Netlimitsiz 8 Paketi 25 TL Oldu

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Sırf bunu sormak için üye oldum,bu arada herkese merhaba.:) Beni evden aradılar ve TTnet paketim olan Netlimitsiz 8 megabite kadar olan tarifemde 49 TL ödüyordum.Ve aradılar dediler ki hiçbir sözleşme,hiçbir ek ücret, hiçbir hız düşmesi oaket değişikliği olmadan ve hiçbir ön koşul görülmeden size 25 TL yapalım dediler aylıklarını.:) Açıkcası kıllandım :D dedim neden böyle birşey yapıyorsunuz dedi müşteri memnuniyeti içinmiş.:D :mrgreen: özellikle sordum tahayyüt bi sözleşme felan yok mu ? hayır dedi.Ben yine de işimi garantiye alaraktan ben biraz araştıracam sonra arayın dedim olur yarın yine arayalım mı dedi ok. dedim :D

Eee siz söyleyin şimdi ? bu kadın ne ayak ???? doğrumudur bu olay ?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Vay be.. arayan numara ttnetin numarası değil mi?

Keşke beni de arasalar.:)

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evden aradıkları için bilmiyorum :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
8.25 lira oldu sandım :D
Ben de daha geçen ay geçtim, beni arayan olmadı :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Netlimitsiz diye 4 gb kotalı net4'e geçirmesinler :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
8.25 lira oldu sandım :D
Ben de daha geçen ay geçtim, beni arayan olmadı :D

Bir dakika yahu..Noluyoruz şimdi tam olarak :Netlimitsiz tarife 25 tl oldu v bu tarifeye geçme imkanımız var'' mı diyorsun???

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

nasıl niçin ne zaman ne kim nerede ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yok 49 ödüyorum geçen ay netlimitsize geçtim demek istedim :)
Yeniyim diye mi aramadılar acaba :)

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Netlimitsiz diye 4 gb kotalı net4'e geçirmesinler :D

İşte bende aynen senin gibi kıllandım,la tarfiede felan değişiklik var mı dedim yok hayır dedi.Sadece 25 TL aynı şekilde takılıyosunuz dedi ama ya arkadaş TTnet neden bana böyle bi iyilik yapsın ki :D

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

Yok 49 ödüyorum geçen ay netlimitsize geçtim demek istedim :)
Yeniyim diye mi aramadılar acaba :)

Bende pek eski değilim bu haziran değişdim.:S netlimitsiz oldum :)

trem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
benide smile adsl arası aynı şeyleri dedi ama 2 yıl sözleşmeli.

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
He evet o tarifeyi biliyorum.
49 TL' lik fatırayı 7 aylığına 24 TL' ye düşürüyrolar (25 TL kar ediyoruz). 7. ayın sonunda fatura 53 TL oluyor (ilk faturamızdan 4 TL fazla). Bnun yanında iki yıllık mı ne tahattüt istiyorlar. Kısa vadede karlı bir iş ama 7. ayın sonunda eskiye oranla daha fazla fatura ödeniyor. Kampanyanın yanında güvenlik yazılımı, WiFi bağlantısı filan veriyorlar.
Sürekli 24 TL' de kalsaydı keşke. Hizmet değişikliği yapmayı düşünüyorsanız dikkatti olun derim. Ne de olsa iki yıl daha bağımlı kalıcaksınız. Hizmetten memnunsanuz, uygun görüyorsanız 7 aylığına tasarruf etmek hiç yoktan iyidir.

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
49 TL' lik fatırayı 7 aylığına 24 TL' ye düşürüyrolar (25 TL kar ediyoruz). 7. ayın sonunda fatura 53 TL oluyor (ilk faturamızdan 4 TL fazla). Bnun yanında iki yıllık mı ne tahattüt istiyorlar. Kısa vadede karlı bir iş ama 7. ayın sonunda eskiye oranla daha fazla fatura ödeniyor. Kampanyanın yanında güvenlik yazılımı, WiFi bağlantısı filan veriyorlar.
Sürekli 24 TL' de kalsaydı keşke. Hizmet değişikliği yapmayı düşünüyorsanız dikkatti olun derim. Ne de olsa iki yıl daha bağımlı kalıcaksınız. Hizmetten memnunsanuz, uygun görüyorsanız 7 aylığına tasarruf etmek hiç yoktan iyidir.

