Moto G İle Değişsem mi?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar bende şu an General mobile discovery 16gb var yaklaşık olarak 3 ay oldu alalı.700lira ya almıştım arkadaşa da dün hepsiburada.com dan Moto G aldık.Bana istersen değişebiliriz demişti.Bende zaten hem kısa şarj süresi ve güncellemeden dolayı biraz telden soğumuştum.Sadece bir günüm var sizce değişsemmi...

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kesinlikle değiş, güncelleme sıkıntısından kurtulursun ama maksimum 1 yıl ömrü kaldı. :D

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
düşünmeden değiş derim kardeş. yalnız arkadaşın değiştikten sonra olay çıkarabilir aranız bozulur kötü telefonu kakaladı der falan. ona göre davran :biggrin:

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
düşünmeden değiş derim kardeş. yalnız arkadaşın değiştikten sonra olay çıkarabilir aranız bozulur kötü telefonu kakaladı der falan. ona göre davran [emoji3]
O yönde bir sıkıntı yok[emoji1][emoji1][emoji1]arkadaş sadece telefonun tipi ve inceliği ile ilgileniyor

SilverMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Moto G birkaç adım önde.. Değişsen daha iyi olur bence.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değiş, en azından sürekli güncelleme alırsın Android L de gelecekti sanırım vuuhuu :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim kimseyi trollediğim falan yok. İşinize gelmeyen şeylere troll diyosunuz. :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Akşam akşam ne guldum kadrolu trole :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
650 lira civarında olan bi telefon bu kadar güncelleme almış daha da alacak bide gelmiş "1 yıl ömrü kaldı :D" diyip gülüyorsun. Neyin kafasını yaşıyon sen

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Benim tercihim discovery olurdu çünkü tasarım benim için önemli ve discovery çok daha iyi görünmekte. Zaten diğer özelliklerde de pek bir fark yok.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocam değişme :(

Discovery bölümünde yanliz bırakmayın beni :( :(

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler telefon geldiği an zaten paketten ben açtım güncelleme bahanesi ile :) Telefonu yarım saatlik kısa bir süre zarfında içini dışını öğrendim :) Eksilerini sırayla söylemem gerekirse micro sim kartı, kalın oluşu, rehber hangoustun aynısı olup karmaşık bir yapıya sahip, telin içi aşırı derecede sade oluşu(bu kadar sade olmaya gerek yok!! ) vede wifi çekim gücünün biraz kötü olması.Ve bu eksikler bana yetti arttı bile. Artı taraflarıda çokça bunu kabul ediyorum ama atdan inip eşeğe binmiş gibi olmakta istemem.Moto G hala sevdiğim beğendiğim bir ürün fakat Discovery dende vazgeçmeye hiç niyetim yok.Herkese tekrardan teşekkürler.