OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149
Zaten kurulumdan önce Jeaquares'e "bir arkadaşa bakıp çıkıcam" dedimVirtualbox ile kurulan linux öğrenmek için değildir bir anlık hevestir. Gerçek donanımların üzerinde gerçek performans ve esneklik linuxu linux yapar.
Ben de merak edenlerdenim.
Ama öğrenilmesi gereken çok şeyi varsa buna ayıracak zamanım yok şimdi.
Şartlar uygun olduğunda bende kurmayı düşünüyorum.
Ben de merak edenlerdenim.
Ama öğrenilmesi gereken çok şeyi varsa buna ayıracak zamanım yok şimdi.
Şartlar uygun olduğunda bende kurmayı düşünüyorum.
Ubuntu,Pardus...
Hangisini indirmemi tavsiye edersiniz?
Haklısınız.En iyisi iki işletim sisteminide indirip denemek.
Geçelim de geniş zaman gerek arkadaş. Kurup kurcalayacaksın, detaylarını inceleyeceksin, huyunu suyunu bileceksin peh uzun iş.![]()
Geçelim de geniş zaman gerek arkadaş. Kurup kurcalayacaksın, detaylarını inceleyeceksin, huyunu suyunu bileceksin peh uzun iş.![]()
Yok kararlıyım, işlerim biraz hafiflesin, yakın zamanda bir kere daha Ubuntu kuracağım ve bu defa her şeyini öğreneceğim kısmetse. Teşekkürler destek için.:clover:
Tamam bitsin bir aksilik olmazsa inşaallah kurarım.Hayır kesinlikle öğrenilmesi gereken çok şey yok.Örneğin Pardus kurun.Çok rahat bir şekilde kullanacaksınız. Kodlar falan yok öyle.Pisi deposu mevcut ve burada oyunlar programlar var.İstediğinizi tek bir tıklama ile yüklüyorsunuz.Stabildir.Zorluk yaşayacağınızı sanmam.Tabi Pardus için konuştum ama linux geneli böyledir.Rahat edersiniz.Ubuntu,OpenSuse vb.. Hatta bekleyin Real Manager OpenSuse modifiyesi yapıyor.Onu kurarsınız.
Linux kullandıktan sonra Windows'un yüzüne bakmazsınız
![]()
Adım geçmiş, çok teşekkür ederim ama ben kurulumdan sonrasını göremedim maalesef.Uyuyakalmışım, kusura bakma OnLT. Bilgisayar başında uyuma gibi bir özelliğim var.
Gece 2:50'de bir kalktım, önce sessizce küfrettim, ardından bilgisayarı direk kapadım ve 4'te kalkmak üzere tekrar uyudum.
MSN'de dediğimi burada da diyeyim. Bence ana sistemine kurup denemelisin, şimdilik keşif için sanal makinede kullanmak iyi ancak bu hep böyle devam edemez. Almak istediğin verimi alamazsın ve soğursun sistemden.
Yok artık! :w00t:Adım geçmiş, çok teşekkür ederim ama ben kurulumdan sonrasını göremedim maalesef.Uyuyakalmışım, kusura bakma OnLT. Bilgisayar başında uyuma gibi bir özelliğim var.
Gece 2:50'de bir kalktım, önce sessizce küfrettim, ardından bilgisayarı direk kapadım ve 4'te kalkmak üzere tekrar uyudum.
MSN'de dediğimi burada da diyeyim. Bence ana sistemine kurup denemelisin, şimdilik keşif için sanal makinede kullanmak iyi ancak bu hep böyle devam edemez. Almak istediğin verimi alamazsın ve soğursun sistemden.
Sen yada başkası bana da sanal makinede denemeyi öğretin?
Onlt hayırlı olsun bu arada..
Sağ olSen yada başkası bana da sanal makinede denemeyi öğretin?
Onlt hayırlı olsun bu arada..
Pişmanlık değil de sadece bir görmek istedim şu Linux'u amacım oyduPısman olacagın kesın![]()
Adım geçmiş, çok teşekkür ederim ama ben kurulumdan sonrasını göremedim maalesef.Uyuyakalmışım, kusura bakma OnLT. Bilgisayar başında uyuma gibi bir özelliğim var.
Elbette. Bu konuda bir görüntülü anlatım veya resimli anlatım hazırlasam iyi olacak galiba.
Ama hemen şimdi kurmak istiyorsan MSN üzerinden veya forumun mesajlaşma sistemi ile iletişim kurabiliriz.