Hmmm.Bu tarife ttnetin sitesinde mevcut mu ? değru mu yani,eğer doğruysa biraz kazık bir iş dokunmamak lazım.Tahayyütten uzak durmak lazım.Wifi falan da istemez :D

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hmmm.Bu tarife ttnetin sitesinde mevcut mu ? değru mu yani,eğer doğruysa biraz kazık bir iş dokunmamak lazım.Tahayyütten uzak durmak lazım.Wifi falan da istemez :D
Benide aramışlardı. Aslında babamı aradılar babam fa bu işlerden anlamadığı için bana yönlendirdi. TTNET' in sitesinde kontrol etmedim. Bakarım şimdi olması lazım.
Telefondaki hanımefendi kibarca anlattı tarifeyi. TTNET' e yedi aylına kar etmek için iki yıl daha bağlanmak istemedim, reddettim. İnatla vurguladı kar ediceğimi.
7 ay 25 Tl kar ile toplam 175 TL kar ediliyyor. Sonraki 3-4 yıl içinde TTNET zararını 49 + 4 TL ile kapatıyor.
İki tıl daha bağımlılaştırmak ve yavaş yavaş fiyat arttırma politikası. Bence çok akıllıca. 175 TL' lik tasarruf kulağa hoş geliyor.
Sadece 2 yıl içinde çok daha iyi bir kampanya çıkarsa yararlanamıyorsun.
Şimdi araştırmaya koyuluyorum. Bağlantı bulursam veririm.

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benide aramışlardı. Aslında babamı aradılar babam fa bu işlerden anlamadığı için bana yönlendirdi. TTNET' in sitesinde kontrol etmedim. Bakarım şimdi olması lazım.
Telefondaki hanımefendi kibarca anlattı tarifeyi. TTNET' e yedi aylına kar etmek için iki yıl daha bağlanmak istemedim, reddettim. İnatla vurguladı kar ediceğimi.
7 ay 25 Tl kar ile toplam 175 TL kar ediliyyor. Sonraki 3-4 yıl içinde TTNET zararını 49 + 4 TL ile kapatıyor.
İki tıl daha bağımlılaştırmak ve yavaş yavaş fiyat arttırma politikası. Bence çok akıllıca. 175 TL' lik tasarruf kulağa hoş geliyor.
Sadece 2 yıl içinde çok daha iyi bir kampanya çıkarsa yararlanamıyorsun.
Şimdi araştırmaya koyuluyorum. Bağlantı bulursam veririm.

Çok doğru söylüyorsun,kabul edilmeye değmeyecek bir kampanya.Bende sitesinden bakıyorum bulursam koyarım.:)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

53 mü, yuh..
Peki indirimi kabul etmeyenlere de mi 53 olacak 7 ay sonra?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
konunun takipçisiyim net bir bilgi olursa ararım bende :) öyle de böyle de ttnet kullanıcam sonuçta 24tl kar , kardır :)

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
53 mü, yuh..
Peki indirimi kabul etmeyenlere de mi 53 olacak 7 ay sonra?
Kabul etmessen bişey değişmiyor.
Daha önceden cevaplamak istemiştim ama yorumlarımı düzeltme bağlantısı ortadan kalkmış. Peş peşe ileti yazmakta yasak olduğu için araya yorum girmesini bekledim. :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
SEni gandırmışlar :D

Sana tavsiyem müşteri hizmetlerini kendin arayıp sorman. Böyle bir şey var mı diye

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SEni gandırmışlar :D
Sana tavsiyem müşteri hizmetlerini kendin arayıp sorman. Böyle bir şey var mı diye
8 NETLİMİTSİZ tarifeyi kullananları arıyorlar sanırım. Ben ve konuyu açan arkadaş böyle.
Bİr kaç gün boyunca arayıp durdular. Nerdeyse her saat başı aryorlardı. Babamı bulamayınca en sonunda benimle muhattap oldular.
İçimde kalmıştı "pis dolandırıcılar" dicektim. Kadının sakin sesini duyunca yumuşadım. :D
Kandırdıklarını sanmıyorum. Ellerine ne geçicek ki. 1 Nisanada çok var. :D

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

Tarife sanırım bu: http://www.ttnet.com.tr/web/236-198...nyalar/hizini_artir_fiyatini_dusur_kampanyasi

Moderatöre NOT: Ard arda iki ve fazlası yorum yollamanın yanlış olduğunu biliyorum fakat. Yorum kısmındaki "düzenle" ibaresini göremdim. (Arkadaşlar eğer bunun hakkında bir bilginiz varsa aydınlatırmısınız.)

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet abi ya manyaklar ya.:D Kadına bi küfür edemedim xD Aslında şimdi adam akıllı düşününce ya zaten interneti kapatmıyacağım 25 TL versinler pederin üstünden biraz yük kalsın diyorum ama bi yandan da ulan sonrasında hep 53 :D şimdi 49 veriyorum 2 sene neti kapatmam ama yani TTnetten az çekmedim :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Başlık daha anlaşılır hale getirildi.

