Netlimitsiz 8 Paketi 25 TL Oldu

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
WikiLeaks muhabbeti iyi olmuş :D

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben 2limitsiz kullanıyodum ne güzel anlaşmasız taahhütsüz. Ben evde değilken aramışlar annemi 24 ay taahhüt vererek 63 tl yerine 49 tl ödeyebilirsiniz demişler. Annem de kabul etmiş tabi. Çok uyanık bu ttnet. Ama az kaldı Süperonline Samsun/Atakum'a baştan sona fiber optik döşemeye başladı çok yakında fiber optik internet kullanırız :D
Bilinçli insanlara denk gelmeye cesaret edemiyorlar. (Yeni nesilden kork TTNET!)

tanışma safhası böyleyse samimiyet safhasında nasıl olur bilemiyorum.. bi modemi resleyim bakiim düzelecek mi kerata..
Samimiyet safhası çok daha fena. Sigara bağımlılığı gibi, bırakamıyorsun. Mesala ben hala TTNET kullanıyorum.
Hizmet değişikliğinide düşünüyorum şu sıralar.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bizide aradılar, babamı garip fiyatı duyunca cop atlamış babam hemen kabul etmiş, ama online merkezinden öğrendimki öyle bir tarife yok, müşteri hizmetlerini aradım onlarda 18 ay tahattüt ve 7 aydan sonra 53 tl olacak dedi ama iş işten geçmiş oldu, evde işyeri netlimitsiz kullanıyoruz saçmalığa bakya, keşke beni arasalardı ama hat üzerime değilki üff

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bizide aradılar, babamı garip fiyatı duyunca cop atlamış babam hemen kabul etmiş, ama online merkezinden öğrendimki öyle bir tarife yok, müşteri hizmetlerini aradım onlarda 18 ay tahattüt ve 7 aydan sonra 53 tl olacak dedi ama iş işten geçmiş oldu, evde işyeri netlimitsiz kullanıyoruz saçmalığa bakya, keşke beni arasalardı ama hat üzerime değilki üff
Sözleşme kimin adınaysa onu arıyorlar. Benimde babamı aramışlardı, babam uyanıklık yapıp bana yönlendirdi. Keşke senin babanda önce sana danışsaydı. :)
Tekrar hatırlatmak isterim. Anlaşma sonradan, o zamana kadar yapılan toplam indirimleri ödemek şartıyla bozula biliyor. Anlaşmayı bozmayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririm. Birikmiş fatura biraz ağır oluyor.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
dsmartın paketi nasıl internet+dsmart. fiyatı da çok uygun 29 tl. + 10 tl de HD yayın

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Yok böyle bir kampanya arkadaşlar her arayana inanmayın..:D

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Resmi sitede kampanya mevcut. Telefonla arayıp kandıracaklarınıda sanmıyorum. Ne geçicek ki ellerine. :D

Beni tekrar aramışlar ben evde değilmişim.:D tüh bak detayları öğrenicektik :) ama dedikleriniz çıkacaktır zaten muhtemel.:) neyse yarın yine arar belki vazgeçmezler :D

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beni tekrar aramışlar ben evde değilmişim.:D tüh bak detayları öğrenicektik :) ama dedikleriniz çıkacaktır zaten muhtemel.:) neyse yarın yine arar belki vazgeçmezler :D
Vazgeçecek gibi görünmüyorlar.
Ben teklifi reddettiğimde beş dakika sonra tekrar aranmıştım. Kadının aynı kişi olduğunu sesinden anladım. "Siz beni aramıştınız" dedim, "beyfendi ben ilk defa arıyorum" diyerek kandırmaya çalıştı.
Yermiyim! :D

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vazgeçecek gibi görünmüyorlar.
Ben teklifi reddettiğimde beş dakika sonra tekrar aranmıştım. Kadının aynı kişi olduğunu sesinden anladım. "Siz beni aramıştınız" dedim, "beyfendi ben ilk defa arıyorum" diyerek kandırmaya çalıştı.
Yermiyim! :D

