Netlimitsiz 8 Paketi 25 TL Oldu

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN BAZI BÖLÜMLERİ TTNET DEN BAĞIMSIZ KURULUŞ olduklarından

bu nasıl bir iş böyle,ttnet'in müşteri hizmetleri diye kendini tanıtacak ama ttnet'ten bağımsız bir bölümde çalışıyor olacak!!!!!!!! saçmalık kelimesi bile bu durumu ifade etmeye yetmez.

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet müşteri hizmetlerini biz aradığımızda bize yardımcı olan kişiler ttnet in gerçek müşteri hizmetleri ama digerleri ise özel kurumu unun yanısıra ttnet den arıyoruz demek ttnet ana merkezinden arıyoruz anlamına gelmez ttnet in şimdi her il ve ilçelerde bayii leri mevcut bunlar tarafındanda aranıp bilgilendirilebiliyoruz bazı zamanlarda bu kötü diyil iyi bişi kötü diye bahsetmedim ben ama dedigim gii ttnet de belgesiz yani tahhütsüz yada en azından kimlik fotokopisi olmadan işlem yapıması mümkün diyil

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hayır fatih bey,bu ifade ettiğiniz KÖTÜ birşey.beni biri arıyorda ttnet'ten arıyorum diyorsa ve abonelik bilgilerim elindeyse ben ttnet'i kendime muhatap alırım.bu kadar LAUBALİLİK olur mu? kocaeli'den arayan ve kabul etmediğimde de telefonu yüzüme kapatan bayanı ttnet'e şikayet ettim bakalım bir sonuç çıkacak mı?

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hayır fatih bey,bu ifade ettiğiniz KÖTÜ birşey.beni biri arıyorda ttnet'ten arıyorum diyorsa ve abonelik bilgilerim elindeyse ben ttnet'i kendime muhatap alırım.bu kadar LAUBALİLİK olur mu? kocaeli'den arayan ve kabul etmediğimde de telefonu yüzüme kapatan bayanı ttnet'e şikayet ettim bakalım bir sonuç çıkacak mı?

Elbette ki hiçbir sonuç çıkmayacak :)

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet de şikayet çok önemli ilmiyorum nasıl biridir şahsiyet olarak sizin yüzünüze telefonu kapatan ama eger şikayet ettiginiz kişi bayi tarafından sizi aramış bir bayii elemanı ise bayinin aylık bayi puanını düşürdü demektir buda oluyorki aylık alacak oldukları hadiş ücreti ciddi manada kesilecek yani buda o elemanın işine son verilmesine gider eger ttnet in kendi elemanıysada çok zor durumda kalıcak şikayet ttnet de çook kale alınan bişi müşteriye yansıtılmasada emin olun birisi sizi ttnet arıyorum diyor sa tabi kide siz ttnet olarak biliceksiniz çünkü ttnet yani türktelekomu temsilen arıyor sizi ve egitimsiz birisi diyil ama tabi bu kişiler guruplara ayrılmış durumda bayi elemanı müşteri temsilcisi müşteri hizmetleri yani ttnet i temsilen arıyabiliyorlar

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
muhtemelen sizde bir telekom çalışanısınız veya bayiisiniz fatih bey.ttnet'in bir kurumsal kimliği varsa(ki kendileri olduğunu iddia! ediyor) müşterisini öyle çalakalem,aklına estikçe rahatsız etmemeli. iletişim yolları çeşitlendi,belliki ttnet'in haberi yok. bana telefon edip iki dakikada birsürü laf edip kabul ediyormusunuz şeklinde pazarlama strateji olmamalı. amaçları bilgilendirmek değil zaten,sizin olurunuzu alıp anında faturaya yansıtmak. BİLGİLENDİRMELERİ EKSİK KALSIN,BEN ARANMAK İSTEMİYORUM.eğer ttnet müşteriye değer veriyorsa,isteklarimizide dikkate almalı.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Elde 24 ay tutmak için yapılan kampanyalardan biri. Kampanya güzel fakat 10 ay sürüyor diye biliyorum beni de aramışlardı.

