Lütfen Bana Akıl Verin

By_Prens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi de sen bu yüreği nerden aldın derse sdn yi aman tarif etme hakkı abi senin yüzünden dayak yemesin :D:D:D düşünsenize bi de o abi de sdn üyesimiş:D

Hayır Bu sefer harbiden Mıhlar Beni..

---------- saat 18:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:58 eklenmişti ----------

sen dayak yedikten sonrasını düşün elde var 1 nasılsa :D

Vallaha Azbiraz Dayak Yemeyiz ama aslında benim bu kızın abisini kavgada yenebilicek bir arkadaşım var onumu devreye soksam acaba..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
kimseyi karıştırma başka alt tarafı dayak yiyeceksin azcık ağrıyacak eğer kendin gidip konuşup hiç bir şey yapmadan dayak yersen gurur falan da kırılmaz belkide abisinin takdirini kazanırsın :D

By_Prens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimseyi karıştırma başka alt tarafı dayak yiyeceksin azcık ağrıyacak eğer kendin gidip konuşup hiç bir şey yapmadan dayak yersen gurur falan da kırılmaz belkide abisinin takdirini kazanırsın :D

Evet Doğru Belkide Takdirini kazanırım Benim Meselem Bu tek gidicem..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Vallaha Azbiraz Dayak Yemeyiz ama aslında benim bu kızın abisini kavgada yenebilicek bir arkadaşım var onumu devreye soksam acaba..
Kavgada yenebilecek arkadaş mı ? Valla ben o arkadaşının yerinde olsam kızın abisiyle bir olurum :devil2: Bunları yazanda 15 yaşında birisi ya bırak arkadaşım bu işleri :thumbdown: Çok merak ediyosan söyliyim buraya böyle konu açtıysan ne yapmalıyım diye kavgaya kalbin dayanmaz senin benden söylemesi :D
geceleri nutella ekmek ye

Bu süpermiş kesin sonuç verir gibi duruyor :wub::D

back to kacakci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Delikanlıca öneri dayak ye merak etme kızın gözünde yükselirsin abisi napcak öldürecek mi?

haaa bu arada incirle suda iç bagırsakları calıstırır

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
By_Prens kız meselelerini sanal ortamda yaşa... Bütün yaşıtların böyle yapıyor. Bu arada abiyi merak ettim şimdi, kulağından tutup hayırdır diyesim geldi :)

oxytacin

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kızla ne yapacaksınızki çıkmayında arkadaş olun aynı şeyleri yaşayacaksınız o yaşta çıkınca en fazla elele tutuşursunuz yaz ayalarına denk gelir oda hiç tavsiye etmem...

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tek parça halinde kalmak istiyorsan bırak kızı :)

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kızın eski çıktığı peşimde
Bırak dayak yeme boşu boşuna sen dayak yersin kız 1 hafta sonra başkasını bulur. Yok ben ayrılmam dersen ya kavgayı kazanacan ya dayak yiyip kızı :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
önceki yazdıklarımı hep senin gözünden söyledim şimdi bir de kendi yorumumu yapayım.Ya bırak kız işini anca kafanı yorarsın.Kontörlerini yersin kendini kasarsın hayatını kısıtlarsın.Boş işler bunlar bence.Gel herkesler arkadaş ol sevil saysınlar seni ağır ol azcıkta :D.2-3 sene sonra biriken karizmayla istemediğin akdar kız arkadaşın olur o zaman yaşarsın.He biliyorum diyeceksin "ne anlar bu öküzler bizimkisi başka" haklısında azcık canın sıkılsın yakın bir arkadaşını kaybet üstüne bide dayak ye sonra güçsüz ama aşık rolü yap.Olmaz la olmaz :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
15 yasında bu ne acele ya bız evde kaldık :)