Masaüstüm kilitleniyor

Exanting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

konuyu araştırdım fakat bulamadım. verildi ise özür dilerim. sorunum şu. windows vista kurdum kendi sistemime, bir kaç gün normal çalıştı ama ondan sonra internet explorer dan sayfa açtığımda masaüstündeki tüm simgeler kilitleniyor. ama örnek firefox ya da başka bir tarayıcı ile internete çıkmak istediğimde sorun olmuyor. sizce sorun ne olabilir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Kısaca format at.Wndows 7 kur

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Görev Yönetisini Aç / İşlemler / explorer.exe'yi sonLandır

Sonra uygulamalar / yeni görev / explorer / enterla düzelir

fakat her zaman yapmak zorunda kalırsın en iyisi format windows 7 kur

Exanting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görev Yönetisini Aç / İşlemler / explorer.exe'yi sonLandır

Sonra uygulamalar / yeni görev / explorer / enterla düzelir

fakat her zaman yapmak zorunda kalırsın en iyisi format windows 7 kur

Evet onu yapıyorum zaten ama bir yerden sonra sıkıyor bu durum. sanırım format atacağım yine :) Windows 7 yükseltmesi bekliyorum casper nirvana almıştım ordan bekliyorum teşekkürler.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bekleme yükseltmeyi fln zaten sana düşük bir sürüm vericekler home basic kullanıyosan home basic home premium sa home premium bence internettten indir ama lisans senin için önemliyse bekle windows 7 yükseltmeyi

Exanting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lisans önemlidir ya benim için. O kadar para verdik 2. laptop umu aldım beklemeye değer sanırım herkes windows 7 diyor :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
lisans önemlidir ya benim için. O kadar para verdik 2. laptop umu aldım beklemeye değer sanırım herkes windows 7 diyor :)
Doğru orjinal lisans varken cracke ne gerek var acaba senin şu an kullanığın vista sürümü hangisi?

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bende explorer.exe hatası vardı açılırken hata veriordu buraya yazdım ve bana bi dosya yolladılar sorunum halloldu mail adresini yazarsan mesajla yollaya bilirim