- Reaksiyon puanı
- 5,640
Konu başlığından da belli yorumlarınızı bekliyorum.
Bunu bende anlamıyorum.Maskeyi hiç takmayan var,takıpta çene altına atan var.Virüs yememek için maskeyi burnunu ve yüzünü kaplayacak şekilde takmam lazım.Vakalar böyle insanlar yüzünden maalesef artıyor.Konu başlığından da belli yorumlarınızı bekliyorum.
Umrunda olmalı yoksa bu kişiler bizim de hasta olmamıza sebep olabilirler bu gerçeği unutmamak gerekiyor.Kimin nasıl taktığı hiç umrumda değil şahsen.
Yoo keyfi takmıyorum ben.Maske takmamayi marifet zannediyorlar.
Ona zaten kimse bir şey demez diye düşünüyorumMaskeyi ben ancak su içtiğimde ya da bir şey yediğimde çeneme indiriyorum o da bir zahmet indiriyim yani.
Ona zaten kimse bir şey demez diye düşünüyorum
Güzelmiş. Ben klasik olan ‘maskeyle nasıl su içebilirim’ derdim.Diyemez zaten. Elimde su varken polis maskemi takmami soylese, once sen bir uygulamali ic maskeyle beraber, sonra dusunuruz diyecegim.
Niye takmıyosun pekiYoo keyfi takmıyorum ben.
Niye takmıyosun peki
Benim işim insanlarla iç içe olan birşey olmadığı için kullanma gereği duymuyorum. Ev, fırın, ofis 3 lemi içindeyim. Haftada 1 belki market. Bu maske denen bezin koruduğuna da yarıda inanmıyorum. En az 50 şehirde maske takma yasağı gelmeden önce de aynı sayıda vaka vardı şuanda aynı sayıda vaka var. Filitre olmayan maske neyi korusun. Basit vir test yapın isterseniz, 1 kişi üzerine parfüm sıksın ağır basan kokulu bir parfüm sonra siz maske takıp karşı karşıya yürüyün, kişi size gelirken siz de ona doğru yürüyün ve birbirinizin yanından geçin. Bu esnada siz o örgünün kokusunu alıyorsanız hadi geçmiş olsun, maskenin koruyuculuğu yoktur. Bana göre en basit deneydir.Niye takmıyosun peki
Konu başlığından da belli yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam korumuyorda en maliyetsizi bez maske.Benim işim insanlarla iç içe olan birşey olmadığı için kullanma gereği duymuyorum. Ev, fırın, ofis 3 lemi içindeyim. Haftada 1 belki market. Bu maske denen bezin koruduğuna da yarıda inanmıyorum. En az 50 şehirde maske takma yasağı gelmeden önce de aynı sayıda vaka vardı şuanda aynı sayıda vaka var. Filitre olmayan maske neyi korusun. Basit vir test yapın isterseniz, 1 kişi üzerine parfüm sıksın ağır basan kokulu bir parfüm sonra siz maske takıp karşı karşıya yürüyün, kişi size gelirken siz de ona doğru yürüyün ve birbirinizin yanından geçin. Bu esnada siz o örgünün kokusunu alıyorsanız hadi geçmiş olsun, maskenin koruyuculuğu yoktur. Bana göre en basit deneydir.
Belki corona'dan değil gripten, farklı hastalıklardan koruyacak?Hocam korumuyorda en maliyetsizi bez maske.
Napsin devlet n95 maske takma zorunluluğu mu getirsin
Koronadan korumayan maske diğer hastalıklardan nasıl koruyacak?Belki corona'dan değil gripten, farklı hastalıklardan koruyacak?
İlk önce tim işletmelerin senet Çek ve diğer ödemelerini dondursun, tüm ülkeyi eskiden nüfus sayımında nasıl evlere kapatıyordu aynı şekil kapatsın temel ihtiyaçlarını evlere teslim etsin bakın bakalım 1 ay sonra vaka kakıyor mu görelim.Hocam korumuyorda en maliyetsizi bez maske.
Napsin devlet n95 maske takma zorunluluğu mu getirsin
Bazı noktalarda katılıyorum.Kimin nasıl taktığı hiç umrumda değil şahsen. Gebersinler. Acıyacak, iyiliğini isteyecek bir insanlık yok bence. Ne yalan söyleyim şu virüs muhabbetinin ilk zamanlarında felaket senaryoları konuşulurken biraz ümitlenmiştim. Milyonlarca insan ölürde dünya kaynakları bi nefes alır diye. Ama maalesef bir kişi ölse on kişi doğuyor anasını sattığımın dünyasında. Nüfusun azalması lazım.
Hayır hayır hayır. O deney işe yaramaz. Parfüm gibi organik bileşikleri/kokuları normal maske koruyamaz. Maskeler partikülleri koruyor. Organik bileşikler,aşırı küçük olduğu için filtreden direk geçer.Benim işim insanlarla iç içe olan birşey olmadığı için kullanma gereği duymuyorum. Ev, fırın, ofis 3 lemi içindeyim. Haftada 1 belki market. Bu maske denen bezin koruduğuna da yarıda inanmıyorum. En az 50 şehirde maske takma yasağı gelmeden önce de aynı sayıda vaka vardı şuanda aynı sayıda vaka var. Filitre olmayan maske neyi korusun. Basit vir test yapın isterseniz, 1 kişi üzerine parfüm sıksın ağır basan kokulu bir parfüm sonra siz maske takıp karşı karşıya yürüyün, kişi size gelirken siz de ona doğru yürüyün ve birbirinizin yanından geçin. Bu esnada siz o örgünün kokusunu alıyorsanız hadi geçmiş olsun, maskenin koruyuculuğu yoktur. Bana göre en basit deneydir.