BrknEs
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 166
indirim kaldırım yok önce indirip sonra geçircekler
Sevmedim TVBu' yu. Microsoft Silverlight zorunlu kılıyor.
Ne diyelim TTNET' tir ne yapsa yeridir.
Lafı hak etmekle kalmıyorlar sanki bu laf sırf onun için üretilmiş gibi lafı duyunca aklıma direk TTNET geliyor.
Aynen ben yarın aradıklarında detaylı bilgiyi isteyeceğim.Buraya da aktarırım.Ama şunu bilinki o kadın evi üstüme yap dese durup bir saniye düşünürüm O derece arkadaş ya.
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Beyler bu arada yeni öğrendim Benim uzun zamandır tv bu hediyem varmış TTnet vermiş Allah razı olsun ya yeni keşf ettim Beleş xD
Dostum (elektirikli arabalar yaygınlaşana kadar) benzine muhtacız bu normaldir. Ama video izlemek için Silverlight' e muhtaç edilemeyiz. Ben Linux kullanıyorum Silverlight bana yaramıyor. Flash gibi alternatifler varken buna mecbur değiliz ?senin mantığınla yaklaşırsak hiç birşey kullanamayız araba alıncada benzin olmadan çalışmıyor.
Kabul etmessen bişey değişmiyor.
Daha önceden cevaplamak istemiştim ama yorumlarımı düzeltme bağlantısı ortadan kalkmış. Peş peşe ileti yazmakta yasak olduğu için araya yorum girmesini bekledim.
Ayrıntıları birde onlardan dinlemeni öneririm. Verdiğim en son bağlantıda resmi sitesindeki bilgi mevcut.S.A. arkadaşlar.Bu konuyu bilmiyorum ama bende Temmuz ayında limitsize geçmiştim.Demek ki beni de arayacaklar Ararlarsa sizi haberdar ederim inş.
Evet böyle bir geri dönüş var. Sözleşme bitmeden, sözleşmeyi iptal etmek istersen o zamana kadar kullandığın indirimi ve varsa borcunu çıkıcak ilk faturaya yüklüyorlar.49 TL' lik fatırayı 7 aylığına 24 TL' ye düşürüyorlar 24 aylık taahhütlü yanlız sözleşmeyi aradaki fiyat farkını 49 tl den ödeyerek iptal veya değiştire biliyorsunuz.
Kadının sesi güzel ama. Suratına kapatmış gibi olmayalım.[/COLOR]Sizi Ttnetten arayan soran olursa böyle birşey için,değin ki bizim Sdn'imiz var o yeter xD Ajans mübarek
Hiç şaşırmamak lazım aslında. Ne de olsa "TTNET ile herşey mümkün"Fiyat bahane, sözleşme şahane Bit TTNET klasiği.
Artık ipini koparan call center açıyor.Yani her arayan ttnet'ten aramıyor.Bayiler çok yapıyor bu işi.Bazıları ipin ucunu iyice kaçırmış.Hatta şöle sölim ben şu an bir bayi ile anlaşıp verdikleri dataları arayarak evimden bile istediğim gibi satış yapabilirim.O arayanlar müşteri hizmetleri değil. Saadet zinciri gibi çalışan kişiler. Benide aradılar ve bana size söyledikleri gibi sözleşme var demediler bastıra bastıra sözleşme yok dediler. Hızınız yükselecek yine limitsiz olacak ve 7 ay boyunca indirim alacaksınız dedi. İyi, güzel, hoş dedim kabul ettim. Bunlar eve gidip annemden babamın kimlik fotokopisini alıp imza attırmışlar anneme. Eve geldi öğrendim bu olayı kıllandım girdim ttnetin sitesine tarife değişmiş ve 24 aylık bir süre var. Geçirdikleri tarifede işyerim başlangıç netlimitsiz tarifesi. Ttnetin sitesinde böyle bir tarife yok vede ben bir ev kullancısıyım ama bana işeyim paketi vermişler. Varmı böyle birşey yha.
Desenize işin ciddiyeti kalmadı artık.Artık ipini koparan call center açıyor.Yani her arayan ttnet'ten aramıyor.Bayiler çok yapıyor bu işi.Bazıları ipin ucunu iyice kaçırmış.Hatta şöle sölim ben şu an bir bayi ile anlaşıp verdikleri dataları arayarak evimden bile istediğim gibi satış yapabilirim.
TTNET' in kirli çamaşırları yakında WikiLeaks' ta.Ya dostlar bende "NETLİMİTSİZ" tarifesindeyim daha 1 aylık Kasımda açtırdık iyi güzel hızlı nede olsa "8 mbps".. 15gb kota olayı vardı onuda aştık (palavra) Kasımda başlattığımız üyeliğimiz aralık başlar başlamaz ilginç bir hal aldı! Aralık 1 ya da 2 siydi tam hatırlamıyorum modem kafayı sıyırdı.. Net koptu.. Nete bağlanmak istediğimde "hatalı port" adı altında ttnet in ilginç bir sayfasına yönlendirildim. Nete bağlanmıyor yani sadece ttnetin "hatalı port" sayfasına bağlanıyordu.. Neyse 1. reseti yedirdim modeme belki düzelir diye.. Bir süre düzeldi sonra bi baktım net koptu ve yine ilginçtirki aynı hatayı aldım.. 2. Reset.. İnternet geldi gelmesine de çok yavaş geldi.. O "8 mbps" den eser yok. Şu an kullandığım internet 1 mbps gibi hatta daha beter.. Size işin en tuhaf kısmını söyleyeyim.. Bu net i 3 ortak kullanıyoruz ve yavaşlığı siz hesap edin..
-Şimd size günün sorusunu soruyorum: ------->TTnet iznimiz olmadan tarifemizi mi düşürüyor? (artık nasıl yapıyorsa remote diye bişey duymuştum)
tanışma safhası böyleyse samimiyet safhasında nasıl olur bilemiyorum.. bi modemi resleyim bakiim düzelecek mi kerata..TTNET' in kirli çamaşırları yakında WikiLeaks' ta.
Bendede olmuştu aynı sorun. Tanışma safası böyle oluyor sanırım. Belki sende aradan bir süre geçince rahat edersin.