Elementary OS'den kalma bir alışkanlık böyle sade olunca daha çok hoşuma gidiyor. Masaüstü simgelerine bile ihtiyaç duymaz oldum=)Güzel görünüyor. Wallpaper da çok güzelmiş.![]()
Elementary OS'den kalma bir alışkanlık böyle sade olunca daha çok hoşuma gidiyor. Masaüstü simgelerine bile ihtiyaç duymaz oldum=)Güzel görünüyor. Wallpaper da çok güzelmiş.![]()
Evet. Sadelik bence de hoş duruyor.Elementary OS'den kalma bir alışkanlık böyle sade olunca daha çok hoşuma gidiyor. Masaüstü simgelerine bile ihtiyaç duymaz oldum=)
Debian çok güzel bir dağıtım. Galiba sahipli sürücüler, özgür olmayan depolarda var. Depoları komutla değiştirebiliyoruz zaten.Aslında debian diğer linux dağıtımlarında çok daha idealisttir ve özgür yazılım konusunda oldukça katı davranır. Sahipli driverlerı deposuna eklemez, bu da kurulumda biraz sıkıntı yaratır. Varsın eklemesin, donanımları tanıdığı sürece niye sahipli mal kullanayım ki? Ha işte durum seninki gibi ise o zaman ayrı. Debian'ın sahipli sürücüler için ayrı bir seçeneği vardı yamulmuyorsam. Kurmak istersen yardımcı oluruz. Bu arada Testing yayınını tercih et, Stable yayını eski paketler kullandığı için donanımları tanımaması olağan.
Bu arada debianda masaüstüsüz kurulum yapıp budgieyi kurabilirsin eğer kurulumda göstermiyorsa.
Quantum'a nasıl yükseltilebildiğini bana anlatırsanız sevinirim. Benim de o konuda yardıma ihtiyacım var çünkü.Firefox sürümü ESR 52. kaldı onu da bir ara Quantum'a yükseltirim artık.
Firefox ESR paketini kaldırın ve internetten, mozillanin kendi sitesinden .deb paketini indirin.Quantum'a nasıl yükseltilebildiğini bana anlatırsanız sevinirim. Benim de o konuda yardıma ihtiyacım var çünkü.
Mozilla Firefox'un kendi sitesinde ".tar.bz2" var. ".deb" paketlerini bulamıyorum. Linki bulup atar mısınız?Firefox ESR paketini kaldırın ve internetten, mozillanin kendi sitesinden .deb paketini indirin.
Kusura bakmayın, yokmuş. Sid deposunda bulabildim. Sayfanın altından mimariyi seçip indirinMozilla Firefox'un kendi sitesinde ".tar.bz2" var. ".deb" paketlerini bulamıyorum. Linki bulup atar mısınız?
@KALEMLİK100, durum nedir halledebildin mi?Mozilla Firefox'un kendi sitesinde ".tar.bz2" var. ".deb" paketlerini bulamıyorum. Linki bulup atar mısınız?
Sorun çözüldü şu an, sağ olun.@KALEMLİK100, durum nedir halledebildin mi?
Simge temaları Papirus'e çok benziyor:Yakın zamanda ekleme yaptığım yeni depoları ve paketleri ile sistemim... biliyorum ram coşmuş birazcık.
![]()
Firefox ile kullandığınızda ne durumdaydı peki?pardus u denedim daha önce bende sadece Chrome da fazla uygulama açınca rami sömürüyo du eee 4 gb ram var bir de işlemci celeron olunca baya kasar o sistem bende
Pişman edeceğini düşünmüyorum, Pardus benim ilk göz ağrım 2009'da onun sayesinde Linuxla tanışmıştım o yüzden yeri bende ayrıdır. Çok stabil kullanıyorum sorunda yaşamıyorum sürekli sistemim haline getireceğim hatta... denemenizde fayda var.Firefox denemedim de mint le manjaro yanına bi Pardus xfce kurasım var ama elim değmiyo laptop a
Budgie'yi Antergos'a yükledim şimdi:Bize de yeni tema eklemişler bi deneyeyim dedim baya güzel. Fontları, ikonları, duvar kağıdını, GTK'yı falan hepsini değiştiriyor
Ekli dosyayı görüntüle 33360
Şimdi şu masaüstüne bakıp ta etkilenmemek elde değilBudgie, GNOME tabanından sıyrılacakmış. İleride bağımsız bir masaüstü ortamı olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 33363
Hocam çok şık duruyor. Uzun bir süre sonra yeni dağıtım deneme isteği geldi bana.Her ne kadar aynıymış gibi görünse de büyük değişiklikler içeren, yeni yaptığım güncellemeler ile kullanım zevkini yükselttiğim, taze eklediğim paketlerle Pardus Xfce ile devam ediyorum... Firefox sürümü ESR 52. kaldı onu da bir ara Quantum'a yükseltirim artık. Unutmadan, birde Steam var tabii ki.
Ekli dosyayı görüntüle 33137
Hangi dağıtımı kullanıyordun ki ?Hocam çok şık duruyor. Uzun bir süre sonra yeni dağıtım deneme isteği geldi bana.![]()