorum hafiza kartimin 400 mb si orada :) telefon kasmaya basliyinca kendi kendini aciyor ve ram 139 un ustune cikiyor buda iyi yani 512 sonuc olarak ram :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Most wanted in apk sini bulup telefonuma kurdum. Grafiksel acidan cok guzel bir oyun olmus sensör ile kontrolüde kullanisli. Oyun rahat bir sekilde calisiyor. En kisa zamanda asphalt 7 yi deneyip yorumlarimi sizinle paylasirim.

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
asphalt 6'da kalanlardanım :( ama fırsatım olursa most wanted'ı indireceğim