doğruCihaz 3500 lira sizce çakma olma ihtimali var mı?olsa bile neden cihazın sahte olduğunu belirtsinler.
![]()
doğruCihaz 3500 lira sizce çakma olma ihtimali var mı?olsa bile neden cihazın sahte olduğunu belirtsinler.
![]()
Hocam eminsiniz demi defolu, çakma, sahte bilgisayar falan demek değil yani?![]()
çakma,defolu birşey satsınlar o hızlıal yıkılır ceo ve sahibini kireç kuyusuna atarlar kim vurduya giderler yapamazlar sağlam yer orası.
çok iyi pişman olmazsın.Tamam hocam peki o linkteki msi ge70 nasıl iyi midir?
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] ve [MENTION=362807]blackdown[/MENTION] Peki sizce bunu mu: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68872 yoksa hızlıaldakini mi almalıyım?
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] ve [MENTION=362807]blackdown[/MENTION] Peki sizce bunu mu: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68872 yoksa hızlıaldakini mi almalıyım?
Direk mağazadan almayı düşünüyorum hocam internetten değil.fiyat farkı yok yada azsa vatan'dan al nick'ini de yaz saat 16'dan önce alırsan ertesi gün teslim olur bende böyle oluyor confickerbelasi olunca müşteri hızlı oluyor kardeşim alınca yavaş...
Direk mağazadan almayı düşünüyorum hocam internetten değil.
Bugünden itibaren almış bulunuyorum hocam.benim selamımı söyle ne yapacaklar? görelim hayırlı olsun güle güle kullan bataryasız kullanma sakın arıza durumunda ilk sordukları batarya takılı mı? değildi dersen garanti dışı sayarlar..
Bugünden itibaren almış bulunuyorum hocam.Gidip direk mağazadan aldım.
![]()
Bugünden itibaren almış bulunuyorum hocam.Gidip direk mağazadan aldım.
![]()
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] hocam benim bu ge70'de internet aniden kesiliyor. Diğer bilgisayarda da oluyor bu sorun. Sizce bu modemden mi bilgisayarlardan mı kaynaklanıyor hocam? İnternete bağlı gösteriyor ama bir siteye girmek istediğimde internet bağlantısı yok diyor. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor?
Bilgisayarı dün aldım hocam.Format zamanı geldi mi? Yoksa windows arada yapıyor başka modem var ise bir dene ilk dediğim sorunlar yoksa modem
w 8.1 sanırım.OS olarak ne yüklü işletim sistemi?
[MENTION=362807]blackdown[/MENTION] hocam benim bu ge70'de internet aniden kesiliyor. Diğer bilgisayarda da oluyor bu sorun. Sizce bu modemden mi bilgisayarlardan mı kaynaklanıyor hocam? İnternete bağlı gösteriyor ama bir siteye girmek istediğimde internet bağlantısı yok diyor. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor?