Gold Eagle
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Estağfurillah![]()
Hoşbulduk Eagle
bu arada Deagle yazmayamı çalıştın yoksa bileremi Eagle yazdın
![]()
Yok yok

Estağfurillah![]()
Hoşbulduk Eagle
bu arada Deagle yazmayamı çalıştın yoksa bileremi Eagle yazdın
![]()
tabii bende seninle iyi vakit geçirmeyi isterim ama niye maalesef 15 yazdın çok merak ediyorumSelam , merhaba . Öncelikle benim adım Kürşat İstanbulda ikamet ediyorum.Yaşım 15 ( malesef ).Shift delete forumunu aylardır takip ediyorum fakat üye olmuyordum.Bugün kendi kendime üye olmalıyım dedim ve oldumİşte burdayım
Herkeze merhaba iyi forumlar
İnşallah önümüzdeki zamanlarda iyi vakit geçiririz sizin gibi üyelerle
![]()
Yok yokGold Eagle işte Deagle'ı(CS'dekini kastediyon herhalde
) şimdi farkettim
![]()
tabii bende seninle iyi vakit geçirmeyi isterim ama niye maalesef 15 yazdın çok merak ediyorumAkıl yaşta değil baştadır. (bende burada yavaş yavaş büyüyorum işte oysaki yaşım 19
@deatmania )
Senin yaşında olabilmek için her şeyimi verebilirdimHoş geldin
![]()
yaşın kaç millete akıl veriyosun 15 mi?
öyle olsun bakalım. Kendi hiç bir zaman çok görme ama asla küçümseme...18 Yaşından sonrakiler daha fazla rabet görüyorYani daha fazla takılıp dedikleri uygulanıyor.
Tabikide öyle dakat o başın önem kazanabilmesi için yaşın ilerlermesi gerek.
![]()
yaşın kaç millete akıl veriyosun 15 mi?
Peki teşekkürleröyle olsun bakalım. Kendi hiç bir zaman çok görme ama asla küçümseme...
kavga yok.adam üşenmemiş üye olup.insanlara yardım için konu açmış.iyi niyet yani.isterse 7 sınıf çocugu olsun.
sayın psikolog bey 5 yıldan beri xanax kullanmakdayım
psikysatrım hala intihar etmeyi düşünüyormusun sorusuna evet dedikce dayıyıor xanax ı bana
sizde bağımlımı oldum
![]()
Ne bilim o kadar da CS oynamam ama.Var var da o çöl kartalı ben altınHemen cs anlamasaydın keşkegerçektede o silah var heralde
![]()
Ne bilim o kadar da CS oynamam ama.Var var da o çöl kartalı ben altın
Bi de yaşdaşız herhalde![]()
Bağımlı oldunuz evet hatta bayağı 5 yıldan beri "uyuşturucu" içiyosan ciddi bir sorun vardırKendini seviyorsan bırak şunu
Psilologunda takmıyor heralde
İntiharda etme sensiz neyaparız buralarda
![]()
yarısının yarısnı içiyorum yakuş gözü kadar bişey zaten
![]()
Yaş maş önemli değil kiYaşdaş olmamıza rağmen foruma çok iyi adapte olmuşsun tebrik ediyorum![]()
hoşgeldin dostum bende yeni üye sayılırım senin gibi bir süre üye olmadan takılmıştım .d
Yaş maş önemli değil kiSen zaten adapte olmuşsun bi kaç günde
![]()