osman fatih gümüş
Öğrenci
Selamın aleyküm arkadaslar. Bir kaç hafta içinde medineye gidecegim gitmişkende iphone x almayı düşünüyorum daha önce oradan alısveriş yapmıs olan varmı? En güvenilir nerden alabilirim yada app store var mı orada?
Bana verirmisin numarasınıMedine değilde mekkeden çok telefon aldım daha yeni abim x aldı orda bi arkadaşı var telefoncu eğer lazımsa özele gel numarasını vereyim bi konuş işini görür belki.
Bende alabilirim numarasınıMedine değilde mekkeden çok telefon aldım daha yeni abim x aldı orda bi arkadaşı var telefoncu eğer lazımsa özele gel numarasını vereyim bi konuş işini görür belki.
En son 64 lük 4000-4200 tl civarıydı değişmediyse eğerfiyatı ne oluyor orda?
En son 64 lük 4000-4200 tl civarıydı değişmediyse eğerfiyatı ne oluyor orda?
Bundan sonra iphone x tasarımını devam ettirecek gibi gözüküyo apple donanm olarak hemen hemen aynı olsalarda sırf tasarım için bile geçilir benim görüşümiphone 8 plus kullanıyorum satıp oradan x almak mantıklımı sizce?
Iyi günler annemler 2 hafta sonra umreye gidecekler de o bahsettiğiniz kişinin telefon numarasını bana da verebilirmisiniz annemler irtibata geçmek isterler onlarda telefon almak istiyorlar oradanMedine değilde mekkeden çok telefon aldım daha yeni abim x aldı orda bi arkadaşı var telefoncu eğer lazımsa özele gel numarasını vereyim bi konuş işini görür belki.
Annemler 2 hafta sonra umreye gidecekler de o bahsettiğiniz kişinin telefon numarasını bana da verebilirmisiniz annemler irtibata geçmek isterler onlarda telefon almak istiyorlar oradan.Medine değilde mekkeden çok telefon aldım daha yeni abim x aldı orda bi arkadaşı var telefoncu eğer lazımsa özele gel numarasını vereyim bi konuş işini görür belki.