Müzik Bölümü Hakkında Öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
evet zorhak kardeşim bu çalışmaya öncülük et
kardeşlerimizin düşüncelerini alalım
sadece bu akşam eklediğim yirmiye yakın eser bunlar tek tek eklense felaket olur
halbuki alt başlık bir can simididir
sitemizde 5000 konuyu üç beş alt başlığa sığdırdık önce modumuz itiraz etti ama şimdi teklif ondan geliyor

bu konuya yorum yazan mod arkadaşlardan radyo için veya radyo benzeri bir düzenleme için düşüncelerini bekliyorum

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bende diyorum bu saat oldu Zorhaktan niye bi isyan yada bi öneri gelmedi:D

Sunduğun öneri gayet güzel.Herkes kendi zevkine göre girer takılır.

cok mantıklı bir öneri olmuş umarım dedigin olur ve bizler içinde daha kolaylık olur

ZorhaK tam isabet :)
Sanat müziği ve halk müziği başlıklarına abone olurum...

süper bir fikir derim ben

ben her telden dinlerim :) hepsini kapsayan ayrı bi başlıkta olacak mı :D

Güzel düşünmüşsün Zorhak kardeşim... Bencede olsun... :)

Ben daha çok slow müzik dinlerim ama... :) :)

olabilir..
zor bir işde değil ayrıca :wink:

Huzuru bozmayalım arkadaşlar lütfen !

Bu arada düşünce gerçekten güzel.

Bende sabitlenmesini isteyenlerdenim ... ZorhaK ın dediklerinin yanında birde kolaylık açısındanda çok önemli bence , isteyen girer sırayla dinler yoksa diğer türlü durmadan sekme aç - kapat bıktırıcı olur .

Hem böyle arşivlerin olmasının herkese yararı olur .

kesinlikle olmalı :) alt kategoriler yapılması daha iyi fikir
pis.png

Harika bir fikir forumda müzik karışıklığını engeller isteyen istediği alt foruma girer seçtiği müzik dalına uygun eserleri paylaşır. alt başlık açmak o kadarda zor olmasa gerek sadece spybot kardeşimiz biraz daha yorulacak ama üstesinden geleceine adım gibi eminim...

abi normal açılmış konulara kim bakıyoki ben hangi müziği istiyorsam ona yönelirim ve onu ararım bunun da en kısa yolu ya altforum yada sabit başlktır.zaten foruma üye olmayan birsisde burda müzik aramaz google dan arar bulur...

Sabit konular çoğalıyor demişsin abicim orda Troy un ve warkortali nin konuları var

adszwv.png

asıl bunlar başlıkları engelliyor Troyun konusu sabit olmasada zaten hergün gündemde olabilecek bi konu onu sabitlemeye ne gerek var diğerlerinde de şarkı araştırma diyo bunu adam burdan zaten araştırmaz...

ben her yönüyle zorhak a katılıyorum ve o konuların sabitlenmesini istiyorum...

İyi geceler

Kesinlikle destekliyorum zira müzik popilasyonu estetik zevki kulak nağmesi müzik sarrafı insan kaynıyor bu forumda :thumbup:

özgün müzikler arasında country, soft, yarı blues, cazz, oriental, uzak doğu (east), hint, yerel müzikler (western, afrika kabile , iskandinav av, kızılderili ayin müzikleri meraklıları olabilir) gibi geniş yelpaze sunulabilmeli

ve arabesk sever olmayan ben kesinlikle arabesk fantezi başlığı istiyorum

Ben iki türlü başlık düşünüyorum

Müzik>sabit konular>pop müzik paylaş -Türkü Paylaş-Sanat müziği paylaş-slow müzik paylaş-özgün müzik paylaş-klasik müzik paylaş>dj müzikleri paylaş > techno müzik paylaş > beat box müzik paylaş..........vs vs

gibi aynı zamanda "metallica" , "michael jackson" vs. gibi kendi klasmanında kült olanlar için ayrı bir alt başlık

gelgelelim kurtlar vadisi için alt bir başlık açabiliyoruz ne de olsa

müzik bölümünde büyük uğraş var ve şu andaki sistem dar geliyor
alt başlıklar modların can simidi olmalı onların daha kolaylarına gelmesi lazım
bu sdn radyoya giden yol bence
çünki bir yarış var ama kardeşçe birbirini tamamlayan
bu rüzgarı kaçırmayalım arkamıza alalım
mesela klasik müzikte hergün yeni bir besteci veya yorumcu var

