HapS
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 63
Valla haps şimdi anlatsam yarısını anlamazsın, sen makinanında 30 tane sanal sistem kurup bunları birbirine ağda gösterip, sonra da sistemin kararlılığını denemek durumunda kaldın mı? hiç sanmıyorum..
Ben windows'ta denedim ramim yetmedi, ama linux'ta neler neler oldu hörmen lazım. Neyse sen de okuyup kendini geliştirmeye çalışan bir arkadaşımızsın, ama bu sana son cevabım, çünkü sen sadece inat uğruna birşeyler yazıyorsun, sana harcıyacak vaktim yok kusura bakma, daha önceden de dediğim gibi öğrenmek isteyen arkadaşlar için birşeyler yazmaya çalışacağım bundan sonra, artık elimizden gelidiği kadar...
---------- saat 00:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:38 eklenmişti ----------
=) işte sadece kurdun birer kere açtın kapattın. Sen şimdi o sistemi denemiş test etmiş mi oldun?..
zaten bütün kullanıcıların en öncelikli ihtiyacı sistemine 30 tane sanal sistem kurup bunları test etmek dimi çok pardon
senin şu 30 tane sanal sistem çalışan makinandan bi ekran görüntüsü alalım birde top çıktısı bas bakalım ekrana neler görecez merak ettim