Yani seni tenzih ederim ama kadında adamı mal yerine koyuyormuş resmen. :D

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
dün yazmıştım,evde işyerim paketi kakalamaya çalışan bayana hayır deyince yüzüme telefonu kapattığını. daha sonradan ev telefonu aynı numaradan iki kere daha aranmış ama konuşmak! nasip olmadı. sonra baktım babamın cep telefonuna,aynı numara iki kere aramış ulaşamamış.telefon babamın üzerine kayıtlı,onu bensiz yakalayıp EVET dedirtecekler.ARSIZLIĞINDA BU KADARINA PES.

saolbakalım

Asistan
Reaksiyon puanı
7
1 saat önce benide aradılar anca tahahüt vs. dedim tahahütsüz kampanya varmı dedi yok o zaman dedim benim için sizde yoksunuz. Ayrıca sordum bu konuyu açan arkadaşın başına gelen gibi bir durum varmı diye kesinlikle hayır dedi bizim tahahütsüz kampanya veya indirimimiz olmaz beyefendi dedi beyefendiniz batsın dedim kapattım. Güncel bilgi için teşekkür edenlere şimdiden rica ederim :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tamamda bişeyi yanlış bbiliyorsunuz... Şimdi kampanya şöyle 2 yıl tahahüd veriyorsunuz ilk 7 ay 35tl sonraki aylar ise aynen netlimitsiz tarifedeki gibi 49tl devam ediyor... Benide aramışlardı ve ben bu şekilde kabul etmiştim... Yani sonraki aylar 53tl değil 49tl.... Sonuç olarak ttnet in kazancı 2 yıl sizi bağlamış oluyor....

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bir, iki hafta önce bizi de aradılar. sınırlı tarife kullandığımızdan dolayı şu teklifi sundular. yedi ay boyunca 12 küsur TL ücret ödeyeceksiniz, 7. aydan sonra ücretiniz 35 TL filan bir fiyata yükselecek dediler. bu kampanyadan yararlanmak için iki yıllık sözleşme imzalamanız da lazım mış. resmen keriz yerine konuluyoruz. arayan bayan dı, yoksa diyeceğimi biliyordum. yeter ya.

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar konuyla tsm slskdı yok ama benim net limitsiz + t bu standart ve bu ay 54,25 tl ödedim fazlamı ödemişim okudum da konuyu herkez daha az fiyattan daysediyo :(

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamamda bişeyi yanlış bbiliyorsunuz... Şimdi kampanya şöyle 2 yıl tahahüd veriyorsunuz ilk 7 ay 35tl sonraki aylar ise aynen netlimitsiz tarifedeki gibi 49tl devam ediyor... Benide aramışlardı ve ben bu şekilde kabul etmiştim... Yani sonraki aylar 53tl değil 49tl.... Sonuç olarak ttnet in kazancı 2 yıl sizi bağlamış oluyor....

53 olarak biliyorum ben.Eğer 49 ise yine ben bir tahayyüt yapmaya daha hazırım :D Ama 53 olsa hayır....zaten şuanda tahayyütüm var 2012 de biticek :D ama beni bağlamaz ztn.Evdeki net kapanmaz.ben seneye Öss yolcusuyum hayırlısıyla.:) evdekiler takılsınlar işte xD

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

arkadaşlar konuyla tsm slskdı yok ama benim net limitsiz + t bu standart ve bu ay 54,25 tl ödedim fazlamı ödemişim okudum da konuyu herkez daha az fiyattan daysediyo :(

Tvbu üyeliğini netlimitsiz yanında ücretsiz verdiler bana.sanada öyle olması lazım ama değilsede 1 tl ztn aylık.haaa standart tvbu mu onu bilmem.eğer standart değilse plus üyelik falansa ozaman 54 olabilir.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

Yok seninki normal netlimitsiz paket 49tl tivibu da 4tl aradaki o fazlalıkta olabiliyor faturayı ödemekte gecikmişindir filan normal yanii...