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet çalışanı ve bayisi diyilim öncelikle ama ttnet konuları ve kampanyaları hakkında oldukça bilgiye sahibim, pazarlama sizin dediğiniz gibi ama tabi rahatsız edilmekde kötü bişi vede insanlar artık korkuyor iyiyi de tavsiye etseler artık herkez korkar oldu acaba nevar bunda diye o yüzden dürüst olan pazarlamacılarda bilgi veremez oldu neyse siz arandıgınızda ilgilenmiyorum diyip kestirip attın sizede böyle tavsiyem olur

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunlar vazgeçicek gibi görünmüyor. Az önce evimize gelip babamın kimlik fotokobisini istediler sözleşme için. Anne-babamla bu konuyu konuştuğumdan annem internet sözleşmesi için geldiklerini duyunca kovdu adamı. :) Milleti kendilerine bağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Şimdi daha bi gıcık oldum. Altarnatif bir firma iyi bir tarife sunduğunda ona geçmeye tetiklenmiş oldum. :D

WEEKEND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni de arıyorlar sürekli ama 24 ay bizimle kalacaksın diyorlar.. :)

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

İndirim ister misiniz diye soruyorlar bende siz veriyorsanız istemem diyorum. Israr ediyorlar bende o zaman yapacağınız indirimi nakit olarak yollayın bana diyorum.. :)

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ttnet azıttı:hammer::hammer::hammer::hammer::hammer::hammer::hammer:

bugün yine bir hanfendi aradı,pazarlama hususunda ağzım açık kaldı,bu kadar yalan,aldatmaca. ben onlıne işlemlerden 5 ay 15 tl sonra 49 tl'lik netlimitsiz kampanyasından yararlanmak için(zaten elim ttnet e mahkum,bari karım olsun) işlem yapamadım sistemde sorun var diyordu,arayan bayan 7 ay 27 tl sonra 53 tl netişyerim paketine evet dedirtmeye çalışıyor. burası ev diyorum olur olur diyor.geçmek istediğim aboneliği sölüyorum, yok dedi,mırın kırın etti , ısrarım üzerine güya etrafındaki arkadaşlarına soruyor, dediğiniz kampanya yeni aboneler içinmiş diyor, YALAN YALAN YALAN bu kadar aleni,üç kuruş fazla almak için değer mi?

tabi kabul etmedim,o sinirle onlıne işlemlere tekrar girdim ve netlimitsiz 49 tl olan aboneliğe geçmeyi denedim ve kabul etti. evet hanımefendinin yok dediği kampanyaya kendi internet sitelerinden geçiş yaptım. artık 2 sene bende rahatım!!! onlarda.

İNSANLARIN BİLEMEMEZLİĞİNDEN YARARLANIP ONLARIN CEBİNDEN 3 KURUŞ FAZLA ALINAN PARA ZEHİR ZIKKIM OLSUN.bu işlerden fazla anlamayan komşum modemim bozulmuştu ttnet bir modem verdi,parasını her ay 2 tl olarak ödemek için imza attırdılar diyor! ama net4 paketine geçtiğini,2 yıllık taahüt verdiğinden haberi yok.interneti devamlı düşünce baktım hız 8mb,o zaman anladık aslında neye imza attığını.

ysengoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet 2 veya 3 ay once beni aradılar aynı tarifeyi teklif ettiler. neymiş ben devamlı gununde odeme yapıyormuşum falan filan.4 senedir 1. mb limitsiz paket kullanıyordum.işyerim giriş paketiymiş bu 7 ay 23 falandı yanlış hatırlamıyorsam sonra 53 lira gerii kalan aylar 2 sene taahhutname hızınız değişmeden 8mb limitsiz olcak falan filan.ben 2sene taahhutlu 1mb limitsiz abonesiyim beni nasıl geçireceksiniz bu tarifeye eski taahhut ne olacak dedim problem değil dediler .ii olsun o zaman dedim.o ay 55 lira fatura geldi.herhalde 1aylık fatura + ara dönem faturasıdır bu dedim sesimi çıkarmadım.bingoooo ertsei ayda 55tl ne oluyor dedim ya müşteri hizmetlerini aradım.ya efendim benim eski taahhudum varmış falan o pakede geçemiyormuşum.ya kardeşim ben beni arıyan bayana bunu zaten soyledim gecer problem değil diyen sizsiniz nasıl oluyor. ya işte o bolum ayrı bir bolummuş yanlış bilgi verilmiş bana ozur dilermiş.ya biz bi hata yapsak 1 gün faturayı geçiktirsek faizi geçiriyorsun.2 senelik sözleşmeyi iptal etsek 220 lira iade istemeyi biliyorsun.ttnet in 7 milyon abaonesi varmış burası büyük bir şirketmiş işte birimlerin birbirinden haberi yokmuş.şikayet talebi oluşturacaz size kesin dönülecek bu şirketimizin size hizmet kalitesiymiş.2 hfta sonra perşembe sabah 9.30 da aradılar telefon 3kere çaldı ben acana kadar kapandı cuma 10.30 gene aynı .aradım ttnet i bana soyledikleri aynen boyle o birim bizi arıyacakmış ulşana kadar farklı birim biz bilmeyiz.ya bırazda kafa yapaytım dedim ya siz beni şimdide cuma namazı vakti ararsınız dedim.aptala malum olurmuş .namazdan geldim ttnet aramış.bir daha aramadılar.dün akşam hızımın düştüğünü belirttim aradım ne desinler beyler tahmin edin.....o paket netlimitsiz paketmiş ben bu tarifeleri net olarak bildiğim için tarif edeyim. bu tarifenin belli bir limitin üzerinde download yaptığınızda 512kb düşen bir hat neymiş eşit kullanım hakkıymış.yalana bak ve işin acayip tarafı ben enaz 5 kere bu tarifeye geçerken kandırıldığımı, hızımın düştüğünü belirtmek için 2 kere aramama rağmen bana netlimisiz tarifeye geçtiğimi söylemediler bugüne kadar .burdan ne çıkarıyoruz...
1: ttnet büyük şirketmiş 7 milyon abonesi varmış.bir çok birimi varmış fakat çalışanları ve birimleri verdikleri hizmeti bilmiyorlar.
2: ttnet devamlı müşterilerini ve diğer müşterilerini kandırmak sonra özür dilemek yoluyla aldatan bir firma
3: ttnet 7 milyon aboneyi abone yapıp paralarını alırken altyapıyı 20 senelik telefon kablolarından verdiği için artan kullanım oranları nedeniyle sıkıntı yaşamakta bunuda eşit kullanım hakkı bahanesiyle adsl hızlarını düşürmekte bulan bir firma
4: ttnet 7 milyon abonesini adsl satarken yanında telefon aboneliği için zorlayan(tüketiciyi koruma kurumu diyorki bir hizmeti satan kuruluş bu hizmeti vermek için diğer bir hizmeti müşterilerine zorla satamaz)bir firma

şimdi bir seçeneğim var arkadaşlar ilk olarak tivibu mu kapattım.

1: ya ttnet adsl ve telefon aboneliğimi kapatıp 220 lira ödeyeceğim(taahhutnamade verilen modem ve 70 lira indirim parası)
2: yada 6 ay bekliyecem taahudum bitene kadar sonra kapatıcam
3: yada 1mb limitsiz paketime geri dönücem bu 6 ay boyunca
ne dersiniz......

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1. TTNET tekel şirket. 7 Milliyon abonesi bundandır.
2. TTNET başka bir yöntem keşfedememiş bir firma.
3. TTNET kesintisiz hizmetleri henüz başlamamış. Bunuda insanlara "eşit kullanım hakkı" adı altındaki kısıtlamalarıyla ve caymaya çalışanlardan verdiği bütün indirimleri + anlaşma iptali için 220 TL talep ederek yansıtan bir firma.
4. TTNET bu eylemlerini yaparak büyüyen bir firma.

Bence altı ay sabret.