- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 15,169
2 3 güne biter gibiOlmadı yarın tamamlarsın.
2 3 güne biter gibiOlmadı yarın tamamlarsın.
2 3 saati var2 3 güne biter gibi
Kaç parça ki hocam.2 3 güne biter gibi
Onunla ikinci el sağlam GTX 750 Ti alırsın
Hocamızı bu kesmez.En az 1500 gerekir.
İyi fazla değilmiş yaparsınız siz
Ne fazla değilmişi o parayla ikinci el 750 ti alirim. Fazla fiyati. SEN Bİ YAPBOZA 500 Lira verir misin? Ben vermem şahsen. Kişiden kişiye değişir.İyi fazla değilmiş yaparsınız siz
fiyatı değil parça sayısı 500 sjsjsjsjjs hocam parça sayısını söylemişti usainNe fazla değilmişi o parayla ikinci el 750 ti alirim. Fazla fiyati SEN Bİ YAPBOZA 590 verir misin? Ben vermem şahsen. Kişiden kişiye değişir.
A101'den 11 TL'ye aldım.Ne fazla değilmişi o parayla ikinci el 750 ti alirim. Fazla fiyati SEN Bİ YAPBOZA 590 verir misin? Ben vermem şahsen. Kişiden kişiye değişir.
ahajnA101'den 11 TL'ye aldım.
Ne dedim ben hocam. arkadaşlar son zamanlarda biraz okumadan mesaj yazıyor mesela fevzi. dizi önerisi istemişti biri korkunç olmasın yazmış diyor ilk başlarda korkunçtu alıştım dedi olmaz böyle okumak önemliA101'den 11 TL'ye aldım.
Maşallah para bol
Emin ol şu koca kütüphaneyi uçuk fiyatlara dizmemişimdirMaşallah para bol
Tamam hocam para bol dedim diye şükür edeceğinize bana bunu yazıyorsunuz şöyle bir algı var para bol denince insanlar hep kötü algılıyor mutlu olsun insanEmin ol şu koca kütüphaneyi uçuk fiyatlara dizmemişimdir
Yok hocam yanlış anlamayın çok şükür paramız var oyun alacak kadar ama kütüphanemi gösterdiğimde sanki çok para harcamışım gibi oluyor ama indirimler kısa süreliğine ucuz olan oyunlardan alıyorum o yüzden öyle söyledimTamam hocam para bol dedim diye şükür edeceğinize bana bunu yazıyorsunuz şöyle bir algı var para bol denince insanlar hep kötü algılıyor mutlu olsun insan
Aslında hocam kimse de fakir değil fakirim diyen adama bakıyorsun kendi evi arabası var. Elhamdülillah benim durumumda kötü değil bir çok kişi çocuğuna vs. derslerinden dolayı bir şey almıyorYok hocam yanlış anlamayın çok şükür paramız var oyun alacak kadar ama kütüphanemi gösterdiğimde sanki çok para harcamışım gibi oluyor ama indirimler kısa süreliğine ucuz olan oyunlardan alıyorum o yüzden öyle söyledim
Olmadı yarın tamamlarsın.
Odinle bi sorunum yok ama düellocu alıp 10 vurup sonra bide hesap sormaları sırf bu yüzden ramazanda Valorant oynamıyorum.:O Bronz'dan çıkmak zordur. Bazen sinirlenirsin küfür ederler. Bazen mutlu olursun kill bak derler. Bazen kolsuzlar denk gelir sinirlenirsin. Bazen karşı takım odin çeker sinirden ölürsün. İşte Bronz Elo böyledir. Gümüşe geçtim ve rahatladım.
Ben jett insta atıyordum ama oynayabildiğim için bir şey demiyorlardıOdinle bi sorunum yok ama düellocu alıp 10 vurup sonra bide hesap sormaları sırf bu yüzden ramazanda Valorant oynamıyorum.
SurvivorAçlık oyunları ?
Şu oyun çok sarıyordu he.
Bu oyuna karışık diyorsan Crusader Kings 2'ye katlanamazsın , ya da Victoria 2'ye.Bende Europa Universalis IV oynamak isterdim ve seviyorum o oyunu. Ama bana zor ve karışık geldi. Bir de Extended Timeline ile daha eski yıllarda da oynayabiliyorsunuz.
Onun için basit strateji oyunlarını oynuyorum. Ama EU4 gibi kadar güzel olamazlar. O oyun harika çünkü.