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

Tvbu üyeliğini netlimitsiz yanında ücretsiz verdiler bana.
Ücretsiz değilki o ücretsiz kim kime ne veriyor ilk 6 ay ücretsiz veriyor sonraki 1tl yi mutlaka alır... Çünkü Tivibu ücretsiz değill...

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bize buradaki (*)NETLİMİTSİZ başlangıç uygun geliyor.
En azından öneriler bu yönde. Yorumların hepsine göz atıldığında bir çok arkadaş aynı durumu yaşamış. Hepimiz yanlış bilmeyiz demi. :)

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

http://www.ttnet.com.tr/web/267-198...lar/isyerim_paketleri_7_ay_indirim_kampanyasi Adres burası.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Belki herkese göre kişiye görede değişiyordur...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benim kampanya işyerim değil... İnternetle tanış 6 ay indirimli kullan

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Benimde netlimitsiz paket netlimitsiz zaten 8 megabite kadar 15gb kotalı olan...

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Neyse maç başlar Murat gider....

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
6 ayını 7 ayını bilmem ama bana bedava :D sonra kapatırız nolmuş işte xD

vanpirizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dstm 2 yıllık sözleşmen bitmiştir büyük ihtimal tekrar bi 2 yıllık sözleşme yaplmştr ondada indirim olmştr. bir süreliğine tamamen 25 tl olcagnı sanmıyorm.

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dstm 2 yıllık sözleşmen bitmiştir büyük ihtimal tekrar bi 2 yıllık sözleşme yaplmştr ondada indirim olmştr. bir süreliğine tamamen 25 tl olcagnı sanmıyorm.
http://www.ttnet.com.tr/web/267-198...lar/isyerim_paketleri_7_ay_indirim_kampanyasi
Bu adresteki kampanyada "TTNET İşyerim Paketlerinde tam 7 ay % 50 indirim avantajını yaşayın" şeklinde reklam veriyor. Alt taraftaki ayrıntılı tabloda (bizim) 27,24 TL ödeyeceğimiz yazıyor. (bana 24 denmişti telefonda).

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Aga şu anki sözleşmem 2012 de bitiyor...

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

yani hala daha sözleşme falan bitmesi yok.ztn 6 ay önce geçtim 8 mbit limitsize

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok seninki normal netlimitsiz paket 49tl tivibu da 4tl aradaki o fazlalıkta olabiliyor faturayı ödemekte gecikmişindir filan normal yanii...

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

Ücretsiz değilki o ücretsiz kim kime ne veriyor ilk 6 ay ücretsiz veriyor sonraki 1tl yi mutlaka alır... Çünkü Tivibu ücretsiz değill...

benim tv bu 1,5 tl +adsl fiyatı +kdv+öiv=54,25 tl normal yani dimi bu şimdi
huylanmamayım yani

apoxlost

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 yıllık süre bitince böle tlf geldini duydum . arkadaşada teklif etmişlerdi

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
benim tv bu 1,5 tl +adsl fiyatı +kdv+öiv=54,25 tl normal yani dimi bu şimdi
huylanmamayım yani
Bende netlimitsiz tarifedeyim + tivibu standart plus üyeliğim var geçen ay banada 57.75 geldi... 49tl+4tl olması gerekiyor ama olmuyor işte ne yapalım....

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bedava kimse kimseye bi iyilik yapmaz vardır arkasında bişey:D

Fatih Tiryaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN BAZI BÖLÜMLERİ TTNET DEN BAĞIMSIZ KURULUŞ olduklarından sizi tahminim özel bölümden olan arkadaşlardan birisi aramış ttnet in sunmuş oldugu böyle kampanyalar var ama tahhüt olmadan ttnet in benim bildiğim hiçbir işlemi yok