NFS MostWanted vs Asphalt 7 Heat

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Vice city ce modern combat 4 un apksini nereden bulabilirim ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Valla ben android kullanırken en iyi apk sitesi burasıydı:
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./OJmyNf
Eyvallah. Umarim vice city ve modern combat 4 de sorun cikmaz. Uzun bir aradan sonra sirf apk indirmek için bilgisayarı açacağım.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Devereyi filan yakma bari :) Telefondan neden indirmiyorsun ki :)
Indirdiğim sitelerde bir sürü reklam çıkıyor onlar ile ugrasmak zor olur telefonda. 16 gb yetmiyor uygulama yüklemek için klipleri silmek zorunda kaldım.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Indirdiğim sitelerde bir sürü reklam çıkıyor onlar ile ugrasmak zor olur telefonda. 16 gb yetmiyor uygulama yüklemek için klipleri silmek zorunda kaldım.
Onu geçtim benm telefon şuan 4 gb :) Kalimi sen düşün yav :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Asphalt 7 yi bugün google play üstünden kurulumunu gerçekleştirdim. Most wanted in yaninda çok sönük kaldı verdiğim paraya acıdım.

businessx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende iki oyunda çalışmıyoor kafayı yıcem yaaa bazı oyunlarda calışmıyor sesbebi nedeir :(
yardımcı olursanız sewinirim yardımlarınız için tesekkurler

asphalt 7 heat te soyle bişe çıkıyor aproblem occourred the download couldnt be completed successfully do you want tobe restartthe downloaded an unstable network may cause problems when downloading yes yada no diyor yes diyorum bişe olmuyor no diyorum tekrar oyundan çıkıyor hiç bişe olmutyor

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Most Wanted'ı crackli kurdum oynadım geröekten güzel yapmışlar, Asphalt 7 orginal satın almıştım A7'ye göre MW daha güzel almak istedim ancak alamıyorum :( cihazınızla uyumlu değil diyor ama oynuyorum kazma google.
Most Wanted oynayan arkadaşlar origin hesabınız varsa birbirimizi ekleyerek daha fazla SP kazanabiliriz.
Eklemek isteyenler için origin adım aakcay

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
iphone 4s te ikisini de oynadım mw'ın verdiği zevki pc oyunlarında bile bulamadım.. kaldı ki a7heat.. biraz çerez kalır a7heat

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Paramızla oyunu alamıyoruz yuh yaa zorla korsana teşvik ediyorlar :) kendileri bilir

Most Wanted oynayan varsa origin hesabıyla birbirimizi ekleyerek daha fazla SP kazanabiliriz
Origin kullanıcı adlarımızı paylaşalım arkadaşlar

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben denemekte fayda var dedim indirdim eger internetin hizliysa bakmani ve test etmeni oneririm :) Gorusmeyeli nasilsin Deaglecim :D
Yok bugün indirecem onu da :D
Bilgisayara geçemiyorum pek,bayadır görüşemiyoruz.İki hafta olmuş bak :D Ben iyiyim seni sormalı? :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yok bugün indirecem onu da :D
Bilgisayara geçemiyorum pek,bayadır görüşemiyoruz.İki hafta olmuş bak :D Ben iyiyim seni sormalı? :D
Bende iyiyim giremiyorum foruma zaten okul ev okul ev :) Bu arada telefopnunun markası modeli nedir [MENTION=72151]ahmeta[/MENTION]

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
LG Optimus Black 4.0.4 ICS yüklü, oyunu orjinal satın almaya çalıştım benim telefona satmadı bende cracklisini kurdum canavar gibi oynuyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Moswanted ı gerçekten çok zevkli buldum tek geçerim uzun zamandır bu kadar oyun oynamamıştım telefon s4 2 saatten fazla başından kalkmadan oynadım oyunu :D asphalt 7 nin grafiklerine ben ısınamadım mostwanted çok gerçekçi kendimi pc deki moswanted ı ilk çıktığında oynar gibi hissettim ama seneryo bence daha iyi olabilir seneryosu geride kalıyor tek arabayla modifiye ede ede ilerlemek daha iyi olur sürekli araba aldırtıyorlar ama genede sürükleyici tuttumu bırakmıyor

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Moswanted ı gerçekten çok zevkli buldum tek geçerim uzun zamandır bu kadar oyun oynamamıştım telefon s4 2 saatten fazla başından kalkmadan oynadım oyunu :D asphalt 7 nin grafiklerine ben ısınamadım mostwanted çok gerçekçi kendimi pc deki moswanted ı ilk çıktığında oynar gibi hissettim ama seneryo bence daha iyi olabilir seneryosu geride kalıyor tek arabayla modifiye ede ede ilerlemek daha iyi olur sürekli araba aldırtıyorlar ama genede sürükleyici tuttumu bırakmıyor

Selam, oncelikle eski bi konumu yukarda gormek beni mutlu etti, mostwanted'in yeni serisinin gelecegini pek sanmiyorum ama Nfs'nin farkli bi oyununda dedigin gibi olabilir tabi,asphalt 8 i oneririm indirip denemelisin :)