- Reaksiyon puanı
- 11,229
Age of Empires 3.
Bu tarz ne izliyorsunuz? Ne oynuyorsunuz konuları eskimez.eski konu ben yinede evaplayim blue stacks brawl stars bide kasmıyo neyse gta 4 ve san andreas
Aynı cümleyi bronz 3 olup ardından 6 maç MVP olunca bir daha söylemedim.Bu arada şu anki derecem Demir 2.Valorant sadece.
Diğer oyunları pek sevmiyorum.
:O Bronz'dan çıkmak zordur. Bazen sinirlenirsin küfür ederler. Bazen mutlu olursun kill bak derler. Bazen kolsuzlar denk gelir sinirlenirsin. Bazen karşı takım odin çeker sinirden ölürsün. İşte Bronz Elo böyledir. Gümüşe geçtim ve rahatladım.Paladins.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı cümleyi bronz 3 olup ardından 6 maç MVP olunca bir daha söylemedim.Bu arada şu anki derecem Demir 2.
İşte bu yüzden Türkiye dışında sunucular.son 5 maçımda jett/raze/reyna/yoru alıp 5 killi geçemiyorlar ve sövüyorlar.(gümüş rankındayım)
Ben her zaman jett insta atan biriyim fakat oynuyorum yani kitlememin sebebi o.son 5 maçımda jett/raze/reyna/yoru alıp 5 killi geçemiyorlar ve sövüyorlar.(gümüş rankındayım)
Lig nedir acaba ?Valorant.
Araba yağ gibi kayıyor yolda yaa efsane hiss.@_Zaur_ Önerdiği Driver: San Francisco Oynuyorum sağlam oyun ama mekanikler zor biraz ama bana işlemez
They are Billions güzel duruyor.Age of Mythology veya They are Billions oynamayı düşünüyorum.. Hangisi sizce?
Olmadı yarın tamamlarsın.