Bu şekilde bir münazara yarışması olacak okulda biz aile tarafındayız aileyi haklı çıkartmak için neler yapabiliriz yardımcı olur musunuz ? Tartışma bittikten sonra ekstra sorular sorulacak cevapları beklenecek sorularda verebilirseniz sevinirim.
Çok teşekkür ederim çok yardımınız dokundu karşı takımın şu şekilde bir savunması var bunun karşısında nasıl savunabiliriz hocam ?
"Çekirdek aile var, geniş aile var...
Kültürlü aile var, zır cahil aile var...
İlgili aile var, ilgisiz aile var...
Bağnaz aile var, açık fikirli aile var...
Muhafazakar aile var, özgürlük adı altında zıvanadan çıkmış aile var.
Koruyucu aile var, saldım çayıra Mevlam kayıra diyen aile var...
Hangi Aile'nin verdiği eğitimi baz alacağız?"
Hangi Aile'nin verdiği eğitimi baz alacağız?"
Rica etsem birde örnek sorular verebilir misiniz ? 10-15 tane yada bana nasıl yapabileceğim şekilde 1-2 örnek falan. Ama Pazar günü saat 23.30'a kadar zamanım var eğer müsait değilseniz yarında yapabilirsiniz yormuş olabilirim sizi kusura bakmayın.
türkiyede okullar ömür törpüsüdür
Çok teşekkürler.
Sizede teşekkürler ama aileyi savunacak birşey yokki burada okullar çağın gerisindeyse aile ne yapabilir eğer anlatmak istediğiniz şeyi ben anlamadıysam kusura bakmayın açıklarmısınız ?türkiyede okullar ömür törpüsüdür
çağın çok gerisindedir
çoğu insan artık interneti kullanarak kendini geliştiriyor biz hala kağıt fotokobi bastır ezberle
400 sayfa ama olsun sorular ilk 400 sayfadan gelecek (şaka değil ben yaşadım bunu)
öğretmenler modern eğitim bilgisine sahip değil
Çok teşekkürler düzenleyip ekliyorum.aile önemlidir. o kadar farklı genç veya çocuk aynı ortamda ve anlardan tamamen farklı hocalar kalıplaştırma dan anlatan hoca görmedim okullar eğitimden çok torna tezgahı gibi aynı tip aynı boyut aynı beklenti ama malzemeler bütün gençlerde farklı. aile malzemesini biliyor sanat gibi işleyebilir. el emeği ile fabrika çıkışlı binlerce ürün aynı olamaz tabi ki
İkiside önemli bunu herkes biliyor fakat bu münazara birisinin haklı çıkması gerekli.ikisi de önemli abi.
ne çıktı sonuç ?Yardım eden,etmeyen herkese çok teşekkür ederim münazarayı kazanmış bulunmaktayız.
Geç oldu biraz kusura bakmayın. Sonuç derken biz kazandık işte neyden bahsettiniz ?ne çıktı sonuç ?