Snow.65
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba arkadaşlar ve SDN forum ekibi. Ben Windows 8.1 bilgisayarımı Windows 10 yapmaya çalışıyorum ama her seferinde "Windows 10 yüklemesi başarısız oldu." şeklinde hata veriyor. Bilgisayarım Windows 10'da çalıştırabiliyor her yerde aradım ama çözümünü bulamadım. Çözüm olarak çoğu yerde temiz kurulum yapın yazıyordu ama önemli bazı dosyalarım var. Bir kısmını Drive'a yükledim ama kalanı çok fazla olduğu için yükleyemiyorum. Öncelikle MediaCreationTool ile ISO oluşturup ISO'ya çift tıkladım sonrasındada setup.exe dosyasına çift tıkladım. Gereken işlemleri yaptıktan sonra en son aşamada hata veriyordu. Sonrasında Rufus ile ISO'yu USB'ye taşıdım. Ordan denedim yine aynı hatayı verdi. Sonra USB Boot ile setup ekranından Yükselt'i seçince de "Windows'unuzu normal bir şekilde başlattıktan sonra orda setup dosyasını açın" şeklinde bir mesajla karşılaştım. Temiz kurulum yapmak istemiyorum ama yapmak zorundaysam dosyalarımı bir şekilde yedekleyip yapıcam ama yinede temiz kurulum yapmadan bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim
.
Intel Core i5
Intel HD Graphics 4000
8GB RAM
SSD

Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sistemim :Merhaba arkadaşlar ve SDN forum ekibi. Ben Windows 8.1 bilgisayarımı Windows 10 yapmaya çalışıyorum ama her seferinde "Windows 10 yüklemesi başarısız oldu." şeklinde hata veriyor. Bilgisayarım Windows 10'da çalıştırabiliyor her yerde aradım ama çözümünü bulamadım. Çözüm olarak çoğu yerde temiz kurulum yapın yazıyordu ama önemli bazı dosyalarım var. Bir kısmını Drive'a yükledim ama kalanı çok fazla olduğu için yükleyemiyorum. Öncelikle MediaCreationTool ile ISO oluşturup ISO'ya çift tıkladım sonrasındada setup.exe dosyasına çift tıkladım. Gereken işlemleri yaptıktan sonra en son aşamada hata veriyordu. Sonrasında Rufus ile ISO'yu USB'ye taşıdım. Ordan denedim yine aynı hatayı verdi. Sonra USB Boot ile setup ekranından Yükselt'i seçince de "Windows'unuzu normal bir şekilde başlattıktan sonra orda setup dosyasını açın" şeklinde bir mesajla karşılaştım. Temiz kurulum yapmak istemiyorum ama yapmak zorundaysam dosyalarımı bir şekilde yedekleyip yapıcam ama yinede temiz kurulum yapmadan bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
Intel Core i5
Intel HD Graphics 4000
8GB RAM
SSD
Pardon HD Graphics 4600 olucaktı.Merhaba arkadaşlar ve SDN forum ekibi. Ben Windows 8.1 bilgisayarımı Windows 10 yapmaya çalışıyorum ama her seferinde "Windows 10 yüklemesi başarısız oldu." şeklinde hata veriyor. Bilgisayarım Windows 10'da çalıştırabiliyor her yerde aradım ama çözümünü bulamadım. Çözüm olarak çoğu yerde temiz kurulum yapın yazıyordu ama önemli bazı dosyalarım var. Bir kısmını Drive'a yükledim ama kalanı çok fazla olduğu için yükleyemiyorum. Öncelikle MediaCreationTool ile ISO oluşturup ISO'ya çift tıkladım sonrasındada setup.exe dosyasına çift tıkladım. Gereken işlemleri yaptıktan sonra en son aşamada hata veriyordu. Sonrasında Rufus ile ISO'yu USB'ye taşıdım. Ordan denedim yine aynı hatayı verdi. Sonra USB Boot ile setup ekranından Yükselt'i seçince de "Windows'unuzu normal bir şekilde başlattıktan sonra orda setup dosyasını açın" şeklinde bir mesajla karşılaştım. Temiz kurulum yapmak istemiyorum ama yapmak zorundaysam dosyalarımı bir şekilde yedekleyip yapıcam ama yinede temiz kurulum yapmadan bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim.
Bu arada sistemim :
Intel Core i5
Intel HD Graphics 4000
8GB RAM
SSD
Son düzenleme: