Türkçesever
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,970
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi. Ancak Papirus'a da çok benziyor.Sanırım Pardus'ta yüklü gelen ikon paketi bu.
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi. Ancak Papirus'a da çok benziyor.Sanırım Pardus'ta yüklü gelen ikon paketi bu.
Aynı ikon paketini bende kullanıyorum. Temanın ismi Pop. Diğer bir ismiyle Papirus desek yanlış olmazüstad ikon teması nedir
Final sürüm daha çıkmadı. Betayı deniyorsunuz sanırım. Fena olmuş yalnız sistem.
Biraz özelleştirme yaptım, varsayılan hali de güzel.Final sürüm daha çıkmadı. Betayı deniyorsunuz sanırım. Fena olmuş yalnız sistem.
illa budgie yükle diyorsun yanieronisin tüm masaüstünü kullanma hastalığına bir de Global Menüyü eklersek tam olur. Sol üste dikkat![]()
Ben ne zaman masaüstü ortamını değiştirsem MATE'ye dönüyorum.illa budgie yükle diyorsun yani
İlla yükle demiyorum herkes beğenmeyebilir beni çok etkiledi. Şu an favori arayüzlerim Budgie, GNOME ve Deepin. Deepin bi ara sanal makinede denemeyi düşünüyorum. Keşke Ubuntu Deepin diye bir sürüm çıksa harika olurilla budgie yükle diyorsun yani
Kusura bakmayın gözden kaçırmışım. Pardus ile gelen öntanımlı simge seti. Başka bir adı var mı bilmiyorum açıkcası.üstad ikon teması nedir
Papirus icon theme galiba.Kusura bakmayın gözden kaçırmışım. Pardus ile gelen öntanımlı simge seti. Başka bir adı var mı bilmiyorum açıkcası.
arkdaşlar eronisin hesap çalınmış herhalde yoksa böyle kötü bir masaüstü paylaşmaz dı
teşekkürler üstadKusura bakmayın gözden kaçırmışım. Pardus ile gelen öntanımlı simge seti. Başka bir adı var mı bilmiyorum açıkcası.
Elinize sağlık. Gerçekten hoş duruyor. Bu arada @Halktan Biri Solus yükle üstad
Siz Solus denememiş miydiniz?Lamborghini ve Kubuntu
Ekli dosyayı görüntüle 34878
---- Mesajlar birleştirildi ----
Çok güzel görünüyor. Budgie yükleyesim geldi.
Sizce Ubuntu Budige mi yükleyeyim yoksa Solus Budgie'yi mi yükleyeyim?
Solus Mate'in iso dosyasını indirdim ama kurmadım. Sadece sanal makinede biraz denedim.Siz Solus denememiş miydiniz?![]()
Ben de merak ettim.Global menüyü nasıl yaptın sorabilirmiyim
KDE'nin azizliği işteGlobal menüyü nasıl yaptın sorabilirmiyim
Aslında merakdan sordum genelde openbox harici pek üstte kullanmam çubuğu hep altta kullandığım için global menüye ihtiyacım pek olmazKDE'nin azizliği işte
Bu daha iyi gecenki neydi öyle rezalet diyecemde daha kötü
Kardeşim dünyadaki her güzel şey kdedir
Jill Valentine'in hakkını yemeyelim, kadının zombisi bile duvar kağıdı olurBu daha iyi gecenki neydi öyle rezalet diyecemde daha kötü![]()
Arch Merge dene
Evet. Kullandığım simge teması "Flat Remix light."Simge temaları Flat Remix galiba.