Linuxtan Windows 10 a geçiş- kurulumu yapmak

| deleted |

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Başına sudo eklemeyi unutmuşum şimdi düzenledim. Ayrıca ismini tam doğru yazdım mı emin değilim. Terminale yazarken bir daha kontrol edin. Ayrıca dosya İndirilenler klasöründe ise cd İndirilenler yazın.

jinnonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Başına sudo eklemeyi unutmuşum şimdi düzenledim. Ayrıca ismini tam doğru yazdım mı emin değilim. Terminale yazarken bir daha kontrol edin. Ayrıca dosya İndirilenler klasöründe ise cd İndirilenler yazın.
yazdırdım videoyu izleyerek ama onu bir yere aktarmam gerekiyormuş ıso dosyasıyla orayı göstermedi

jinnonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Ventoy etiketi olan kısıma atmalısınız.
ventoy etiketi dedğiniz
aaaa.png

jinnonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Terminali dosyanın indiği konumda açmalısınız.
evet önce ventoy zip dosyasını çıkardım sonra normal ventoy doyasını açığ iççinde açtım terminali . Usb biçimlendi . usb taktığımda ventoy diye gözüküyor ama açamıyorum onu ve windows 10 u üstüne getirince koyalanmıyor ya da taşınmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ventoy sanırsam bir bölüm açmamış. Direkt olarak USB'ye atmayın deneyin şimdilik. Boot etmezse web Ventoy ile deneyelim.
windows 10 u kopyala yapıp ventoy ile bağla ve çıkart mı yapayım ya da bağla mı

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

jinnonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27

Şu iki linkteki dosyadan ilk önce "libwxgtk3.0-0v5_3.0.4+dfsg-3_amd64" adlı paketi daha sonra da WoeUSB'yi kurarak Windows imaj dosyasını USB belleğinize yazdırabilirsiniz.
iki dosyayı indirdim , woeusb daha önceden inikti . Şimdi ne yapmam gerek

jinnonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27