Lisanslı KAV 2011'im var bunu 2013'e Yükseltebilir miyiz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Garavel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Garavel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yılın ilk başlarında Asus Maximus IV GENE-Z almıştım ve içinden KAV 2011 çıktı.
Yükseltebilir miyiz bunu acaba?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynı lisans koduyla kullanabilirsin evet. para ödemeye gerek yok. daha önce de bir çok kez yaptım. aynısını nortonda da yapabilirsiniz.

Garavel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı lisans koduyla kullanabilirsin evet. para ödemeye gerek yok. daha önce de bir çok kez yaptım. aynısını nortonda da yapabilirsiniz.
Adım adım anlatabilir misiniz zahmet olcak ama?
bir kaç yöntem denedim yapamadım da.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eskisini silmeden üzerine yenisini yüklersen hiç bir şey yapmadan eski kodu yeni sürüm ile devam edebilirsin.

veya kav/kis2011 i kaldırdıysan kullandığın serial'i yeni sürüm kaspersky'ı sıfırdan yüklediğin zaman aktivasyon ekranında girersen yine aktivasyonu yapılıp kullanılabilecek hale gelecektir.

Garavel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskisini silmeden üzerine yenisini yüklersen hiç bir şey yapmadan eski kodu yeni sürüm ile devam edebilirsin.

veya kav/kis2011 i kaldırdıysan kullandığın serial'i yeni sürüm kaspersky'ı sıfırdan yüklediğin zaman aktivasyon ekranında girersen yine aktivasyonu yapılıp kullanılabilecek hale gelecektir.
yenisini kurdum ama 30günlük deneme lisansı verdi bana :/

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tamam o zaman lisansın oraya tıkla ve yenile de, ürün kodum var mı ne öyle bir yazı olması lazım. ona tıkla ve var olan seri numaranı oraya gir ?

bu arada üzerine yüklediğin zaman aktarılmadığına göre senin lisansın biraz daha farklı. bilgisayarın içinden gelen sürüm olduğu için böyle olmuş olabilir.