mei
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
WikiLeaks muhabbeti iyi olmuş
Bilinçli insanlara denk gelmeye cesaret edemiyorlar. (Yeni nesilden kork TTNET!)Ben 2limitsiz kullanıyodum ne güzel anlaşmasız taahhütsüz. Ben evde değilken aramışlar annemi 24 ay taahhüt vererek 63 tl yerine 49 tl ödeyebilirsiniz demişler. Annem de kabul etmiş tabi. Çok uyanık bu ttnet. Ama az kaldı Süperonline Samsun/Atakum'a baştan sona fiber optik döşemeye başladı çok yakında fiber optik internet kullanırız
Samimiyet safhası çok daha fena. Sigara bağımlılığı gibi, bırakamıyorsun. Mesala ben hala TTNET kullanıyorum.tanışma safhası böyleyse samimiyet safhasında nasıl olur bilemiyorum.. bi modemi resleyim bakiim düzelecek mi kerata..
Sözleşme kimin adınaysa onu arıyorlar. Benimde babamı aramışlardı, babam uyanıklık yapıp bana yönlendirdi. Keşke senin babanda önce sana danışsaydı.Bizide aradılar, babamı garip fiyatı duyunca cop atlamış babam hemen kabul etmiş, ama online merkezinden öğrendimki öyle bir tarife yok, müşteri hizmetlerini aradım onlarda 18 ay tahattüt ve 7 aydan sonra 53 tl olacak dedi ama iş işten geçmiş oldu, evde işyeri netlimitsiz kullanıyoruz saçmalığa bakya, keşke beni arasalardı ama hat üzerime değilki üff
Resmi sitede kampanya mevcut. Telefonla arayıp kandıracaklarınıda sanmıyorum. Ne geçicek ki ellerine.Yok böyle bir kampanya arkadaşlar her arayana inanmayın..
Resmi sitede kampanya mevcut. Telefonla arayıp kandıracaklarınıda sanmıyorum. Ne geçicek ki ellerine.
Vazgeçecek gibi görünmüyorlar.Beni tekrar aramışlar ben evde değilmişim. tüh bak detayları öğrenicektik ama dedikleriniz çıkacaktır zaten muhtemel. neyse yarın yine arar belki vazgeçmezler
Vazgeçecek gibi görünmüyorlar.
Ben teklifi reddettiğimde beş dakika sonra tekrar aranmıştım. Kadının aynı kişi olduğunu sesinden anladım. "Siz beni aramıştınız" dedim, "beyfendi ben ilk defa arıyorum" diyerek kandırmaya çalıştı.
Yermiyim!
Tamamda bişeyi yanlış bbiliyorsunuz... Şimdi kampanya şöyle 2 yıl tahahüd veriyorsunuz ilk 7 ay 35tl sonraki aylar ise aynen netlimitsiz tarifedeki gibi 49tl devam ediyor... Benide aramışlardı ve ben bu şekilde kabul etmiştim... Yani sonraki aylar 53tl değil 49tl.... Sonuç olarak ttnet in kazancı 2 yıl sizi bağlamış oluyor....
arkadaşlar konuyla tsm slskdı yok ama benim net limitsiz + t bu standart ve bu ay 54,25 tl ödedim fazlamı ödemişim okudum da konuyu herkez daha az fiyattan daysediyo
arkadaşlar konuyla tsm slskdı yok ama benim net limitsiz + t bu standart ve bu ay 54,25 tl ödedim fazlamı ödemişim okudum da konuyu herkez daha az fiyattan daysediyo
Ücretsiz değilki o ücretsiz kim kime ne veriyor ilk 6 ay ücretsiz veriyor sonraki 1tl yi mutlaka alır... Çünkü Tivibu ücretsiz değill...Tvbu üyeliğini netlimitsiz yanında ücretsiz verdiler bana.
Bize buradaki (*)NETLİMİTSİZ başlangıç uygun geliyor.Tamamda bişeyi yanlış bbiliyorsunuz... Şimdi kampanya şöyle 2 yıl tahahüd veriyorsunuz ilk 7 ay 35tl sonraki aylar ise aynen netlimitsiz tarifedeki gibi 49tl devam ediyor... Benide aramışlardı ve ben bu şekilde kabul etmiştim... Yani sonraki aylar 53tl değil 49tl.... Sonuç olarak ttnet in kazancı 2 yıl sizi bağlamış oluyor....
Kullandığımız mevcut tarifeye göre değişebilir.Belki herkese göre kişiye görede değişiyordur...
http://www.ttnet.com.tr/web/267-198...lar/isyerim_paketleri_7_ay_indirim_kampanyasidstm 2 yıllık sözleşmen bitmiştir büyük ihtimal tekrar bi 2 yıllık sözleşme yaplmştr ondada indirim olmştr. bir süreliğine tamamen 25 tl olcagnı sanmıyorm.
dstm 2 yıllık sözleşmen bitmiştir büyük ihtimal tekrar bi 2 yıllık sözleşme yaplmştr ondada indirim olmştr. bir süreliğine tamamen 25 tl olcagnı sanmıyorm.
Yok seninki normal netlimitsiz paket 49tl tivibu da 4tl aradaki o fazlalıkta olabiliyor faturayı ödemekte gecikmişindir filan normal yanii...
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
Ücretsiz değilki o ücretsiz kim kime ne veriyor ilk 6 ay ücretsiz veriyor sonraki 1tl yi mutlaka alır... Çünkü Tivibu ücretsiz değill...
Bende netlimitsiz tarifedeyim + tivibu standart plus üyeliğim var geçen ay banada 57.75 geldi... 49tl+4tl olması gerekiyor ama olmuyor işte ne yapalım....benim tv bu 1,5 tl +adsl fiyatı +kdv+öiv=54,25 tl normal yani dimi bu şimdi
huylanmamayım yani