vazgeçicem herhaldebaşaralı bir şekilde kuruyorum ama hep gri ekran hatası veriyor
![]()
resmını cekermısın bakalım bı cozum onerısınde bulunabılırler belkım

vazgeçicem herhaldebaşaralı bir şekilde kuruyorum ama hep gri ekran hatası veriyor
![]()
Evimdeki AMD işlemcili bilgisayara aylar süren denemelerime rağmen kurmayı başaramadım.
Ancak şirketteki INTEL bilgisayarıma CD'yi taktım, şaşırtıcı bir şekilde hiçbir hata almadan çok rahat bir şekilde kuruldu.
Tüm güncellemeleri de sorunsuz yaptım. 10.6.6 oldum. AppStore'u kullanabiliyorum.
Seskartı, OnBoard LAN vs. sorunsuz tanıdı...
Benim tek sorunum Philips 17" LCD kullanıyorum anca Ekran çözünürlüğü sadece 1024*768 ve değiştiremiyorum. Driver vs bulunabiliyor mu....
öffff ya bu iatkos bana kısmet değil herhaldeuphuck mesaj atatmıyorum çünkü aktivasyon mailim gelmedi off ya
![]()
Bugün sırf WiFi için gittim Edimax-EW7711UMn aldım![]()
Merhabalar arkadaşım ben bişey sormak istiyorum iatkos imajını usb belleğe nasıl yüklediğini merak ettim ben denedim de olmadı görüyo F8 modunda ancak tıkladığımda öylece kalıyo ben AnyToISO programını kullandım ve iso dosyasının tümünü Flash belleğe attım sonuç beklediğim gibi olmadı ama yardımcı olurmusun teşekkürler...![]()
selamlar amd islemcili pc ye nasıl kurucaz snow leopard ı bırde ben yenıden pc topluyacam intel olucak ne tür parcalar almam lazım yanlız 6 yada 8 gb ram olucak üzerinde yardımcı olursanız cok sevınırım kolay gelsın
![]()
merhaba muratweb bişey var sorun problem çıktım dvd koydum sonra bu trafik levha gösterdi nasıl yapacak! bana yardim et![]()
Ama Bir Sorun Var.
Ekran Kartım Nedeniyle 1280x768 Çözünürlüğü var sadece.
Lütfen Yardım Edin.
selamlar kurulumu yaptım ama dual boot olmuyo EasyBCD 2.0 kullandım mac ı ekledim ama direk kurulu olan xp yi açıyor yardım edebilcek varmı teşekkürler...![]()
Bu konuya bir göz atın isterseniz. Belki çözüm olabilir : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=190586
Linke bakıyordum Yeniledim. Sayfa birdaha açılmadı neden acaba?
Sayfa şuan açılıyor bende . Çerezleri silip tekrardan girmeyi deneyin isterseniz.
evet sayfa geldi ancak linklerin benim için olanları girmiyor.
Şöyle Diyor;
Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.
Sonra Giriş Yapıyorum.
Hala Aynı Yazı Duruyor
Link : http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=132491Finally, after searching for months I can now get 1900x1200 resolution
on an ATI 3450 (device id 95c5) on OSX.
Arkadaşlar selamlar ben kurulum dahil herşeyi hallettim yanlız ekran kartını yüklerken istemeden çözünürlüğü yükselttim ve ekran karrdı geri getiremedim safe mod da açılıyo yanlız eski haline nerden getirceğimi bulamadım yardımcı olurmusunuz Teşekkürler...
Evet Usb Bellekle Kurabiliyorsun