Bence de güzel olur.

ben eski halinden memnundum aslında :D müzik bölümünde kendi açtığım konular dışında abbone olduğum tek konuydu:) ben sabit halinden memnundum zorhak anket açsana

ben de sabit istiyorum çok işime yaramıştı

demişler..

Kürşad 56

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zorhak kardeşim bu konu size biraz uzak ihtisas gerektiren bir konu yani uzmanlık alanı.Bölümde konu açanlar arasında rastlamadığım ama bu işin ehli en az bir müzik eleştirmeni kadar bilgi donanımlı kardeşlerimiz var.En zor olan müzikalitenin belirlenmesinde hiç zorlanmadan iyi kötü kaliteli kalitesiz veya çöplük nitelemesiyle karar verebiliyorlar.Sitenin böyle değerli kişileri barındırması önemli ama dahada önemlisi bu kardeşlerimizden niye yeterince istifade edilmediğidir.
Şahsım adına bu cevherleri gördüğümde böyle bir ortamda bulunmanın bizleri şerefyab etmesi gerektiğini idrak ettim.

http://forum.shiftdelete.net/forum-hakkinda/147381-muzik-bolumu-hakkinda-2.html

Kurma aşamasında olduğumuz sitedede müzik bölümünun bir danışma kurulu tarafından icrası taraftarıyız.Zamanı geldiğinde bu kardeşlerimize öneri götüreceğiz.:clap::clap::clap:

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zorhak kardeşim bu konu size biraz uzak ihtisas gerektiren bir konu yani uzmanlık alanı.Bölümde konu açanlar arasında rastlamadığım ama bu işin ehli en az bir müzik eleştirmeni kadar bilgi donanımlı kardeşlerimiz var.En zor olan müzikalitenin belirlenmesinde hiç zorlanmadan iyi kötü kaliteli kalitesiz veya çöplük nitelemesiyle karar verebiliyorlar.Sitenin böyle değerli kişileri barındırması önemli ama dahada önemlisi bu kardeşlerimizden niye yeterince istifade edilmediğidir.
Şahsım adına bu cevherleri gördüğümde böyle bir ortamda bulunmanın bizleri şerefyab etmesi gerektiğini idrak ettim.

http://forum.shiftdelete.net/forum-hakkinda/147381-muzik-bolumu-hakkinda-2.html

Kurma aşamasında olduğumuz sitedede müzik bölümünun bir danışma kurulu tarafından icrası taraftarıyız.Zamanı geldiğinde bu kardeşlerimize öneri götüreceğiz.:clap::clap::clap:

açtığın dini knulrından fydalanyoruz allah razı olsun

ancak rica ediyorum forumda tartışma çıkaracak konuları tekrar açma çünkü bunu defalarca denedin ama sanırım sonuç alamadığını kavramış olman lazım

kimden mi bahsediyorum çok iyi bilirsin çünkü o sensin yine öneri altında kamufle olan tartışma konularını şahsım adına görmek istemiyorum

sanırım önceki banlanan nickleriniz şunlardı değil mi

quasimodo - nakşi87 - risale

ashabulyemin - habibineccar - yemliha - dergah yolu

not: ( amacım sizi kötülemek küçük düşürmek değildir zaten açtığınız konular kritik yapılırsa üslubunun ve amacının aynı olduğu görülür benim tek amacım var o da; gereksiz konular açıp tartışma çıkarılmasının hoş olmadığını düşünüyorum bilginize

