• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Merhaba üyedaşlarım :)

Selam , merhaba . Öncelikle benim adım Kürşat İstanbulda ikamet ediyorum.Yaşım 15 ( malesef ).Shift delete forumunu aylardır takip ediyorum fakat üye olmuyordum.Bugün kendi kendime üye olmalıyım dedim ve oldum :) İşte burdayım :) Herkeze merhaba iyi forumlar :) İnşallah önümüzdeki zamanlarda iyi vakit geçiririz sizin gibi üyelerle :)
tabii bende seninle iyi vakit geçirmeyi isterim ama niye maalesef 15 yazdın çok merak ediyorum :) Akıl yaşta değil baştadır. (bende burada yavaş yavaş büyüyorum işte oysaki yaşım 19 :) [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] )

Yok yok :D Gold Eagle işte Deagle'ı(CS'dekini kastediyon herhalde :P ) şimdi farkettim :D

Hemen cs anlamasaydın keşke :D gerçektede o silah var heralde :D

tabii bende seninle iyi vakit geçirmeyi isterim ama niye maalesef 15 yazdın çok merak ediyorum :) Akıl yaşta değil baştadır. (bende burada yavaş yavaş büyüyorum işte oysaki yaşım 19 :) @deatmania )

18 Yaşından sonrakiler daha fazla rabet görüyor :) Yani daha fazla takılıp dedikleri uygulanıyor. :) Tabikide öyle dakat o başın önem kazanabilmesi için yaşın ilerlermesi gerek. :)

Senin yaşında olabilmek için her şeyimi verebilirdim :) Hoş geldin :)

Al değişelim ruhlarımızı :D :) İstediğin yaş olsun öyle davran yeter :) Ama garip gaçabilir biraz :)

18 Yaşından sonrakiler daha fazla rabet görüyor :) Yani daha fazla takılıp dedikleri uygulanıyor. :) Tabikide öyle dakat o başın önem kazanabilmesi için yaşın ilerlermesi gerek. :)
öyle olsun bakalım. Kendi hiç bir zaman çok görme ama asla küçümseme...

:D sayın psikolog bey 5 yıldan beri xanax kullanmakdayım :D psikysatrım hala intihar etmeyi düşünüyormusun sorusuna evet dedikce dayıyıor xanax ı bana :D sizde bağımlımı oldum :D

kavga yok.adam üşenmemiş üye olup.insanlara yardım için konu açmış.iyi niyet yani.isterse 7 sınıf çocugu olsun.

:D sayın psikolog bey 5 yıldan beri xanax kullanmakdayım :D psikysatrım hala intihar etmeyi düşünüyormusun sorusuna evet dedikce dayıyıor xanax ı bana :D sizde bağımlımı oldum :D

Bağımlı oldunuz evet hatta bayağı 5 yıldan beri "uyuşturucu" içiyosan ciddi bir sorun vardır :D Kendini seviyorsan bırak şunu :) Psilologunda takmıyor heralde :) İntiharda etme sensiz neyaparız buralarda :D

Bağımlı oldunuz evet hatta bayağı 5 yıldan beri "uyuşturucu" içiyosan ciddi bir sorun vardır :D Kendini seviyorsan bırak şunu :) Psilologunda takmıyor heralde :) İntiharda etme sensiz neyaparız buralarda :D

yarısının yarısnı içiyorum ya :D kuş gözü kadar bişey zaten :D

hoşgeldin dostum bende yeni üye sayılırım senin gibi bir süre üye olmadan takılmıştım .d

hoşgeldin dostum bende yeni üye sayılırım senin gibi bir süre üye olmadan takılmıştım .d

Hoşbulduk :)

Yaş maş önemli değil ki :) Sen zaten adapte olmuşsun bi kaç günde :)

Opera kullanıyorum bilirsin anasayfasında benm bildiğim konuların etiketi var :) O değilde şimdi farkettim 2 mesaj ard arda attığım olmuş halbuki hiç öyle yapmamıştım. :huh: