ommerk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Polisin sadece söylencek bu mu var.
Bayram sonrası harçlık isteyenlerde cabası...
Bayram sonrası harçlık isteyenlerde cabası...
Ona polis diye öncelik tanıyan kuyruktakilerde suçlu bence niye kimse ses çıkarmadı
biz de insanız herhalde anlıyoruz yani hastanın halinden... ben doktor odalarına bodoslama dalıyor olabilrim belki hiç bir zaman da hastayı bırak benle ilgilen demedim... ben bir doktor olacağıma göre hastam için varım ... nerde nasıl davranılacağını gayet iyi biliyorum...
istediğini söle haksızlık de hak deme ne dersen de... ama istisnalar olabilse de insanlar yetkilerini kullanmaya bayılır... bu polis olabilr yada doktor hiç farketmez...
doktor olmaya bile gerek yok... hastanede çalışan bir hizmetliyi tanımak bile erkenden sıra alabilmenize sebep olmuyor mu
kabul ediyorum ben doğru olmadığını hem de sonuna kadar ilk sayfalardaki iyi bir şey demem işin şakasıydı... doğru olmadığını bile bile kullanıyorum ben..
ama şöyle de bir şey var ki türkiyenin neresine gidersen git doktor doktorun kardeşidir hükmü geçerlidir. bu bir kural gibi bir şey aslında. sen tanımadığın bir özel hekime git doktor olduğunu söyle belki muayene ücreti bile almaz... kanunlarla korunan bir şey olmayabilr ama tıp etiğinde bu vardır (bize dönem 1 deyken deontoloji dersnde öğretmişlerdi)