Kürşad 56

Asistan
Reaksiyon puanı
2
açtığın dini knulrından fydalanyoruz allah razı olsun

ancak rica ediyorum forumda tartışma çıkaracak konuları tekrar açma çünkü bunu defalarca denedin ama sanırım sonuç alamadığını kavramış olman lazım

kimden mi bahsediyorum çok iyi bilirsin çünkü o sensin yine öneri altında kamufle olan tartışma konularını şahsım adına görmek istemiyorum

sanırım önceki banlanan nickleriniz şunlardı değil mi

quasimodo - nakşi87 - risale

ashabulyemin - habibineccar - yemliha - dergah yolu

not: ( amacım sizi kötülemek küçük düşürmek değildir zaten açtığınız konular kritik yapılırsa üslubunun ve amacının aynı olduğu görülür benim tek amacım var o da; gereksiz konular açıp tartışma çıkarılmasının hoş olmadığını düşünüyorum bilginize

ne yazıkki o bahsettiğin değilim ama o kardeşimize ulaşmaya çalışıyorum ulaşırsam yanıma alacağım.
Benim hüsnü zannımı yanlış değerlendirdiniz.Biz ki müzikle profesyönel uğraşıyoruz ve eğitimini alıp alt yapımızı tamamlamışız hala bir eleştirmen gibi olamıyoruz ama kardeşlerimiz kabiliyetli işi kavramışlar değerlebdirme boyutuna gelmişler ben o eli öperim yaşı eğitimide farketmez
yeni sitemiz kurulma aşamasındadır billboard türü bir şey düşünüyoruz.Billboard tr yi yayınlayabiliriz ama kendimiz ekip olarak birşeyler yapacağız.Bu kardeşlerimizinde yardımdan kaçacağını düşünmüyorum.
Bu kişiyi iyi takip etmişsin + beğenin var sen olmayasın ama araştıracağım belki başka üyelikleride olabilir
tartışmadan bahsetmişsin aklım almaz site yeterince büyük modlar uyumlu ve yardımsever kişilerde öyle neyi tartışalım
Hele sitede bir ayı dolduralım siteyi ve arkadaşları tanıyalım sanırım daha güzel cevaplarımız olacaktır
ha konular benzerlik taşıyabilir kaynaklar keza öyle olabilir bu eşleme için yeterlimi hayır
Aklın yolu birdir ve her yol romaya çıkar.

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne yazıkki o bahsettiğin değilim ama o kardeşimize ulaşmaya çalışıyorum ulaşırsam yanıma alacağım.
Benim hüsnü zannımı yanlış değerlendirdiniz.Biz ki müzikle profesyönel uğraşıyoruz ve eğitimini alıp alt yapımızı tamamlamışız hala bir eleştirmen gibi olamıyoruz ama kardeşlerimiz kabiliyetli işi kavramışlar değerlebdirme boyutuna gelmişler ben o eli öperim yaşı eğitimide farketmez
yeni sitemiz kurulma aşamasındadır billboard türü bir şey düşünüyoruz.Billboard tr yi yayınlayabiliriz ama kendimiz ekip olarak birşeyler yapacağız.Bu kardeşlerimizinde yardımdan kaçacağını düşünmüyorum.
Bu kişiyi iyi takip etmişsin + beğenin var sen olmayasın ama araştıracağım belki başka üyelikleride olabilir
tartışmadan bahsetmişsin aklım almaz site yeterince büyük modlar uyumlu ve yardımsever kişilerde öyle neyi tartışalım
Hele sitede bir ayı dolduralım siteyi ve arkadaşları tanıyalım sanırım daha güzel cevaplarımız olacaktır
ha konular benzerlik taşıyabilir kaynaklar keza öyle olabilir bu eşleme için yeterlimi hayır
Aklın yolu birdir ve her yol romaya çıkar.

bana özel msj. yollamışsın epeyi bi laf döktürmüşsün ancak nafile taktiğini biliyoruz

size özelden yazdığım yazıyı aynen buraya aktarıyorum

yzımın başında değindiğim gibi hem sizin hemde o nicklerinin adını verdiğim arkdaşın dini konulardaki uğraşısına tşk. ederim allah razı olsun

ancak insan dürüst olması gerkir. sizi dürtslüğe davet ediyorum lütfen itiraf edin siz o sunuz siz quasiomodsunuz siz risalesiniz siz dergah yolusunuz

ne kadar ben değilim araştırdım derseniz de taktiğinizi biliyorum rica ediyorum tartışma çıkaran konular açmayın

dini knoular paylaşın

size quasiomo, risale vs. sorulduğunda hep ben o değilim ancak konularını araştırdım iyi hizmet vermiş , bu sitede ergenekon kafalılar var onlar beni engelliyor diyorsunuz bunu bir konunuzda bahsettiniz hatırlıyorum sizin taktiğiniz budur

tekrarlıyorum siz quasiomodosunuz bunu gerekirse ispat ederim

niyemi çünkü sizin yüzünüzden foruma filtreleme geldi dini konular " Yeni Mesajlar " dan ayrıştırılıyor bu sizin aracılığınızla oluyor vebal sizin . dir

siz fayda sağladığınızı düşünüyorsunz ancak burdaki dindar arkadaşlara zarar veriyorsnuz bunu bilesiniz

Kürşad 56

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bana özel msj. yollamışsın epeyi bi laf döktürmüşsün ancak nafile taktiğini biliyoruz

size özelden yazdığım yazıyı aynen buraya aktarıyorum

yzımın başında değindiğim gibi hem sizin hemde o nicklerinin adını verdiğim arkdaşın dini konulardaki uğraşısına tşk. ederim allah razı olsun

ancak insan dürüst olması gerkir. sizi dürtslüğe davet ediyorum lütfen itiraf edin siz o sunuz siz quasiomodsunuz siz risalesiniz siz dergah yolusunuz

ne kadar ben değilim araştırdım derseniz de taktiğinizi biliyorum rica ediyorum tartışma çıkaran konular açmayın

dini knoular paylaşın

size quasiomo, risale vs. sorulduğunda hep ben o değilim ancak konularını araştırdım iyi hizmet vermiş , bu sitede ergenekon kafalılar var onlar beni engelliyor diyorsunuz bunu bir konunuzda bahsettiniz hatırlıyorum sizin taktiğiniz budur

tekrarlıyorum siz quasiomodosunuz bunu gerekirse ispat ederim

niyemi çünkü sizin yüzünüzden foruma filtreleme geldi dini konular " Yeni Mesajlar " dan ayrıştırılıyor bu sizin aracılığınızla oluyor vebal sizin . dir

siz fayda sağladığınızı düşünüyorsunz ancak burdaki dindar arkadaşlara zarar veriyorsnuz bunu bilesiniz

eğer dürüstlük buysa ben almayayım
dveam ediniz naylon kardeşim devam ediniz işte o vebal size ait size ve naylon üyelere
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/75642-yaratilis.html
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/index58.html

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
eğer dürüstlük buysa ben almayayım
dveam ediniz naylon kardeşim devam ediniz işte o vebal size ait size ve naylon üyelere
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/75642-yaratilis.html
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/index58.html

özelden de cevap yazmışsınız ona da cevap verdim

muhterem abicim

açtığınız dini konulara destek veriyorum açınız faydalanalım ancak öneri kısmına tartışma çıkaracak konular açmayın

çünkü bu forumda baya bir kötü niyetli İslam dinine düşman çok üye var bizlerin onlarla kavga etmesini sağlıyorsunuz onlarla muhatap olmak istemiyoruz

çünkü bize zarar veriyorlar

bakın siz quasimodo veya diğer nicklerin size ait olmadığını söylüyordunuz ancak özelden ve buradan verdiğiniz cevapla savunmaya geçtiniz

keşke baştan dürüstlük gösterip ben oyum diyebilseydiniz inanın imajınıza çok faydası olurdu

bakın bu sayfada Zorhak kardeşimize sen bu işin uzmanı değilsin diyorsunuz eeee siteye üye olalı bir ay olmadı siz Zorhak ın bu bilgiye sahip olup olmadığını bu kısa süre içinde nasıl öğrenebildiniz bana açıklayabilir msiniz

açıklayamazsınız çünkü bu sitenin çok eski bir üyesisiniz önceki nicklerinizde yukarıda yazılıdır

düştüğünüz durum vahimdir vebaliniz daha vahim biz dindar kardeşlerine zarar veriyorsunuz bilginize