• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Merhaba demeden elveda

[video=youtube;XQ-6cgwxTqM]http://www.youtube.com/watch?v=XQ-6cgwxTqM[/video]

İnsani konular bölümü açılmasını mı istiyor acaba anlayamadım arkadaşı :P :D

Sen hangi robotu teknoloji forumlarında yazarken gördün arkadaş ne diyon sen ya?:D
Ayrıca niye teknolojik alet kullanıyon ki, mektup yazsaydın ya Troy'a.

Arkadaşlar pardon bi yanlışlık olmuş, google yeni bi bot üzerinde çalışıyor, onu denedik, konu açıp normal konuşabilen bir bot, yediniz hepinizde. (:

yaa bence arkadaşımız forumu iyice incelememiş. Teknoloji dışında çok konu var fıkra, gunun sözü, film-müzik paylasımı,haberler,hadi tanışalım bölümü bile var..
Arkadaşa ben insan değil miyim şarkısını armağan ediyorum :):)

Deli'nin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı olmuş :D

Konuyu açan arkadaş buraya ne kadar takıldı acaba?
hangi konularda ki tartışmaları ve kimleri tanıyor ki de böyle bir karar verebiliryor?
Madem beğenmedin başka forumlara git takıl arkadaş!!!

Nazım ben T 2000 metal sıvı alaşım modeliyim.. Gel senle insani konular konuşalım.. E çoluk çoçuk nasıl??..

Arkadaş pasif okuyucu imiş galiba... :D Biz yazıyoruz dumanımızdan otlanıyormuş :D
O değil de helal olsun yine de :) Boş boş fazla mesaj yazmamış... :D Ama yine de : "Daha karpuz kesecektik yahu.. Dur hele..." Teknolojinin "O"'sundan anlamayan arkadaş ne arar le forumda... Yolun açık olsun birader... Bak insani şiir de yazayım arkandan...

Dedi sizde insanlık ölmüş
Buraları duygusuz çölmüş
Teknolojinin gözü dönmüş
Merhaba demeden elveda

Nazım'dır takma adı
İnletti forumu feryadı
Kimse arkasından bakmadı
Merhaba demeden elveda

bu arkadaş şaşırmış galiba ben bu sitede insanlık vardiye duruyorum arada teknoloji haberleride veriyorlar tabi:D:D spordan yer kalırsa:D
sıkıntı yok düşünüyosak o halde insanız :D:D

Adam elveda dedi konu ise aldı başını gitti.. :D

Arkadaş ön yargılı davranmış tamam da sizde ki bu laf sokma çabası nedir onu anlayamadım ben, bazı sözlük ortamlarında olduğunu sanan arkadaşlara sözüm.

Bunu bana bırakın bana bırakın :)

Şair derki

İğnen anca sana batar için kapkara
Demlen,ol,dol bardağına cidden
Benden 2 dörtlük duyduğunda dertlen

'Bunu' nedir ayrıca nasıl bir yakıştırmadır ?