Merhaba demeden elveda

muratbey82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site de herşey var da İnsan unsuru yok, sanki Teknoleji Robot sitesi.. ben insani hiç bi konu göremediğim için burada olmamın bi anlamı olmadığına inanarak Ayrılıyorum..
Sizler ROBOTLAŞMIŞSINIZ da farkına dahi varamıyorsunuz YAZIK.

sanki mezar taşına yazıyor ... Cehennemde görüşürüz diye...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
site de herşey var da İnsan unsuru yok, sanki Teknoleji Robot sitesi.. ben insani hiç bi konu göremediğim için burada olmamın bi anlamı olmadığına inanarak Ayrılıyorum..

Boş adamsınız ama bunun dışında bir mesaj ile foruma kattığınız hit için sizi tebrik ederim... Forumun seviyesi sizi fazlasıyla aşıyorsa bu bizim değil sizin sorununuz...

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar kendimi feda ediyorum ve konuyu burda kapatıyorum gizli mod olarak bu konuda dahada yorum yapmam:D:D davos gibi oldu aynı.:D

pricefly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gel bi forumu gör önce bi tanışmaya çalış ...
Biraz eğlen sonra göreceksin ki sdn olmadan Günün geçmiyor :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
arkadaş bir yazmış pir yazmış..
e madem teknolejik! şeylerle alakan yok sevmiyorsun niye sevenleri eleştiriyorsun? Bu site Teknoloji sitesi.. üstüne üstük herşeyde var.. Yani buranın ne olduğunu sandında bu kadar hayal kırıklığına uğradın.. Manava gidip neden don gömlek satmıonuz, herkez bitkisel hayatta,marul gibisiniz demeye bir olmuş..

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sabri reyiz şunu uzaya şutla ya :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu forumda şu konu 7 sayfa olmuşsa bana bu forum pek de teknolojiyle alakalı gibi gelmedi. Bir daha düşün derim, burada ömrünü laklakla geçirebilecek çok leylek var. :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

Aşk olsun ya, kim robotlaşmış ? he pc başında oturmak robotlaşmak ise haklısın, sürekli elektronik dünya içerisinde boğulmuş durumdayız.. Ama robotlaştığımı düşünmüyorum...

Sadece yaşamaya çalışıyoruz... ama yaşamaya çalışırkende robotlaşıyoruz haklısın...

İşe git yemege çık,eve gel, uyu, kalk, işe git, yemek ye... vs. vs.....

Dostum sıcak dostlukların bulunduğu ortamı öyle aniden terk etmek olmaz.. sen bu yazdığın konuyu bir daha ne zaman okursun bilemem ama, burası gibide zor bulursun ;)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bu konuyu bu karikatür iyi anlatıyor bence :P

nabiz-90.jpg

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
sevgilisiyle veyahut eşiyle tartışmıştır da kızgınlıkla demiştir bu sözleri belki :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Saygısızlık etme kafi.

Saygı nedir?? madem çok saygı çerçevesinde olunmasını istiyorsun diğer yazılanlara bakarsın dostum ve bana kalkıpta saygısızlık etme kafi diye bilme yetisine nasıl sahipsin ???

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:) gelen entryler süper :) ayrıca eğer insani bir yaklaşımda bulunsaydın bizlerde insani olarak sana cevap verirdik şimdi elveda diyebilirsin

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Karikatür uçmuş yav :D Buydu.

5vvdj.jpg

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
teknoloji hastalarının forumu burası . sen kanser hastalarının forumlarını dolaş . burayı beğenmesin tabi teknolojiden anlamazsan

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Zaten yanlış adrese gelmiş o. Eğer bir teknoloji sitesi arıyor olsaydı, buranın doğru adres olduğunu hemen anlardı :) Bu foruma çamur atsan da izi kalmaz.

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir. (Mevlana) ;)

Brix

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Saygı nedir?? madem çok saygı çerçevesinde olunmasını istiyorsun diğer yazılanlara bakarsın dostum ve bana kalkıpta saygısızlık etme kafi diye bilme yetisine nasıl sahipsin ???

Ben gerekli konuşmayı yaptım sözü fazla uzatmak istemiyorum, konuyu açan arkadaş zaten hata yaptığının farkına varmıştır bence, çünkü bahsettiği şeyler saçma gerçekten.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Facebook vatandaşı galiba :mrgreen: İnsanlık facebook'taki şeyler değildir :DAcaba bu yorumu 10 yere yapıştır çömelerek otur bak kimi görecen tarzı zeka yaşı -10 seviyesinde birşey bulmayımı umduyduki :mrgreen:

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu konu niye hala silinmemiş şuan onu merak ediyorum :S

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Gelecek nesillere bi yararı olur diye duruyor sanırım :D

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31

Yok, sonra arkadaşlar duyguyu, insanlığı gazetelerde buluyor. Burada kalsın forumun duygusallık katsayısı artsın.

--- Mesaj Güncellendi ---

teknoloji hastalarının forumu burası . sen kanser hastalarının forumlarını dolaş . burayı beğenmesin tabi teknolojiden anlamazsan

kanser hastalarının forumları demek pek hoş olmamış ;) Aman ;)

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güle Güle,bilgisayar hakkında başın derde girdiği zaman hiç çekinme ziyaretçi olarak faydalan olurmu robotlar yardım eder sana anladın sen onu :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gidicem gidicem dedi inanmadınız bak gördünüzmü şimdi?

Hastayim-Dedim-Dedim-%C4%B0nanmadiniz-Ne-Oldu-Simdi.jpg