Burk.Clik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Vice city ce modern combat 4 un apksini nereden bulabilirim ?
Valla ben android kullanırken en iyi apk sitesi burasıydı:Vice city ce modern combat 4 un apksini nereden bulabilirim ?
Eyvallah. Umarim vice city ve modern combat 4 de sorun cikmaz. Uzun bir aradan sonra sirf apk indirmek için bilgisayarı açacağım.Valla ben android kullanırken en iyi apk sitesi burasıydı:
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./OJmyNf
Devereyi filan yakma bariEyvallah. Umarim vice city ve modern combat 4 de sorun cikmaz. Uzun bir aradan sonra sirf apk indirmek için bilgisayarı açacağım.
Indirdiğim sitelerde bir sürü reklam çıkıyor onlar ile ugrasmak zor olur telefonda. 16 gb yetmiyor uygulama yüklemek için klipleri silmek zorunda kaldım.Devereyi filan yakma bariTelefondan neden indirmiyorsun ki
![]()
Onu geçtim benm telefon şuan 4 gbIndirdiğim sitelerde bir sürü reklam çıkıyor onlar ile ugrasmak zor olur telefonda. 16 gb yetmiyor uygulama yüklemek için klipleri silmek zorunda kaldım.
Yok bugün indirecem onu daBen denemekte fayda var dedim indirdim eger internetin hizliysa bakmani ve test etmeni oneririmGorusmeyeli nasilsin Deaglecim
![]()
Bende iyiyim giremiyorum foruma zaten okul ev okul evYok bugün indirecem onu da![]()
Bilgisayara geçemiyorum pek,bayadır görüşemiyoruz.İki hafta olmuş bakBen iyiyim seni sormalı?
![]()
Moswanted ı gerçekten çok zevkli buldum tek geçerim uzun zamandır bu kadar oyun oynamamıştım telefon s4 2 saatten fazla başından kalkmadan oynadım oyunuasphalt 7 nin grafiklerine ben ısınamadım mostwanted çok gerçekçi kendimi pc deki moswanted ı ilk çıktığında oynar gibi hissettim ama seneryo bence daha iyi olabilir seneryosu geride kalıyor tek arabayla modifiye ede ede ilerlemek daha iyi olur sürekli araba aldırtıyorlar ama genede sürükleyici tuttumu bırakmıyor