- Konuyu başlatan
ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Bu konu akabinde sabitlenen müzik bölümü başlıkları neden kaldırılmış.Yani neden sabit değiller?
Harika bir fikir forumda müzik karışıklığını engeller isteyen istediği alt foruma girer seçtiği müzik dalına uygun eserleri paylaşır. alt başlık açmak o kadarda zor olmasa gerek sadece spybot kardeşimiz biraz daha yorulacak ama üstesinden geleceine adım gibi eminim...
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederiz. Önerileriniz forumumuz ve bizler için yol gösterici olmaktadır.
Müzik bölümünde veya diğer bölümlerde sabit konuları elimizden geldiği kadar az tutmaya çalışıyoruz. Nedeni ise ; foruma üye olmayan kullanıcılar olsun mevcut üyeler olsun her bölüm ziyaretlerinde onları karşılayan dağ gibi bir sabir konu ordusu oluyor, sabit konuların çokluğu normal açılmış konuların görüntülenmesi açısından önleyici olabiliyor. Bu anlamda zaten ilgi gören konular mesaj sayısı ve yapılan güncel yorumlarla kendilerine üst sıralarda yer bulabiliyorlar.
Konuyu özetlemek ve sonuçlamak gerekirse sabit konu başlıklarının çokluğu şuan için ön görülmeyen bir durumdur.
Sevgilerle.
Peki bu açıklamanın üzerine:
Müzik Türleri diye bir sabit başlık açılsa içine de müzik türleri alt başlıkları açılsa?
Hem 7 - 8 yerine bir sabit başlık açılmış olurnur.Hem de üyeler beğendikleri müzik dallarını fazla aramadan ulaşabilirler.?
ne şiş yanar ne kebap? ha renkdaşım?
ustaddd osssssss dıyorum anladın sen benı :thumbup:Faydası olmayan bahardan yazdan
Yüce dağ başının kışı makbuldür
Cahilin yaptığı sohbetten sözden
Alimin hayali düşü makbuldür
Lokma yeme muhannetin elinden
Kurtulaman sonra acı dilinden
Namertlerin kaymağından balından
Merdin kuru yavan aşı makbuldür
Hüdai konuşur bir ince dilden
Hal ehli olmayan ne bilir halden
Bilgisiz görgüsüz duygusuz kuldan
Ölülerin mezar taşı makbuldür
Daha önce spybotla birlikte müzik türleri başlıklarıın hazırlamıştık şimdi o başlıkları spy kolayca bulur ama şemanın neresine nası yerleştirilecek bunu da forumdan anlayan kişiler önersin.Şema sunsunlar bir zahmet
Bu aralar debriyajım bozuk benim
Kafamda bozuk zaten
Yaparım dedimmi yaparım, o kadar dağılın uleyn şimdi (Hep senmi yapacaksın Zorhak )