Mandriva İnternet Sorunu

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar dün deneme amaçlı olarak Windows 7 kurulu olan sitemimin yanına Mandriva kurdum. Kurulumda hiçbir problemle karşılaşmadım. Fakat internete bağlanmak istediğimde bir sorunla karşılaştım. Maalesef wireless'ı görmedi bilgisayar. Sanırım bilgisayarımın wireless kartı broadcom olduğundan kaynaklanıyor. Yardımcı olmanızı bekliyorum...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
terminale,
Kod:
lspci -v
yazar mısın? markası neymiş net olarak öğrenelim ;)

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sanırım Intel Corporation PRO/Wireless 5100 AGN

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Intel'in sitesinde sürücünü buldum sanırım.

Burada sürücüler var: http://www.intel.com/support/wireless/sb/cs-006408.htm

Ama seninki desteklenmiyormuş. :(

Başka bir şey buldum, öncelikle sanırım 5100 için bir sürücü henüz yazılmamış Linux'ta ama biri şimdi yazacaklarımı denemiş, olmamış.

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler. Intel'in sitesine bende baktım ve maalesef desteklenmediğini gördüm. Sanırım şu an için yapacak birşey yok :(

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar dün deneme amaçlı olarak Windows 7 kurulu olan sitemimin yanına Mandriva kurdum. Kurulumda hiçbir problemle karşılaşmadım. Fakat internete bağlanmak istediğimde bir sorunla karşılaştım. Maalesef wireless'ı görmedi bilgisayar. Sanırım bilgisayarımın wireless kartı broadcom olduğundan kaynaklanıyor. Yardımcı olmanızı bekliyorum...

Mandriva Türkiye forumuna üye olursan yusufsan21;tarakbumba ve diğer arkadaşlar san kısa sürede yardım ederler...():thumbup1::thumbup1:
http://forum.mandrivaturkiye.com
İyi çalışmalar..

Linuxa yeni başlayanlara tavsiye:
Kullandığınız dağıtımın forumunda araştırma yapmanız her zaman yararınıza olacaktır...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
linux forumlarında gördügünüz ve olumlu sonuc aldıgınız bilgileri burda da paylaşın :D