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet abi ya manyaklar ya.:D Kadına bi küfür edemedim xD Aslında şimdi adam akıllı düşününce ya zaten interneti kapatmıyacağım 25 TL versinler pederin üstünden biraz yük kalsın diyorum ama bi yandan da ulan sonrasında hep 53 :D şimdi 49 veriyorum 2 sene neti kapatmam ama yani TTnetten az çekmedim :D
(Özellikle seçiliyor sanırım) Sesi tatlı bir kadını yerleştiriyorlar bişey diyemeyelim.
TTNET' in sitesinde adam akıllı bilgi bulmak güç. Seni tekrar aradıklarında, kampanyayı tanıtmalarnı istersen daha emin olur, sağlıklı karar alırsın. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Gelen cevaplara baktıktan sonra: Bu işte bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum:)Göründüğü gibi değilmiş

faruk_gs_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O arayanlar müşteri hizmetleri değil. Saadet zinciri gibi çalışan kişiler. Benide aradılar ve bana size söyledikleri gibi sözleşme var demediler bastıra bastıra sözleşme yok dediler. Hızınız yükselecek yine limitsiz olacak ve 7 ay boyunca indirim alacaksınız dedi. İyi, güzel, hoş dedim kabul ettim. Bunlar eve gidip annemden babamın kimlik fotokopisini alıp imza attırmışlar anneme. Eve geldi öğrendim bu olayı kıllandım girdim ttnetin sitesine tarife değişmiş ve 24 aylık bir süre var. Geçirdikleri tarifede işyerim başlangıç netlimitsiz tarifesi. Ttnetin sitesinde böyle bir tarife yok vede ben bir ev kullancısıyım ama bana işeyim paketi vermişler. Varmı böyle birşey yha.

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gelen cevaplara baktıktan sonra: Bu işte bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum:)Göründüğü gibi değilmiş
Verdiğim link tam olarak önerilen kampanya değil (Bu linkte hızı arttırmak filan var). Kampanyayı müşteri temsilcisinin bana anlattığı gibi anlattım. Teknolojik arkadaş telefon edildiğinde ayrıntılı bilgi isterse aynı tanıtımı dinleyebilir. Tam olarak kamapnyanın kendisini bulamadım resmi sitede, hala aramaktayım kampanyanın tanıtımını.

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

O arayanlar müşteri hizmetleri değil. Saadet zinciri gibi çalışan kişiler. Benide aradılar ve bana size söyledikleri gibi sözleşme var demediler bastıra bastıra sözleşme yok dediler. Hızınız yükselecek yine limitsiz olacak ve 7 ay boyunca indirim alacaksınız dedi. İyi, güzel, hoş dedim kabul ettim. Bunlar eve gidip annemden babamın kimlik fotokopisini alıp imza attırmışlar anneme. Eve geldi öğrendim bu olayı kıllandım girdim ttnetin sitesine tarife değişmiş ve 24 aylık bir süre var. Geçirdikleri tarifede işyerim başlangıç netlimitsiz tarifesi. Ttnetin sitesinde böyle bir tarife yok vede ben bir ev kullancısıyım ama bana işeyim paketi vermişler. Varmı böyle birşey yha.
TTNET bi ilginç zaten. Ne sitesinde nede telefonda adam gibi bilgi vermiyor. Birde ikide bir kesilen internetleri için "kesintisiz internetimizden faydalanmaya devam ediceksiniz" diyor. Şimdi bunlar "pis dolandırıcı" lafını hak etmiyorlarmı? :)

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:21 ----------

Sanırım adres şu: http://www.ttnet.com.tr/web/308-198...r/isyerim_paketleri_7_ay_indirim_kampanyasi#2
Yavaş yavaş hatırlamaya başlıyorum. Bana tarifenin adını söylediklerinde "... kamusal ... tarifesi" demişlerdi. Ne kamusu ya?!
Biraz düşündümde iyi etmişim kabul etmemekle.
Tarife tanıtımında 2 yıllık taahhüt süresi dolmadan iptar edilirse İndirimleri ve (varsa) borçları son faturaya yansıtıcakları söyleniyor.

faruk_gs_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lafı hak etmekle kalmıyorlar sanki bu laf sırf onun için üretilmiş gibi lafı duyunca aklıma direk TTNET geliyor.

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen ben yarın aradıklarında detaylı bilgiyi isteyeceğim.Buraya da aktarırım.Ama şunu bilinki o kadın evi üstüme yap dese durup bir saniye düşünürüm :D O derece arkadaş ya.:)

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

Beyler bu arada yeni öğrendim :D Benim uzun zamandır tv bu hediyem varmış :D TTnet vermiş Allah razı olsun ya yeni keşf ettim :D Beleş xD

DumanlıPars

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lafı hak etmekle kalmıyorlar sanki bu laf sırf onun için üretilmiş gibi lafı duyunca aklıma direk TTNET geliyor.
Aynen ben yarın aradıklarında detaylı bilgiyi isteyeceğim.Buraya da aktarırım.Ama şunu bilinki o kadın evi üstüme yap dese durup bir saniye düşünürüm :D O derece arkadaş ya.:)
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Beyler bu arada yeni öğrendim :D Benim uzun zamandır tv bu hediyem varmış :D TTnet vermiş Allah razı olsun ya yeni keşf ettim :D Beleş xD
Yorumlara çok güldüm saolun. :)
Bu arada Teknolojik nasıl keşfettin? Belki bendede vardır. TVBu' yu dolaşıyorum şimdi.

Teknolojik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Online İşlem Merkezine Gir Orda Tivibu Üyelik Bilgilerim Yazıyorsa Kenarda Ozaman vardır :D Ordan kullanıcı adını alıp başlayabilirsin xD Ben şuan kullanıyorum harbi gzl.:)