- Reaksiyon puanı
- 6,993
Dead by daylight...
Oha amma mod kurmuşsun. Kaç GB RAM verdin bari çöküyor muEkli dosyayı görüntüle 131009
Modlu Minecraft. Modların bir kısmı yukarıda.
4 GB ram verdim. Modlu Mcnin tadını çıkarıyorum 8 GB ramle.Oha amma mod kurmuşsun. Kaç GB RAM verdin bari çöküyor mu
Ben o kadar mod kurup 6GB RAM verdiğimde çöküyordu.4 GB ram verdim. Modlu Mcnin tadını çıkarıyorum 8 GB ramle.
46 Mod var ya da 40 ama 40 civarı kadar mod var.Ben o kadar mod kurup 6GB RAM verdiğimde çöküyordu.
Bende 10.nesil işlemci var birazda onun katkısı var diyelim.Ben o kadar mod kurup 6GB RAM verdiğimde çöküyordu.
Nasıl ya. Ben 121 modla 8gb RAM ile akıcı şekilde oynuyorum.Ben o kadar mod kurup 6GB RAM verdiğimde çöküyordu.
Ben 150 modla bile akıcı oynuyorum. İsterseniz inanmayın. Ama rahat oynanıyor modlu.Nasıl ya. Ben 121 modla 8gb RAM ile akıcı şekilde oynuyorum.
Bende EPİC games te var ama indiremiyorum çünkü internetim 10 mbps :dGTA 5 ilk defa adam gibi başladım
O zaman seni "Tokyo Drift" dinlemeye davet edelim.Ets2 mp kar modunu deniyorum
ban yedirtceksin banaaaO zaman seni "Tokyo Drift" dinlemeye davet edelim.
the divison 2 alabilirim ama ekran kartından patladımBattlefield 4 artık hiç konuşulmuyor
hani şu farelerin peynirin peşinden koştuğu oyun var yaNe dinliyorsunuz'dan özenti.
Ne oynuyorsanız buraya da ss veya oyunun adını atarsanız oyun arayanlara vs. yardımcı olabiliriz forum sakinleri.
Cat And Ratty mihani şu farelerin peynirin peşinden koştuğu oyun var ya
Transformice?hani şu farelerin peynirin peşinden koştuğu oyun var ya