Nefes Filmi'ni izlerken sıkıntıdan patladım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben de askerde sınır karakolunda görev yaptım. Evet çok sıkıcı, ne zaman taciz ateşi açılacak düşüncesi sıkıcı olabiliyor. Ya da yol emniyeti alırken mayın tehlikesi ve ya pusuya çıktığımız da biz pusu yiyecekmişisiz düşüncesi sıkıcı olabiliyor( Anlayan,anladı). Filmi izledim ben çok beğendim. Umarım yıllardır süre gelen sinema tarihimizin üzerinde durmadığı bu konulu yapımlara ağırlık verirler.

nerde Yaptın Askerliğini ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
senin zoruna giden ne? onu bi söyle.Büyük harf olsa ne olur olmasa ne olur.Burada konu Hıncal uluç un söyledikleridir.Benimde yorumumdur.sende buna saygı göstereceksin.Karşı laf atmayacaksın.Varsa konuyla ilgili bi yorumun yorumunu yap.Yok küçük harf yok büyük harf seni ilgilendirmez.

Sinirin Hıncal'a biliyorum ama seni sakin olmaya davet ediyorum arkadaşım :)
Forum kurallarına göre ,

13. Başlıkta ve mesaj içeriğinde yazı yazarken normal cümle kurallarına uyulmalıdır. Yazıların hepsinin büyük ya da hepsinin küçük harf olması, yanlıştır. (örn: Örnek Başlık ya da Örnek başlık) şeklinde yazılabilir.

Durum böyle arkadaşım :) Yoksa bizim kural koyduğumuz yok :flowers:

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu mesele uzar gider.. tek çare "nefes 2" yi çekip karakol komutanını hıncal, postasınıda ajdar yapmak. yoksa hıncal'ın dilinden kurtulamayız.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ya zaten bu adam'ı her konuda tek atasözü ile tanımlıyorum

Herkes Gider Mersine Hıncal Gider Tersine

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Ne kadar beğenilmesede izleceğim asla sıkılmam

kralvampir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha izlemedim ama perşembe günü izlemeyi düşünüorum o günden sonra karar veririz iyimidir kötümüdür..

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıllı bir adam ama bana göre sinema eleştirmeni olamaz.Bir insan herşeyden anlayacak diye bir şey olmadığı gibi herkesde Nefes:Vatan Sağolsun filimini beğenmek zorunda değil elbette.
Ben filmi sinemada seyrettim.Film Antalya'da çekilsede doğuya ait bir hikayeyi anlattığından Şırnak'ta 3 yıl kalmamdan dolayı beni etkiledi.
Ama genel izleyici olarak çokda abartılacak bir film değil bence.Özellikle hitap ettiği kesim erkekler çünkü konusu askerlik ve bizde biliyorsunuz her Türk asker doğar.

Jogabonito

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu adamda herkesin sevdiği bişeye muhalefet olmasa olmaz :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ilk bölümü çok sıkıcıydı 2. bölüm daha iyiydi.ilk bölümde çıkmayı düşündüm ama film bitince iyi ki çıkmamışım dedim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
beğenen beğenir sıkılan sıkılır arkadaşlar bunda uzatacak ne var.. ayrıca sıkıcı diye duydum arkadaşlarımdan.. hee çok beğenenlerde var tabiki.. doğal şeyler bunlar..

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gazeteci Hıncal Uluç, dünkü köşesinde herkesin

Tetiği çekmeden tabancasını indiren askerin anlayışı yani..
Birileri sonuna dek anlayışlı olmak zorunda.. Herkese ve her tarafa..

KAYNAK

son paragraf ta niyetini belli etmiş , bu hıncalı bir kere yokladılar akıllanmadı
yine kaşınıyor,,,,