ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
Sayın müzik bölümü modu Spybot.Umarım kaale alırsın bu öneriyi
Lafı fazla uzatmayacağım müzik bölümünde sabit başlık yapılsa her müzik dalı için.
Müzik>sabit konular>pop müzik paylaş -Türkü Paylaş-Sanat müziği paylaş-slow müzik paylaş-metalica paylaş-özgün müzik paylaş-klasik müzik paylaş..........vs vs
Böyle sabit başlıklar olsa ve video paylaşımları yapılsa ..?
Hem herkes zevkine göre başlığa girer hem de isteyen arşivine eklemek için müzik arar.?
Ne dersin spybot..
Ve ne dersiniz arkadaşlar?
bakalım ne demiş arkadaşlar
Lafı fazla uzatmayacağım müzik bölümünde sabit başlık yapılsa her müzik dalı için.
Müzik>sabit konular>pop müzik paylaş -Türkü Paylaş-Sanat müziği paylaş-slow müzik paylaş-metalica paylaş-özgün müzik paylaş-klasik müzik paylaş..........vs vs
Böyle sabit başlıklar olsa ve video paylaşımları yapılsa ..?
Hem herkes zevkine göre başlığa girer hem de isteyen arşivine eklemek için müzik arar.?
Ne dersin spybot..
Ve ne dersiniz arkadaşlar?
bakalım ne demiş arkadaşlar
Bende diyorum bu saat oldu Zorhaktan niye bi isyan yada bi öneri gelmedi
Sunduğun öneri gayet güzel.Herkes kendi zevkine göre girer takılır.
cok mantıklı bir öneri olmuş umarım dedigin olur ve bizler içinde daha kolaylık olur
ZorhaK tam isabet
Sanat müziği ve halk müziği başlıklarına abone olurum...
süper bir fikir derim ben
ben her telden dinlerim hepsini kapsayan ayrı bi başlıkta olacak mı
Olabilir.
Güzel düşünmüşsün Zorhak kardeşim... Bencede olsun...
Ben daha çok slow müzik dinlerim ama...
olabilir..
zor bir işde değil ayrıca
Huzuru bozmayalım arkadaşlar lütfen !
Bu arada düşünce gerçekten güzel.
Bende sabitlenmesini isteyenlerdenim ... ZorhaK ın dediklerinin yanında birde kolaylık açısındanda çok önemli bence , isteyen girer sırayla dinler yoksa diğer türlü durmadan sekme aç - kapat bıktırıcı olur .
Hem böyle arşivlerin olmasının herkese yararı olur .
kesinlikle olmalı alt kategoriler yapılması daha iyi fikir
Harika bir fikir forumda müzik karışıklığını engeller isteyen istediği alt foruma girer seçtiği müzik dalına uygun eserleri paylaşır. alt başlık açmak o kadarda zor olmasa gerek sadece spybot kardeşimiz biraz daha yorulacak ama üstesinden geleceine adım gibi eminim...
abi normal açılmış konulara kim bakıyoki ben hangi müziği istiyorsam ona yönelirim ve onu ararım bunun da en kısa yolu ya altforum yada sabit başlktır.zaten foruma üye olmayan birsisde burda müzik aramaz google dan arar bulur...
Sabit konular çoğalıyor demişsin abicim orda Troy un ve warkortali nin konuları var
asıl bunlar başlıkları engelliyor Troyun konusu sabit olmasada zaten hergün gündemde olabilecek bi konu onu sabitlemeye ne gerek var diğerlerinde de şarkı araştırma diyo bunu adam burdan zaten araştırmaz...
ben her yönüyle zorhak a katılıyorum ve o konuların sabitlenmesini istiyorum...
İyi geceler
Kesinlikle destekliyorum zira müzik popilasyonu estetik zevki kulak nağmesi müzik sarrafı insan kaynıyor bu forumda :thumbup:
özgün müzikler arasında country, soft, yarı blues, cazz, oriental, uzak doğu (east), hint, yerel müzikler (western, afrika kabile , iskandinav av, kızılderili ayin müzikleri meraklıları olabilir) gibi geniş yelpaze sunulabilmeli
ve arabesk sever olmayan ben kesinlikle arabesk fantezi başlığı istiyorum
Ben iki türlü başlık düşünüyorum
Müzik>sabit konular>pop müzik paylaş -Türkü Paylaş-Sanat müziği paylaş-slow müzik paylaş-özgün müzik paylaş-klasik müzik paylaş>dj müzikleri paylaş > techno müzik paylaş > beat box müzik paylaş..........vs vs
gibi aynı zamanda "metallica" , "michael jackson" vs. gibi kendi klasmanında kült olanlar için ayrı bir alt başlık
gelgelelim kurtlar vadisi için alt bir başlık açabiliyoruz ne de olsa
müzik bölümünde büyük uğraş var ve şu andaki sistem dar geliyor
alt başlıklar modların can simidi olmalı onların daha kolaylarına gelmesi lazım
bu sdn radyoya giden yol bence
çünki bir yarış var ama kardeşçe birbirini tamamlayan
bu rüzgarı kaçırmayalım arkamıza alalım
mesela klasik müzikte hergün yeni bir besteci veya yorumcu var
Bence de güzel olur.
ben eski halinden memnundum aslında müzik bölümünde kendi açtığım konular dışında abbone olduğum tek konuydu ben sabit halinden memnundum zorhak anket açsana
ben de sabit istiyorum çok işime yaramıştı