- Reaksiyon puanı
- 16,365
Dlc lerle 150 saatlik harika bir oyun ?The Witcher 3 ???
Dlc lerle 150 saatlik harika bir oyun ?The Witcher 3 ???
Keşke düşükte değilde yüksek ayarlarda oynayabilsem. 2. Kez bitirmek üzereyimDlc lerle 150 saatlik harika bir oyun ?
Maalesef bende düşükte oynadım FPS düşükse forumda konu açmıştım atabilirim istersen.Keşke düşükte değilde yüksek ayarlarda oynayabilsem. 2. Kez bitirmek üzereyim
Valla işe yararsa çok iyi olur. i5 10210u mx250 8 ram laptopta en düşük ayarlar 720p'de tam olarak 60fps bile alamıyorum.Maalesef bende düşükte oynadım FPS düşükse forumda konu açmıştım atabilirim istersen.
Çoğu kişide işe yaramıştı atarım şimdi. ?Valla işe yararsa çok iyi olur. i5 10210u mx250 8 ram laptopta en düşük ayarlar 720p'de tam olarak 60fps bile alamıyorum.
Deneyeceğim teşekkürlerÇoğu kişide işe yaramıştı atarım şimdi. ?
Rehber - Witcher 3 Fps Boost
https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=57833 (Steam için) İndirdiğiniz dosyaları C:\SteamLibrary\steamapps\common\The Witcher 3 klasörüne atıp W3HC exe dosyasını başlatıyorsunuz en alta bıraktığım videodan yapmanız gereken ayarları görebilirsiniz. (Gog için) Videoda gösterilen konuma...forum.shiftdelete.net
FarCry5 çok çabuk bitti, Mafia Definitive Edition ve GoW 2018'de aynı. Hiç zevk alamadım?Dlc lerle 150 saatlik harika bir oyun ?
Bende bu sıralar 10 a yakın oyun bitirdim ama en sevdiğim HL 2 oldu.FarCry5 çok çabuk bitti, Mafia Definitive Edition ve GoW 2018'de aynı. Hiç zevk alamadım?
2 hafta önce bitirdim o polis kısımları deli etsede güzel oyundu. ?Yeni bir oyun çıkmış "Need For Speed Most Wanted" diye bu aralar onu oynuyorum acayip güzel oyun,kesin tutar bu...
Hl2'nin bitmesi çok uzun sürüyor?en sevdiğim HL 2 oldu.
Post Apocaliptic oyunlar adamdır isterse 100 saat sürsün. ?Hl2'nin bitmesi çok uzun sürüyor?
birde half life 3'ü beklemeyi dene...Hl2'nin bitmesi çok uzun sürüyor?
gta 4Ne dinliyorsunuz'dan özenti.
Ne oynuyorsanız buraya da ss veya oyunun adını atarsanız oyun arayanlara vs. yardımcı olabiliriz forum sakinleri.
Hala bir umut...birde half life 3'ü beklemeyi dene...
Optimizasyon kötü ya....
cs 1.3 ve 1.6Ne dinliyorsunuz'dan özenti.
Ne oynuyorsanız buraya da ss veya oyunun adını atarsanız oyun arayanlara vs. yardımcı olabiliriz forum sakinleri.
Ah birde hileciler olmasa!!cs 1.3 ve 1.6
GT210'lu sistemimde çıktığı ilk zaman orta ayarlarda 40-50 fps oynarken, GTX 750Ti taktığım başka bir sistemde kasıyordu. İlerleyen senelerde farklı bir çok GTX kart ile oynamaya çalışsamda hiç bir zaman ayarları kökleyip sabit 60fps aldığımı hatırlamıyorum.Optimizasyon kötü ya....
o yüzden hard botlara karşı oynuyorumAh birde hileciler olmasa!!
Rus deadmatch serverleri çok güzel oluyor. ?o yüzden hard botlara karşı oynuyorum
Half life 3 ü 2004 ten beri bekliyorum 16 yaşımdaydım 34 oldum ses seda yok.birde half life 3'ü beklemeyi dene...
Serinin en iyisi hl opposing force bence.Hl2'nin bitmesi çok uzun sürüyor?