• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne Oynuyorsunuz ?

Tamam hocam para bol dedim diye şükür edeceğinize bana bunu yazıyorsunuz şöyle bir algı var para bol denince insanlar hep kötü algılıyor mutlu olsun insan
Yok hocam yanlış anlamayın çok şükür paramız var oyun alacak kadar ama kütüphanemi gösterdiğimde sanki çok para harcamışım gibi oluyor ama indirimler kısa süreliğine ucuz olan oyunlardan alıyorum o yüzden öyle söyledim

Yok hocam yanlış anlamayın çok şükür paramız var oyun alacak kadar ama kütüphanemi gösterdiğimde sanki çok para harcamışım gibi oluyor ama indirimler kısa süreliğine ucuz olan oyunlardan alıyorum o yüzden öyle söyledim
Aslında hocam kimse de fakir değil fakirim diyen adama bakıyorsun kendi evi arabası var. Elhamdülillah benim durumumda kötü değil bir çok kişi çocuğuna vs. derslerinden dolayı bir şey almıyor

:O Bronz'dan çıkmak zordur. Bazen sinirlenirsin küfür ederler. Bazen mutlu olursun kill bak derler. Bazen kolsuzlar denk gelir sinirlenirsin. Bazen karşı takım odin çeker sinirden ölürsün. İşte Bronz Elo böyledir. Gümüşe geçtim ve rahatladım.
Odinle bi sorunum yok ama düellocu alıp 10 vurup sonra bide hesap sormaları sırf bu yüzden ramazanda Valorant oynamıyorum.

Bende Europa Universalis IV oynamak isterdim ve seviyorum o oyunu. Ama bana zor ve karışık geldi. Bir de Extended Timeline ile daha eski yıllarda da oynayabiliyorsunuz.
Onun için basit strateji oyunlarını oynuyorum. Ama EU4 gibi kadar güzel olamazlar. O oyun harika çünkü.

Bende Europa Universalis IV oynamak isterdim ve seviyorum o oyunu. Ama bana zor ve karışık geldi. Bir de Extended Timeline ile daha eski yıllarda da oynayabiliyorsunuz.
Onun için basit strateji oyunlarını oynuyorum. Ama EU4 gibi kadar güzel olamazlar. O oyun harika çünkü.
Bu oyuna karışık diyorsan Crusader Kings 2'ye katlanamazsın :D, ya da Victoria 2'ye.