- Reaksiyon puanı
- 10,459
40₺ olmaz mı? Maksat ayağımız alışsın.en iyisi o
40₺ olmaz mı? Maksat ayağımız alışsın.en iyisi o
abi o 500£ en iyisi sen başka paket seçYıllık Lisans var mı peki Aylık ile uğraşamam para bol bende
Buranın kurallarını hiç okumadım Technopat gibi olmadığını düşündüm tek bildiğim kural saygı gereksiz mesaj bu kadar bunu bilmiyorum Hatta kim okur ki kuralları o kadar çok varBurası Technopat mı? Kıyas sebebi?
yıllık olarak toplam fiyattan %30 indirim olabilirYıllık Lisans var mı peki Aylık ile uğraşamam para bol bende
bize gelişi bu?40₺ olmaz mı? Maksat ayağımız alışsın.
Bilmiyorum artık bi şekilde hallederiz Toprak Koç hocam kırarsa bedavadan kullanırım zaten o biraz şans meselesiabi o 500£ en iyisi sen başka paket seç
Buranın kurallarını hiç okumadım Txxxxx gibi olmadığını düşündüm tek bildiğim kural saygı gereksiz mesaj bu kadar bunu bilmiyorum Hatta kim okur ki kuralları o kadar çok var
Kuralları okumazsan banı da yersin. Basit. ?Buranın kurallarını hiç okumadım Technopat gibi olmadığını düşündüm tek bildiğim kural saygı gereksiz mesaj bu kadar bunu bilmiyorum Hatta kim okur ki kuralları o kadar çok var
Valla yani puan falan kırılıyorda ben zaten puanı napim Mesaj hakkı gitmemesi baya hoşuma gitti Technopat da banım var yarın açılır orda takılırım canım sıkıldı bugünOkumazsanız sonuçlarına da katlanırsınız. Bu kadar basit.
sadece kendin bu olayın sorumlusu olursun.Kuralları okumayıp ihlal ettiğinizde bunun sorumlusu forum yöneticileri veya bir başkası olamaz maalesef.
SDN Anti-Cheat falan var mı hani başka hesap açıp tekrar yaparım demi?Kuralları okumazsan banı da yersin. Basit. ?
açık söylemek gerekirse kuralları ben de okumadım fakat neyin ne olduğu az çok anlaşılıyorBuranın kurallarını hiç okumadım Technopat gibi olmadığını düşündüm tek bildiğim kural saygı gereksiz mesaj bu kadar bunu bilmiyorum Hatta kim okur ki kuralları o kadar çok var
5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.