12ada
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba arkadaşlar, 2 sene sonra tüm geleceğimi belirleyecek olan bir sınava gireceğim neyse edebiyata hiç girmeden..Arkadaş bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Kodlar hakkında şuan hiçbirşey bilmiyorum veya programlar hakkında. Neyse üniversiteye 0dan gitmeyi istemyorum yani üniversiteye başlarken az biraz bilgili, tecrübeli bir şekilde girmek istiyorum yani anlayacağınız şimdiden hazırlanmak istiyorum, yapabiliyor muyum diye. İlk olarak basit flash oyun yapmak istiyorum. Bana gerek programlar nelerdir (flash cs4 vs indirdim), hangi kod nedir/ne işe yarar/komutu nedir? Flash dersleri vs umarım beni anlamışsınızdır. Gelelim asıl konuya şimdi ben bu dediklerimin cevabını nereden bulabilirim, desleri kodları internetten detaylı bir şekilde 0'dan gösteren var mıdır? Hangi kitapları alayım? Alacağım kitap isimleri? Neler işime yarar? Neleri yapmalıyım? ve siz nasıl nereden ve hangi kaynakları kullanarak başladınız?
Not: ayrıca android tabanlı (.apk) oyunlar yada programlar yapmayı düşünüyorum, photoshop, grafik konusunda bilgim var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar
Not: ayrıca android tabanlı (.apk) oyunlar yada programlar yapmayı düşünüyorum, photoshop, grafik konusunda bilgim var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar