Moto G vs T50 vs Discovery vs Zenfone 5 vs İntouch 4

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon teknosa mağazalarına geldi mi?
sadece İstanbul ve kocaeli mağazalarında varmış arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Turkcell t50 al moto g yi 2 ye katlar
Turkcell T50 MOTO g yi 2 ye katlayamaz 2 side performansda aynı ve moto g nin ekranı acayip güzel turkcell de öle apartılıcak bişey yok
Moto G nin android L alıcağıda açıklandı ve
Bence Kazanan
Moto G
Bende en kısa zamanda telefon alıcam
T50 Büyük diye alıcaktım
T50 nin sar değerleri
SAR 1.253
Moto G nin sar değeri
Sar 0,79
Arada böle fark var t50 güncelleme almıcak
Ve moto g ekranı çok güzel renkler dolgun
T50 nin öle deil .
İyi Günler

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Moto g güzel telefon yazılım desteği var fakat asus zenfone 5 tasarım olarak ekran büyüklüğü falan daha iyi bence bu yarışın kazanını zenfone 5.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus Zenfone 5 Hepsini tokatlar hepsinden daha iyi mesela moto g de gorilla glass var ama sd card takılmıyor t50 de gorilla glass yok sd card takılmıyor discovery de gorilla glass yok hepsi bi arada asus zenfone 5 <3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zenfone 5 ile ilgili bazı muammalar var arkadaslar.
1-) Bazi siteler Z2580 demis ancak çoğu site Z2560 demis.
2-)Depolam kapasitesi konusunda 8 gb ve 16 gb lik 2 model olacagi soyleniyor
8 gb modelde 1 gb ram 16 gb modelde 2 gb ram oldugu söyleniyor.
Teknosa da satilan sanirim 16 gb 2 gb ramli model.

Bilgileri teyit ettigim zaman yazıyı guncelleyecegim beklemede kalin

arkadaşlar ben kontrol ettim, TeknoSA'daki Asus Zenfone 5 Z2560 1.6Ghz işlemci, 2GB Ram ve 16GB kapasite

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Benim bildiğim de mantıklı olan da şu ama teknosa da farklı yazıyor.
Zenfone 5 Z2560 Çift çekirdek 1.6 Ghz işlemci 1GB Ram 8GB Dahili Hafıza
Zenfone 5 Z2580 Çift Çekirdek 2.0 Ghz işlemci 2GB Ram 16GB Dahili Hafıza

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Benim bildiğim de mantıklı olan da şu ama teknosa da farklı yazıyor.
Zenfone 5 Z2560 Çift çekirdek 1.6 Ghz işlemci 1GB Ram 8GB Dahili Hafıza
Zenfone 5 Z2580 Çift Çekirdek 2.0 Ghz işlemci 2GB Ram 16GB Dahili Hafıza
Kardeş ben satın alanlardan birisiyim tel 1.6 Ghz hızında olup 2gb rame sahiptir vede 16 gb dahili hafızaya sahiptir

thebaba1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 gün önce T50 almıştım, Asus Zenfone 5'i bilsem onu alırdım. Huawei falan almazdım onu T50 almadan önce de biliyordum. Ama Asus profesyonel bir marka bence alınır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
motorola moto g kullanıyorum eşimde de dıscover var ikisi de güzel telefon. motorola moto g kitkat 4.4.4 güncellemesini aldı yapılan açıklamayla da android L günlencellemesini alacağı belirtildi. Yeni telefon alsam asus olurdu sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar asus zenfone 5'i aldım. Öncelikle şunu söylemeliyim telefon çok çok iyi General Mobile' ı olan arkadaşlar telefona bayıldılar. Tasarımı çok kaliteli duruyor, ekran görüntüsü çok iyi, kamerasıyla çok eğlenceli ve çok güzel çekimler yapılabiliyor (ön kamerası iyi değil), ısınma konusunda benim beklediğimden daha az ısınıyor hiç ısınmıyor değil, ama az ısınıyor, telefon çok hızlı işlemci güzel iş çıkarıyor ram'i 2 gb. bataryası sanırım 2 gün dayanabilir daha ilk şarjlarım kesin birşey söyleyemem. Bu testte de en iyi seçilmesi boşuna değil bence. Telefon BİLKOM güvencesiyle Türkiye'de (i-phone un dağıtıcısı),dışa aktardığı müzik sesi ortalama kalitede ama kulaklıkla harika ses veriyor... Özellikleri çok iyi. telefona her baktığımda adamlar yapmış yaa demekten alamıyorum kendimi :D

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar t50 ve zenfone 5 arasında kaldım. Zenfone 5 ağır basan taraf, bunlardan biri Android L (4.5) alır mı ?
Bir de zenfone ve t50'nin fiyatlarını tam olarak verebilecek var mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaşlar bu sorumu cevaplayanlara gerçekten çok teşekkür edecem çok yardımcı olur.

ÖNcelikle ben %50 ihtimal zenfone 4 alacağım (450 tl)

ama %50 ihtimalle de Discovery-T50-Zenfone 5 arasında kaldım.

Sizden istediğim bu telefonları uzun ömür-dayanıklılık-sağlamlık açısından karşılaştırmanız.

Bi telefonda en çok istediğim performans-uzun ömür-dayanıklılık.

Sizce hangisi bu özellikler bakımından daha iyi ?

En kısa içinde cevap verin lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son 5 gündür deli gibi piyasa araştırması yaptım ve sonuç olarak 600-800 tl arasında alınabilecek en iyi telefonun zenfone 5 olduğuna karar verdim. Gerek tasarımı, gerek markası ve alacağı güncellemelerle bunu hakediyor. Discovery'e T50'ye vereceğin parayı Asus fazlasıyla hakediyor. 2 gb ram ve intel işlemci mükemmel olmuş. Asus Zenfone 5 !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zenfone z5 android kaç sürümünü kullanıyor ve hangi firmanın garantisi altında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zenfone 5 hangi firmanın garantisi altında ve tavsiye dermisiniz 650-700 civarı bütçem var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asusun android sürümü şuanlık 4.3.

Benim asıl merak ettiğim şey sağlamlığı ve uzun ömürlü olup olmadığı

Bunu cevaplayabilen varmı? :confused1:

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hertürlü kullanım için hangisini almak gerekir asus 2 gb ram ama ram yiyen işletim sistemi diğeri 1 gb ram daha stabil işletim sistemi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Soruları cevaplayalim hemen

Selam arkadaşlar bu sorumu cevaplayanlara gerçekten çok teşekkür edecem çok yardımcı olur.

ÖNcelikle ben %50 ihtimal zenfone 4 alacağım (450 tl)

ama %50 ihtimalle de Discovery-T50-Zenfone 5 arasında kaldım.

Sizden istediğim bu telefonları uzun ömür-dayanıklılık-sağlamlık açısından karşılaştırmanız.

Bi telefonda en çok istediğim performans-uzun ömür-dayanıklılık.

Sizce hangisi bu özellikler bakımından daha iyi ?

En kısa içinde cevap verin lütfen.
Uzun ömürlü dayanıklı performansli bisey arıyorsan zenfone 5 almalisin

zenfone z5 android kaç sürümünü kullanıyor ve hangi firmanın garantisi altında
Android 4.3 kullaniyor 4.4 kitkat gelecek sanirim ya Asus Turkiye ya distribütör olmasi lazim garantisi iyi yani
zenfone 5 hangi firmanın garantisi altında ve tavsiye dermisiniz 650-700 civarı bütçem var.
Evet o fiyat segmentinde zenfone 5 tavsiye ederim

Asusun android sürümü şuanlık 4.3.

Benim asıl merak ettiğim şey sağlamlığı ve uzun ömürlü olup olmadığı

Bunu cevaplayabilen varmı? :confused1:

Akilli telefonlarin en uzun omurlusu 3 yil götürür zaten zenfone 5 i duzgun kullanimda uzun bir sure kullanabilirsiniz donanimi yeterli
hertürlü kullanım için hangisini almak gerekir asus 2 gb ram ama ram yiyen işletim sistemi diğeri 1 gb ram daha stabil işletim sistemi
Bahsettiginiz 1 gb ramli hangi telefon anlayamadim ama bütçeniz 650-700 ise zenfone 5 den baska cihaz tavsiye etmem

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
t50 iyidir 4g lte 150mbps benim param olsa alırdım.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Soruları cevaplayalim hemen

Uzun ömürlü dayanıklı performansli bisey arıyorsan zenfone 5 almalisin

Android 4.3 kullaniyor 4.4 kitkat gelecek sanirim ya Asus Turkiye ya distribütör olmasi lazim garantisi iyi yani

Evet o fiyat segmentinde zenfone 5 tavsiye ederim

Akilli telefonlarin en uzun omurlusu 3 yil götürür zaten zenfone 5 i duzgun kullanimda uzun bir sure kullanabilirsiniz donanimi yeterli

Bahsettiginiz 1 gb ramli hangi telefon anlayamadim ama bütçeniz 650-700 ise zenfone 5 den baska cihaz tavsiye etmem

pardon eksik yazmısıım 1 gb ram wp işletim sistemli lumia 1320 aynı ekrana sahip yakın güce sahip işlemciler falan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4G için 1GB internet paketleri asla yetmez, nereden baksanız 100 150 Mbps internet hızından bahsediyoruz, ve bu hız oldukça kota yiyecektir, tamam, çok hızlı ama rahat 6GB 8GB 10GB gibi internet paketleri almamız gerekiyor. Benim telefonum 3G'de (7.2 Mbps) 1GB yetişmiyor, sürekli kotayı geçiyorum ve hız düşüyor düşünün yani.

gencfener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4G için 1GB internet paketleri asla yetmez, nereden baksanız 100 150 Mbps internet hızından bahsediyoruz, ve bu hız oldukça kota yiyecektir, tamam, çok hızlı ama rahat 6GB 8GB 10GB gibi internet paketleri almamız gerekiyor. Benim telefonum 3G'de (7.2 Mbps) 1GB yetişmiyor, sürekli kotayı geçiyorum ve hız düşüyor düşünün yani.

ne kotası ya sen ne içtin ramdan bahsediyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eywallah kardeşim aklımdaki bütün soruları cevapladın allah razı olsun . Kesinlikle zenfone alacağım ama 4 mü 5 mi ona karar veremedim doğrusu :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eywallah kardeşim aklımdaki bütün soruları cevapladın allah razı olsun . Kesinlikle zenfone alacağım ama 4 mü 5 mi ona karar veremedim doğrusu :D
Zenfone 4 teknik ozellik bakimindan çok yetersiz 5 alman tavsiyemdir